9 Eylül 2019 Pazartesi

Jeneratör bakım teknik şartnamesi

Jeneratör sistemi koruma devrelerine sahip olacaktır. Kumanda modülü üzerinde gündüz-gece ayarını by-pass ederek bakım amacıyla armatürlerin devreye alınmasını sağlayacak bir düzen bulunması tercih edilecektir. Dizel jeneratör grubunun teknik özelliklerini gösterir dokümanlar.


Alçak Gerilim Teknik Şartnamesi ilgili bölümlerinde belirtilen özelliklere uygun olacaktır. Teklif edilecek jeneratör , kabin içerisinde olacak. Kabin, teknik elemanının bakım onarımına engel olmayacak şekilde imal edilmiş olacak. Ses izolasyonu için kabin kenarları yanmaz süngerle yalıtımı yapılmış olacak. Ses seviyesi metre mesafede ~ dBA yı geçmeyecek.


Madde -: TANIMLAR VE KISALTMALAR İş bu Görüntüleme cihazlarının Parçalı Bakım Onarım Teknik Şartnamesinde (bundan böyle “ŞARTNAME” olarak tanımlanacaktır.) yer alan aşağıdaki terimler karşılarında belirtilen anlamları ifade edecektir. Cihaz garanti dahilinde aynı arızayı 2(iki), farklı arızayı 5(beş) kez vermesi. TŞ-Asansör Bakım Teknik Şartnamesi.


Jeneratör bakım teknik şartnamesi

TŞ-Kalorifer Sistemi Bakım Teknik Şartnamesi. TŞ-Yangın Alarmı Bakım Teknik Şartnamesi. Temin edilecek jeneratör grubu teknik artnamede belirtildiği üzere tüm fonksiyonlarını yerine. Teknik şartnamesi hazırlanacak malzemeden beklenen performans, çalışma şartları,.


Giyim-kuşam ve teçhizat alımlarına ilişkin teknik şartnamelerin İkmal ve Bakım Dairesi. KOMPANZASYON TEBLİĞLERİ YENİ KURULACAK TESİSLERDE KOMPANZASYON , Yeni kurulacak tesislerde kompanzasyon, Alçak gerilimde kompanzasyon, kompanzasyon sistemi teknik şartnamesi , kompanzasyon bakım teknik şartnamesi , elektrik teknik şartnamesi örneği, elektrik malzemesi teknik şartnamesi , elektrik panosu teknik , şartnamesi , dizel. TEKNİK ŞARTNAME HAZIRLAMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNERGE Onay Tarihi : 07. TÜRKİYE ELEKTRİK DAĞITIM A. DAHİLİ TİP ALÇAK GERİLİM HARMONİK FİLTRELİ. Binası İnşaatı, İnşaat teknik şartnamesi kapsamında;.


Jeneratör bakım teknik şartnamesi

Teçhizatın her Cihazı için bir işletme ve bakım kılavuzu sağlanacak ve bunlar komple bir işletme ve bakım kılavuzu halinde birlikte ciltleneceklerdir. Kalın kaplı veya eş bir yöntemle ciltlenmiş kopya halinde kılavuz temin. Arızalandığı tespit edilen aracın, teknik servis tarafından bakım ve onarımın yapıldığına dair teknik servis belgelerini, söz konusu aracın ie balamasından önce İdareye sunacaktır. Teknik ùartnamede belirtilen hususların takibi ve yerine getirilmesi ile ilgili her türlü yasal sorumluluk yükleniciye aittir.


Yüklenici tarafından karşılanacaktır. N SAHİBİ: TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI. Motor bakım zamanı gelmi JENERATÖR Voltaj (L-L, L-N) Akım (L1-L2-L3) Frekans Toprak kaçağı kW Cos fi kVAr kWh, kVAh, kVArh Faz sırası ùEBEKE. Bakım onarımı uzun süreceği tahmin edilen ya da mekandaki imkanların cihazın bakım ve onarım için yeterli olmaması durumunda arızalı cihaz MARENOVA yetkili uzmanı tarafından alınacaktır.


Jeneratör bakım teknik şartnamesi

Cihaz sevkiyatı Müşteri tarafından yapılacaktır. Bu anlaşma kapsamındaki bilgisayarlara bakım etiketi yapıştırılacaktır. Araç şase ve şase üstü donanımların Türkçe bakım -kullanım ve yedek parça kitapları er adet verilecektir. BENZİNLİ JENERATÖR TEKNİK ÖZELLİKLERİ.


ORTA GERİLİM METAL MAHFAZALI HÜCRELER: A. Uyulması Gereken Asgari Teknik Standartlar T. SAĞLIK BAKANLIĞI İnşaat ve Onarım Dairesi Başkanlığı Yoğun Bakım Birimleri 1-Tüm yeni doğan yoğun bakımlarda (1. 2. ve 3. seviye yeni doğan yoğun bakımlar) ve erişkin yoğun bakımlarda akustik anti bakteriyel asma tavan kullanılacaktır. ORTADOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ. UPS ve jeneratör gibi ) yapılır ve projede belirtilir. Tadilat ve bakım -onarımlarda kullanılacak malzemeler ile bunların renklerine ait öneriler proje üzerinde gösterilir.


Asansörlere sözleşme tarihinden itibaren ayda bir defa bakım hizmeti yapılır. Alarm Vanaları Teknik Şartnamesi Yangın Dolabı Teknik Şartnamesi Köpüklü Söndürme Sistemi Teknik Şartnamesi Yatay Bölünebilir Pompa Teknik Şartnamesi Dik Türbin Pompa Teknik Şartnamesi FM – 2Gazlı Otomatik Yangın Söndürme Sistemi Teknik Şartnamesi I-Flow(R) Yangın Söndürme Sistemleri Teknik Şartnamesi Argon Gazlı. VA teknik şartnamesi embed ) Download. Bu teknik artname uygulanacak olan IP- CCTV sistemlerinin genel teknik özelliklerini.


Teknik Şartname ile tanımlanmış dizel jeneratör grubu, montajlı olarak (fonksiyonel yapısında çalışır şekilde) satın alınacaktır. BOTAŞ A Tipi Basınç Düşürme ve Ölçüm İstasyonu Teknik Şartnamesi içerisinde yer almayan konuların detaylandırılması için verilmiş ve uygulanması zorunlu olan belgelerdir. Adet 7KVA jeneratör yıllık bakım şartnamesi. OG Kablo Başlık Ve Ekleri Teknik Şartnamesi İÇİNDEKİLER GENEL Konu ve Kapsam Yardımcı Donanımların Tipleri Standartlar Çalışma Koşulları Tarifler Bağlantı Ucu (Kablo Başlığı) Bina İçi Bağlantı Ucu (Dahili Tip Kablo Başlığı) Bina Dışı Bağlantı Ucu.


EKAP İhale İlanları, Sonuçlar, KİK Kararları, İhale İstihbaratı ve Analizi. Madde:7-Belirlenen bakım takvimi dışında oluşacak arıza. Elektrojen Grubunun Üretici firmasının yetkili temsilcileri komple dizel – jeneratör setinden sorumlu olacaktır. Periyodik bakım ve onarım, parça değişimi, arızanın giderilmesi,. Söz konusu asansörlerin aylık düzenli bakım ve onanını işi, özel imal ve.


Eksoz susturucusu yalıtılmış olarak jeneratör. Bilgi İşlem ve alt yapı teknik destek ve bakım hizmetleri (Sistem Yönetimi, 1Otomasyon Yazılımı Bakım -Destek, GPRS sistemleri takibi, UPS, jeneratör , asansör, telsiz, yangın alarm sistemlerinin bakım -onarımları). Hizmet sözleşmesi ve teknik şartnamesi gereği yapılacak tüm işlemlerin takibi ve yazışmaların. TEKNİK ALAN ve mekanik tesisat, bakım ve işletme mahalleri, su. TESİSAT ŞARTNAMESİ Linye hatları için en az 3xmm² (N)HXMH tipi kablolar kullanılacaktır.


Herhangi bir uyumsuzluk olmaması amacıyla dedektör ile yazılım aynı firmanın üretimi olmalıdır. LCD monitör bulunacaktır. Bakım için yalnız akü grubunun devre dışı bırakılması, akülerin bir devre kesici vasıtasıyla.


Doğrultucu uygun kapasitedeki jeneratör ile uyumlu olarak çalışabilecektir. Konbuyu başlatan mesa73;.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar