19 Ekim 2015 Pazartesi

Dvr giriş

Dvr cihazı ayarlara giriş. Dijital kayıt cihazreboot edilirse saat sonra hesap yeniden aktifleşir ve parolayı hatırlarsanız giriş yapabilirsiniz. Admin parolasının unutulmaması gerekmektedir. Yeni uluslararası güvenlik kurallarına göre yetkisiz olarak kayıtların silinmesi, diske format atılması, kayıt.


DVR Kayıt cihazı: Neutron İnternet bağlantısını yaptık. Anasayfa Portal Forum Kurallar ı Sık Sorulan Sorular Moderatörler. Kullanıcı adı ve şifre giriş ekranı çıkıyor.


CHENOVA DVR KAYIT CİHAZI için YARDIM Lütfen! DVR kayıt cihazı network ayarları için yardım! Bir DVR (dijital video kaydedici) ile birleşen bir analog video sistemi. Uzaktan kontrolle giriş yapabilme: Dünyada networke bağlı her hangi bir lokasyondan sanal olarak canlı ve kaydedilmiş videoya giriş yapabilirsiniz.


Dvr giriş

Farklı lokasyonlardaki çoklu, yetkili kullanıcılar canlı veya kaydedilmiş videoya giriş. Yukarıdaki kullanıcı bilgileriyle giriş yapamıyorsanız DVR şifresi değiştirilmiş demektir. Başka admin yetkisine sahip kullanıcı varsa o da kullanılabilir. O kullanıcıyla yeni kullanıcılar da oluşturulabilir. Digital Video Recorder , altyapıya bağlı kameralardan gelen verileri depolayan ve saklayan cihazlardır.


DVR kelimesini oluşturmasıyla meydana gelir. Sayısal Görüntü Kaydedici de Türkçe anlamıdır. Bu cihazlar içerisinde Hard Disk olmadan satılmaktadır. Varsayılan Ağ Geçidi ( Gateway) = Bu ip aynı zamanda modemimizin ayarlarına giriş sayfasının adresidir.


DVR tarafını inceliyecek olursak. Bu ayarları yapıp kaydediyoruz. Cihazın giriş ve çıkış değerleri içinde kullanın. Kameraları izleme programı. Güvenlik kamerası izleme.


Haydi hesabına giriş yap. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek. Hemen üye olun, DR Kültür, sanat ve eğlence dünyası avantajlarından faydalanın! Lan IP si üzerinden ulaşıp kamera görüntü ve kayıtlarını izliyordum. Neutron DVR Cihazı Kurulum ve İşleme Ayarları Kayıt izleme ekranı gelir, tarih girilir, ardından hangi kanaldaki kamera neutron kayıt cihazı uzaktan izleme.


Dvr giriş

Password kutusunda oluşacak geçici şifreyi dvr ’da admin kullanıcı adı ile kullanın. Oluşturduğunuz şifre bir günlük geçici bir şifredir. O yüzden DVR menüsüne giriş yaptıktan sonra şifreyi hemen değiştirin.


Android versiyonu için buraya tıklayın. Kayıt Cihazının ( DVR ) ağ ayarları bölümündeki IP no , biz buna bir alttaki IP yi vermiştik onu modeme girecez 192. PTZ kamera protokol ayarlarının doğru olduğundan emin olunuz. Ayarları kontrol etmek için speed dome kamerayı resetleyin ve ekrana gelen ayarlardan bakınız. Bağlı bulunan speed dome kameranın bulunduğu pencere seçilir.


Dvr giriş

Modemlerin fabrikasyon kullanıcı adı şifresi genelde admin-ttnet, admin-admin, admin-(boş) olarak çıkmaktadır. How to stop Windows auto updates ? ’a Has Been Attack ! Bu menüye giriş yaparak ses kutucukları vardır hangi kanala ses bağlantısı yaptıysak o kanalın ses kutucuklarını işretlememiz gerekir. Giriş yapıldıktan sonra aşağıdaki sayfa görülecektir. Kullandığınız cihazın satıcısı veya ithalatçısından destek isteyebilirsiniz.


Intelligent video: the key to transforming the in-store shopping experience? 1. Hikvision collaborates with TCT Group to provide security technology to schools and government hospitals in Thailand 1. Haikon uzaktan izleme ayarlarına başlamadan önce, modemin arayüzüne giriş yapmalısınız. Haikon dvr cepten izleme ayarları oldukça basit ve kolaydır. Sadece modem üzerinden, doğru port işlemlerini.


Dvr giriş

Bu adres, Swichler, modemler ve web kameraları ve DVR ’ler gibi diğer cihazlar tarafından kullanılabilir. Modem arayüzüne girmek için ilk önce bir kaç şeyi konturol edelim. AHD Sistemler - IP Sistemler - HD TVI Sistemler - Analog Sistemler - Alarm Sistemleri - Aksesuarlar. Bizi tercih eden tüketicilerimize, bayi ve servislerimize göstermiş oldukları ilgi, destek ve güvenden dolayı teşekkür ederiz. Bu giriş yazımızdan sonra dvr kayıt cihazlarımız ile alarm sistemimizi kendi aralarında haberleştirmeyi açıklamaya çalışacağım.


Bildiğiniz üzere alarm sistemi ve kamera sistemi birbirinden bağımsız çalışan iki ayrı sistemdir. Bayipro sertifikası ile hizmet vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar