16 Ekim 2015 Cuma

Dc ayarlı güç kaynağı

Aynı gün kargo, kapıda ödeme kolaylığı ve kredi kartına taksit avantajlarıyla şimdi sipariş verin! Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.


LM3DC - DC step-down DC dönüştürücü voltaj Düşürücü 4. Ayarlı Güç Kaynağı Devresi ve Yapımı. Bu projemizde en basit şekilde bir DC ayarlanabilir güç kaynağı devresi tasarladık. Bir DC güç kaynağı genel olarak yapısında bir transformatör ve doğrultma, filtreleme, regülasyon görevlerini yerine getiren bir devreden oluşur. Elektronik proje ödevlerinize, bitirme ödevlerinizde kullanılabilir.


Burada kullandığımız malzemeleri kullanmak zorunda değilsiniz. BC1BD2devre güç kaynağı koruma proje regüle transistör. Güç kaynağı ana bölümden oluşur.


Dc ayarlı güç kaynağı

TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO. Son derece basit ve kullanışlı hatta yapabileceğiniz en ucuz ayarlı güç kaynağı olduğunu düşünüyorum. Koşullarını öğrenmek için tıklayınız! KontrolKalemi sakinleri, elimde birkaç yıl önce yapılmış 0-volt ayarlı bir dc güç kaynağı var. Ancak regülatörün çıkış voltajını ayarlamak için kullanılan potun ayaklarındaki kabloların lehimi sökülmüştü.


Yaygın olarak kullanılan ürünlerimizi internet üzerinden aracısız sipariş edebilirsiniz: Kablo, konnektör, lehimleme ürünleri, uydu, anten, IPTV malzemesi. Aynı iş günü teslim, tüm kartlara vade. Mervesan güç kaynakları ülkemizde en çok kullanılan ve tercih edilen ayarlı dc güç kaynaklarıdır. Amper akım ve voltaj ayarlamasını yapabilirsiniz.


Dc ayarlı güç kaynağı

Kullandığımız cihaz ne olursa olsun (tv, telefon, bilgisayar, fırın, buzdalabı v.b gibi) mutlaka bir dc güç kaynağına gereksinimi vardır ya da içerisinde dc güç kaynağı barındırır. Son olarak şekil-4’de komple bir dc güç kaynağı devresi, çıkış işaretinin dalga biçimi ve alabileceği dc değer verilmiştir. Büyük değerli kapasiteye sahip kondansatör daha iyi sonuç verir.


DC Güç Kaynağı devresi iki bölümden oluşmaktadır. Merhaba arkadaşlar, Benim yapmaya çalıştığım 0-2v dc güç kaynağı yapmaya çalışıyorum. Boyutları : 1X 1X 332mm.


Dc ayarlı güç kaynağı

Voltaj ayarlanabilidği gibi akımda 5A kadar ayarlanabilmektedir. Ben devrenin girişinde 2×Volt Wattlık bir trafo kullandım, bu devrenin çıkışından çekilmek istenen akıma ve gerilime göre değiştirilebilir. Girişe bir adaptör bağlayarak ayarlı güç kaynağı olarak kullanabilirsiniz.


Böylece regülatöre de zarar vermemiş oluruz. Entegrelerin çevre elemanlarını incelemede anlatmıştık fakat burada tekrar kısaca değineceğim. Yapacağımız güç kaynağı , bundan sonra yapacağınız tüm devrelerin enerji ihtiyacını. Yayınlanan içerikte hakaret, telif hakkı, politik ve ideolojik, warez, spam, haksız menfaat veya yasa dışı bir paylaşım olduğunu düşünüyorsanız bize bildirin.


Sayın Müşterimiz, Önerileriniz bizler için oldukça değerlidir. Servomatik Dc Güç Kaynağı Dc Güç Kaynağı Fiyat Dc Güç Kaynağı Nedir. V 10A lik ayarlı bi güç kaynağı var. V LM 3VOLTAJ REGÜLATÖRLÜ AYARLI GÜÇ KAYNAĞI (Kodu: NRC-07) Sadece Demonte satın alınabilir.


AC (Alternatif Akım) akü ömrüne etki Dinamik Kesintisiz Güç Kaynağı güvenilirlilik Hybrid UPS Kesintisiz Güç Kaynağı Bozuk Çalışma Kesintisiz Güç Kaynağı Fiat Kesintisiz Güç Kaynağı Fiatları Kesintisiz Güç Kaynağı Fiatı Kesintisiz. TEKLİF İSTE ÜRÜNÜ İNCELE. Cihaz seçiminde doğru kararı vermek için mutlaka üretici firmanın verilerini dikkatlice inceleyiniz. Yüksek DC voltaj için step up konverter devreleri veya seri güç kaynağı kullanmak daha doğrudur. Vizelerim olduğu için şu an sadece bu DC giriş DC çıkışlı devreleri halledeceğim.


Elimde ayarlı bir güç kaynağı var her birinin girişini V olarak ayarlayıp çektiği akımları göreceğim vizeden sonra ona göre bir trafo alıp devreleri doğrultucu ile besleyeceğim inşallah. Bu etiketlerimize tıklayarak alakalı ve adetleri verilmiş etiket linklerini inceleyebilirsiniz. Devre çizimleri PROTEUS kullanılarak yapılmıştır.


Dökümanlar WORD ve FULL döküman olarak kısımda gönderilmektedir. Uzun yıllar kullanırım hem ödev hem de güç kaynağını aradan çıkartırız dedim en zor projeyi aldım. Averaj müşteri reytingi: Toplam Oy: 0. V ve - 3V arasında voltaj üretip devreye verebilen bu analog güç kaynağı özel amaçlı yükleme,boşaltma ve ani ve yüksek dereceli gerilim yükleme deneylerinde kullanılmaktadır.


Ayarlanabilir 0-15V DC çıkış voltajı ve yine ayarlanabilir 0. V, -12V ve AC 2x12V sabit, 0-15V ayarlı , ortak şaseli DC çıkış veren güç kaynağı. AC- DC İnverter Çeşitleri 1watt VDC - 2VAC ₺19KDV Dahil. Kaynaktan çekmek istediğiniz güç arttıkça bu kaynağı dizayn etmek ve yapmak bir o kadar güçleşiyor. Daha fazla güç , daha fazla maliyet, daha ağır transformatör ve daha karmaşık devre dizaynı gerektiriyor. Trafosuz AC- DC Dönüştürücü.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Ürünü İncele Ücretsiz Kargo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar