13 Ekim 2015 Salı

Kablo bağı

Sabitlenmesi istenilen kabloların etrafını plastik cırt kablo kelepçesi ile sarıp, delik olmayan ucu, diğer ucundaki delikten geçirilir. Geçirildikten sonra kablo bağının deliksiz ucu çekilerek amacınıza ulaşabilirsiniz. Kullanılan plastik kablo kelepçesi açılmaz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz.


Kablo bağı

Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Halbuki kablo bağları, çok farklı alanlarda kullanılmasından dolayı, çok çeşitli ölçülerde olur. Bu ölçüler, sıradan iki kabloyu bağlamaktan tutun, araç tekerleklerine zincir diye bağlanabilecek kadar farklı ölçülerde değişiklik gösterir. Aşağıdaki tablolarda, standart kablo bağı ölçülerini bulabilirsiniz.


Yeni ürünler, indirimler ve sizlere özel sürpriz fırsatlardan anında haberiniz olsun. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Bu kategoride toplam ürün listeleniyor.


GT-300STB Gwest, 300x8mm siyah kablo bağı. Vidalı Sabitleme Kroşeleri Poliamid 6. Potansiyometre ve Dial Çeşitleri. Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın.


Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Bu İlan E NTEGRA Entegrasyon Sistemleri ile Listelenmiştir. Kablo bağı çeşitleri ve ilgili tüm elektronik ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilir, online alımını yapabilirsiniz.


Kendiliğinden kilitlenebilir kafa tasarımı, kurulumu hızlandırır ve kablo bağı gövdesi boyunca herhangi bir boyda kilitlemeyi sağlar. Güçlü ve dayanıklı kablo bağlama yöntemini temin eder. Sitemizde satışa sunulan ürünler ithalatçı firmaların garantisi altındadır.


Kablo ve Ekipmanları Kablo Çeşitleri (Kalaylı) A. Bunların yaklaşık kadarı kablo bağları, kablo üretim ekipmanları ve kadarı plastik enjeksiyon makineleri şeklindedir. Sitede bulunan kategoride bulunan adet ürün içinden toplam sipariş verilmiştir. M3X10mm YSB Yıldız başlı silindirik metrik vida Adet.


Kablo bağı

Paket içinde Adet vardır. Kablo Bağı Sıkma Tabancası Ürün Kodu: EA22. Bağlanan bağdan kalan kısmını bir hücre boşluk bırakarak bitene kadar başka bağlarda kullanabilirsiniz.


TL 4TL Yıldız Yapışkanlı Pano Etiketi 17xmm, 1Adet. TL 3TL Yıldız Yapışkan Pano Etiketi 17xmm, Adet. Her pakette dörder adet sarı, siyah, kırmızı, beyaz, yeşil ve mavi olmak üzere adet bağ bulunur. Kablo bağları genellikle, kablo , tel vb ürünleri bir arada tutmak için kullanılan bir tür bağlayıcıdır.


Dizüstü bilgisayar kabloları gibi sık sık açma kapama gereken ve fiber optik kablo gibi narin kullanım istenen yerlerde cırtbanttan mamul kablo bağı tercih sebebidir. Diğer en ve boylardaki kablo bağları için lütfen firmamız ile temasa geçiniz. Kelepçe olarak da adlanırılabilir.


T – Serisi Sıva Üstü Buat. Daimi Devre Kondansatörleri. Ducati ve Elkon İlk Hareket Kondansatörleri. Güç (kVAR) Kondansatörleri (Silindir ve Kutu Tip) Italfarad Marka Kondansatörler ( İtalyan Menşei ) Mekanik Pompa Keçeleri. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.


Ve kablo bağı üretim makinesi ürününün termoplastik olmasını seçebilirsiniz. MTL-370ST Gwest, 370x6mm 3paslanmaz metal kablo bağı. Tek bir hareketle hem kablo demeti bağlanır ve tanımlanır.


Bu klips için uygulama aletleri de mevcuttur. Hazırlanan kablo bağları özel kilit sistemi sayesinde Kg yük taşıma kapasitesindedir. Kablolar İçin İşaretleme Etiket Yatağı.


Sıkma işlemi sonunda fazlalık parçayı otomatik keser. Yerli Üretim Beyaz Bablo Bağları marketcik. TL (€) Peşin fiyatına taksit fırsatları için tıklayınız.


En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilecektir. Yorumu Yapmak için Tıklayın. Bu ürün için henüz yorum yapılmamış.


Kablo bağı

UL-TÜV-RoHS onaylı Müsade edilen maksimum yük: 8-kg adet x 2. Vereceğiniz tüm siparişlerde kart bilgileriniz direkt banka posuna gönderilir. Böylece tüm bilgileriniz sadece bankanız ve sizin aranızda kalır! Devamını oku Karşılaştır.


Algılanmayan Çuval Mandalı. Tork Elektroteknik çalışmalarını elektrik , otomotiv ve hırdavat endüstrisinde devam ettirmekte ve hem yurtiçi hem de yurtdışı pazarlarda seçkin firmalardan oluşan müşteri ağı ile sürdürmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar