28 Ekim 2015 Çarşamba

Mikrofon kulaklık birleştirici

Hocam çok teşekkür ederim sizin sayenizde almam gereken ürünü buldum. Jack daki halkalara dikkat ederseniz boğum var. KULAKLIK MİKROFON ÇOKLAYICI 3. SPLİTTER SWITCH DÖNÜŞTÜRÜCÜ ADA.


Mikrofon kulaklık birleştirici

TL 1TL (29) mimozaavm 97. Yeni bir dizüstü bilgisayar aldım ancak bu dizüstümde kulaklık ve mikrofon jakları ayrı. PSPro için de kullanıyorum ancak mikrofon ve kulaklık aynı jak üzerinden çalışıyor. Bu aparat tek jaktan aktarılan hem kulaklık hem de mikrofon sinyalini , kulaklık ve mikrofon olarak çıkışa ayırmaya yarar. Akıllı telefon yada bilgisayarlarınız tek kulaklık mikrofon girişine sahiptir , bu aparat sayesinde.


Bu videomuzda mikrofon kulaklık birleştirici inceledik. Bu aparat sayesinde yeni laptoplara ve telefonlara mikrofon bağlayabilirsiniz. Videomu izlediğiniz için teşekkür ederim :) Yeni. Adaptörü birleşik ses bağlantı noktasına takın. Bu işlemden sonra otomatik olarak kullanabiliyor olmanız lazım.


Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. Bilgisayar için olan hoparlörler sesi dışarıya verir ama sesi sadece siz duymak istediğinizde ve sesinizi bilgisayara iletmek istediğinizde kulaklık ve mikrofon çeşitlerini kullanmanız gerekir. Aramalar: çalışma birleştirir ses birleştirici ışın birleştirici balon birleştirici balon renk kombinasyonlar.


Merhaba arkadaşlar , elimde bir telefon kulaklığı var bu kulaklık ile bilgisayardan konuşma yapmak istiyorum , tek başına mikrofon ya da kulaklık olarak kullanılabiliyor. Yüksek Kaliteli Mikrofon Birleştirici Üreticilerini Mikrofon Birleştirici Tedarikçilerini ve Mikrofon Birleştirici Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Bilgisayar dizüstü ise kulaklık girişin pinlidir ve bir girişle hem kulaklık hem mikrofon çalıştırabilirsin. Masaüstü bilgisayar ise bilgisayarla uyumlu bir ses kartı alman lazım. Bildiğiniz üzere Alexander Graham Bell telefonun icadı ile ses iletim teknolojisinin öncüsü oldu.


Mikrofon kulaklık birleştirici

Nathaniel Baldwin sesin kulaklardan dinlenebilmesi için ilk örneği bizlere sundu. Mikrofon fiyatları en uygun Türkiye Distrübütör Garantili Profesyonel Mikrofonlar Tavsiye Markalarımızı En iyi Fiyatlarla Kaçırmayın. Merhabalar bugün PRN-7ORANGE - Piranha Bilişim Teknolojileri Store linkteki ürünü (piranha 777)markalı kulaklığı aldım. Sorunum şu mikrofonda bir adet jak var ,mikrofonlu kulaklık bu arada, bilgisayarıma ön taraftan kulaklık girişine yeşil olana taktığım zaman ses geliyor ama mikrofon çalışmıyor. Ses kabloları, ses verilerini kaynaklardan alarak kulaklık ve hoparlör gibi birimlere aktarır.


Günlük yaşantımızda okul, iş yeri, ev gibi pek çok yerde kendileri ile karşılaşabiliyoruz. Sahne ve Konferans Mikrofonları. Bende laptopa bağlı hoparlörler , kulaklıklı mikrofonun kulaklığı , ve Laptopun kendi hoparlörleri olmak üzere adet hoparlör ve yine Laptopun kendi mikrofonu ve Logitech kulaklıklı mikrofonun mikrofonu olmak üzere adet te mikrofon bulunmaktadır.


Dezavantajları: malzeme Kalitesi zayıf, plastiği kırılgan görünüyor. Mikrofon harici güçle çalışıyorsa, tüm güç bağlantılarının düzgün olduğundan ve güç kablosunun bir güç kaynağına bağlı olduğundan emin olun. Mikrofonda ses denetimi varsa, sesin yarıya kadar açık olduğundan emin olun. Aynı cihazdan müzik dinlemek istiyorsanız bu ürün sizin için kolaylık sağlıyor. Yaygın olarak kullanılan ürünlerimizi internet üzerinden aracısız sipariş edebilirsiniz: Kablo, konnektör, lehimleme ürünleri, uydu, anten, IPTV malzemesi.


Elektronik malzeme alırken doğru siteden alın. TL 590TL Farklı renkleri vardır 38. Bende alıcam yakın zamanda logitech g2düşünüyorum. NEUTRIK NL8MM Speakon Birleştirici konnektör en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz.


Kulaklık Uzatma Kablosu, Ses Ayarlı, 5. PA421SWB ve PA821SWB anten birleştiriciler ile uyumluluk. Shure PSM9Kablosuz Monitör Seti Üye Ol. Sennheiser HME46-3S-Bayi Fiyatı ile Online Satış. HME 26-II modelleri en zor yayın uygulamalarının gereksinimleri için tasarlanmıştır. Tüm fonksiyonları çalışıyor.


Kutusu, garanti belgesi, jack birleştirici aparatı ve diğer dokümanlarıyla birlikte vereceğim. Gürültü engelleyici mikrofon ve kristal netliğinde sesin alüminyum tasarım şıklığı ile birleşimi. Kulak içi stereo kulaklık Malzeme: Alüminyum alaşım Renk: Beyaz, Siyah (isteğe bağlı).


Mikrofon kulaklık birleştirici

PROFESYONEL BİLGİSAYAR PC LAPTOP NOTEBOOK MAC 7. VİRTUAL SOUND PUBG OYUN İÇİN KUMANDALI MİKROFON. EQ’lu ve adet Premium fono preamfi özellikli, adet XENYX mikrofon preamfi sistemine sahiptir. TeknoGreen TG-S1Hat Kuvvetlendirici 20dB. Roof R-5C Gold Uhf 1EL Kablosuz Mikrofon. Carol MDM-205Y Mini Kablolu Mikrofon.


Plastik Buton Kalıcı 16mm Kırmızı Ledli. Bots MS-Mikrofon Standı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar