21 Ocak 2016 Perşembe

Burçlu kasnak

Burçlu kasnak

Güç Aktarma alanında faaliyet göstermekte olan Tosyalı Makina San. Kullanılan kayış şekline göre kasnak şekilleri değişir. Düz kayış kasnakları ve V kayış kasnakları yaygın şekilleridir. Qkalitesinde balansları alınıp, fosfatlandıkdan sonra satışa hazır hale getirilirler.


NEMLİ: burçlu kasnaklarda kullanılan kayışlar, eski tip kasnaklarda kullanılan kayışlardan farklıdır. Dolayısıyla kullanılacak kayışta spz,spa,spb,spc ibarelerinin bulunmasına özellikle dikkat edilmelidir. DİZİSAN Transmisyon Dişli Zincir. Dizisan Transmisyon Dişli Zincir Paz. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz.


Herhangi bir sorunuz varsa bizi arayınız. Dış parça V kayış ile iç parça da mil ile uyumludur. Bu ikisini hem sürtünme kuvveti hem de iki setskur vidası bir arada tutar. Ekstra bir işleme ihtiyaç duymaksızın kolaylıkla takılıp kullanılabilmesi Eski tip göbeği dolu kasnaklar göbeğinin uygulanacak mile göre işlenip ardından balansı alınmak zorundadır. Fakat konik burçlu kasnaklar uygulanacak milin delik çapına göre konik burcun takılmasıyla, kullanıma hazır hale gelir.


Burçlu kasnak

Ankara Redüktör Motor, uzman kadrosu ve ileri teknolojik ürünlere verdiği önemle dünyadaki yeni teknolojileri yakından takip ederek , halkımızın hizmetine sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. This video is unavailable. Elemanların göbeğinde burca uygun konik yuva bulunur.


Setskur vidalar sıkma deliklerine takılıp sıkıldığında monte edilmiş olur. KAYIŞ ÖZEL KASNAK ÜRETİMİ YAPILMAKTADIR. KANAL ÖLÇÜLERİ KASNAK SEÇİMİ. POLY V KASNAK (POLY V PULLEY).


TÜM STANDARLARDA SIKMA BURÇLU V KASNAKLARIMIZ GGG-SFERO DÖKÜMDEN İMALDİR. Sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Tos ve burçlu kasnak modelleri ile birlikte, sisteminizi devamlı hale getirecek ve işinizi kolaylaştıracak ürün seçeneklerini, size bu sayfalardan ulaştırmaya devam ediyoruz. Metal aksamın, sağlam, dayanıklı ve en kullanışlı olması gerçekten çok önemlidir. Diğer SPZ SERİSİ BURÇLU KASNAK çeşitlerine buradan ulaşabilirsiniz.


Eğer yukarıdaki tablo sayfanızda çıkmıyorsa lütfen buraya tıklayınız. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Birn kasnak ile yüksek sıcaklıklarda çalışabilme. Posts about burçlu kasnak written by halilsade. Standart imalat yapıldığı gibi özel olarakta imal edilebilir.


Kasnak Grubu, Dişli bizim işimiz! Teknik özellikler için kataloğumuzu inceleyebilirsiniz. Paylaş: 1 Orjinal Ürünler. Yerli markaların satış noktası. Diğer bölgeler için Kargo ile gönderim yapılmaktadır.


Zincir, dişli, burçlu kasnak , V kasnak , özel zincir, zaman kayışı ve kasnakları temininde ve imalatında, bunlarla ilgili teknik konularda herzaman müşterilerimi. NERİ VE ŞİKAYET Lütfen size daha iyi hizmet veremebilmemiz için aşağıdaki formu doldurup gönderiniz. SPB Burçlu kasnak çeşitleri bursa stok larındadır. GÖBEK SIKMALAR Tarayıcınız satır içi çerçeveleri desteklemiyor veya şu anda satır içi çerçeveleri göstermek için yapılandırılmamış.


Yorumlar (0) İncelemeler. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Endüstriyel Çözüm Ortağınız. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Rulson PT Güç Aktarım Sistemleri.


Pazar hızla gelişiyor ve yüksek kaliteli ürünler için yeni talepler doğuyor. Tarafli Kaucuk Zaman Kayışları. Poliüretan Zaman Kayışları. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız.


Burçlu kasnak

Balkan Rulman müşterilerine en kaliteli hizmeti ve ürünleri sunmaktadır. Triger kasnakları burçlu veya pilot delikli olarak imalatı yapılır. Yüksek hızda ve verimlilikte çalışma yapar. Burçlu kasnaklar eski sistem kasnaklara (kör kasnak ) kıyasla daha verimli ve avantajları olan kasnak serisidir. Yanlış delik işleme sorunu da ortadan kayboluyor.


Kolay Burç değişim işlemiyle istenilen mile göre burçlar. Türkiye de henüz emekleme aşamasında olan konik burçlu ve kilitli burçlu pratik sistemlerin yaygınlaşmasında önemli bir rol üstlendik. O dönemde yerli üretim olarak hiç bilinmeyen binlerce çeşit triger kasnak ürettik ve tanıttık.


TL Kdv Dahil 2TL Kdv Dahil İNCELE.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar