26 Ocak 2016 Salı

Semikron diyot

Different contact technologies – soldered contact, bonded contact or pressure contact modules – are available. Adet (Min.Sipariş) YRS. H-köprü, paklı ve seviye gibi farklı topolojiler mevcuttur.


Bana bu diyottan veya uygun alternatif kullanabileceğim bir diyot kodu verebilecekmisiniz. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Diode modülü için gerekli olan datasheet ürün detayındadır. Doğrudan bakır levha ile ısı aktarımını izolasyonu sağlar.


Yüksek dalgalanmalara dayanıklıdır. Datasheet detayda mevcut. Bu ürünün yerine tercih edebileceğiniz ürünler. Turbo konusunda en çok tercih edilen markaların yetkili türkiye distribütörü Güven Turbo resmi web sitesidir.


Seek Best Electronics (Suzhou) Co. Daha fazla detay görüntüle. Zhejiang Liujing Rectifier Co. Semikron Marka IGBT Modüller stoklarımızda. Yorum yazan ilk siz olun.


Elektronik malzemede kaliteli, güvenilir ve hızlı alışverişin adresi. Merkez stok ürünler için geçerlidir) (Depo stok ürünler için sevk 1-iş günüdür). Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Monofaz Ac anahtar için ad. Bunu Karaköyden ELSE den bulabilirsin.


Semikron diyot

You can obtain detailed information on the use of cookies on this website by clicking on More Information. GmbH Türkiye Bölge Müdürü Halim Özmen, bu noktada üniversite ile özel sektör firmalarının ortak çalışmalarını artırmaları gerektiğini vurguluyor. Due to the excellent thermal coupling between the device and heatsink stud mounting offers high reliability at high operating currents.


Mağaza veritabanımız güncellenmektedir. Veritabanı güncelleme işleminden dolayı kısa bir süre hizmet veremiyoruz. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz.


Anlayışınızdan ötürü teşekkür ederiz. EURO (EUR) TL (TRY) USD (USD) İletişim. To be determined Nakliye.


Description: SEMIKRON Thyristormodule sind in den Gehäusevarianten SEMIPACK, SEMiSTART, SEMIPONT und SEMITOP verfügbar und mit SEMIKRON -eigenen Chips bestückt. Köprü diyot girişine uygulanan alternatif gerilimi doğru gerilime dönüştürür. Diyot çeşitlerinden biri olan, iki diyotlu köprü diyotlar orta uçlu trafolu tam dalga doğrultmaç devrelerinin yapımında kullanılır. AC uygulanıp, ortadaki bacaktan DC çıkış alınır.


Semikron diyot

A wide variety of leroy somer diode bridge rectifier options are available to you, such as free samples. There are 1leroy somer diode bridge rectifier suppliers, mainly located in Asia. The top supplying country is China (Mainland), which supply 1 of leroy somer diode bridge rectifier respectively. Sıfır ürünlerin sunulduğu yarı iletkenler arasında diyot ve modül tristör ürünleri ve hizmetleri yer almaktadır.


Lt Fiyat 3TL Bedava Kargo. V: 83A Ifs700A 1 Yeni Orijinal Hakiki Distribütörü. Kağıthane içinde, ikinci el satılık 6DI150A-0TRANSİSTÖR MODÜL 1AMPER 6VOLT - Tayfun tarafından Kağıthane içinde paylaşılmış 6DI150A-0TRANSİSTÖR MODÜL 1AMPER 6VOLT. You are using an unlicensed and unsupported version of DotNetNuke Professional Edition. Powerex is your source for high power semiconductor solutions, including IGBTs, HVIGBTs, intelligent power modules, rectifiers, thyristors, custom power modules and assemblies.


Türkiye’de Otomasyonsuz Fabrika Kalmasın” sloganıyla yola çıkan dergi, Türkiye endüstrisinin otomasyon konusunda bilgilendirilmesini kendisine misyon edinmiştir. Ruttonsha International Rectifier Ltd. BSE : RIR) is a global landmark in Semiconductors having years (two and a half decades) of technical collaboration with International Rectifier Corp.


USA, for manufacturing of Power Semiconductors. Bununla birlikte bu gerilim artışı, güç modülleri ve invertör topolojileri seçilirken daha dikkatli olunmasını gerektirir. Kategori: Genel Amaçlı Diyotlar. S-MOS Systems Saifun Semiconductors Salto Sames SamHop Microelectronics Corp.


Semikron diyot

Over the time it has been ranked as high as 24in the worl while most of its traffic comes from Germany, where it reached as high as 9position.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar