14 Ocak 2016 Perşembe

Bt169d tristör

Bt169d tristör

Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. Kapıda Ödeme seçeneği ile sipariş verebilirsiniz.


Bt169d tristör

TL Vergiler Hariç: 23TL. Karşılaştırma listesine ekle. My power supply is two 3V coin cells that I bridged to give me the 6V input.


Passivate sensitive gate thyristors in a SOTplastic package. Features Designed to be interfaced directly to microcontrollers, logic integrated circuits and. Gece olduğunda ışığı yanan gece lambası projesi Gündüz olduğu zaman LDR’nin üzerine ışık düştüğünde lamba kesimdedir. Müşteri:eğersizin parçaları bulunamadıbizim dükkanda veya Aliexpress.


Bt169d tristör

Hala çok fazla parçaları (Büyük Envanter),. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. BT169D tristör çıktı ama ampulü. Yüksek Kaliteli Diyot Bt1Üreticilerini Diyot Bt1Tedarikçilerini ve Diyot Bt1Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. TRİSTÖR DISCRETE kategorisi ürünlerimizi satın al.


Thyristor 8A 400V TO92. Cam motoru hiç çalışamazsa 0. Yok motoru zorladığınız halde motor devreden çıkmazsa da bu direnci biraz yükseltirsiniz. AKÜ - PİL - BATARYA VE JENERATÖR - Türk Firmaları. Lider Isi;isi Pay Olcer,payaci,kalorimetre,isi Sayaci Konya LİDER ISI;ısı pay ölçer fiyatlar Konya,ısı pay ölçer montajı konya,ısı payacı,ısı payacı fiyatı,ısı payacı fiyatları,ısı sayacı,ısı sayacı fiyatı,ısı sayacı fiyatları,kalorimetre ısı sayacı konya,ısı payölçer,konya ısı payölçer,konyada.


Bt169d tristör

Tristör 5SDA 1444F00SCR:.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar