1 Şubat 2016 Pazartesi

Ares çizim programı

Ares ( baskı devre çizim ) alt programları olmak üzere iki modülden oluşur. Ares açık kaynak kodlu bir P2P programıdır ve geniş bir kullanım ağına sahiptir. Ayrıca kullanıcılar arasında sohbet ortamı oluşabilmesine olanak tanır. Ares Galaxy veya Ares Regular olarak da bilinir.


Notlar: İndireceğiniz program bir dosya paylaşım yazılımıdır. Olabilecek her türlü riski. Tasarım araç kutusunda, mod seçim araçları kısmında seçilen mod ile ilgili alt bileşenler bulunmaktadır. Diğer çizim programlarından ayrılan en temel özelliği HEX uzantılı dosyaları doğrudan çalıştırmasıdır. NET ortamında geliştirilmiş tamamen yerli ve özgün bir çizim programıdır.


Diğer CAD programları ile uyumlu olup dosya alışverişlerinde bulunabilir. OpenGL destekli mimaride yazılmıştır. Elektrik devre olaylarını test analiz yapabilirsiniz. Tabi programların özellikleri arttıkça fiyatı da aynı oranda artmaktadır.


Ares çizim programı

Piyasada maliyet her zaman en ön planda olduğu için, yöneticiler her zaman kendilerine en uygun çizim programını tercih ederler. Unlimited DVR storage space. Isis de yaptığın devrenin şemasını çizer ve simülasyonunu yaparsın. Elektronik çizim programı olarak proteus var onu kullanabilirsin.


Program iki kısımdan oluşur. Areste ise yaptığın devrenin baskı devresini çizer. Kurulum anlatımını dosyanın içine ekledim okuyarak tam sürüm yapıp kullanırsınız.


Hocam ares ISIS proteus gibi çizim programları bu programın yanında zurnanın son deliği kalır. Dediğiniz gibi proteusta felan elemanları biz yerlestiriyoruz kendisi yolları çiziyor ama bu programda hem elemanları kendisi yerleştiriyor hem yolları çiziyor hem baskı devre yapacağınız plaketin ebadtlarını ayarlıyorsunuz hem deneme aşamasında giriş çıkış akımlarını. Proteus ’un temelini teşkil eder. ARES ve İSİS olmak üzere ikiye ayrılıyordu. Ares programı proteus içinde bulunan bir kısımdır.


Tavsiye ettiğim program proteus programıdır. Bir elektronik kart tasarlamanız için sizlere PCB çizim programı gerekiyor. Piyasada bir çok PCB programı mevcut ve bu programların çoğu ücretli. Sizlere bu kartları tasarlamakta yardımcı olabilecek internet üzerinde mevcut en iyi PCB çizim programlarını araştırdık.


Ares çizim programı

ISIS programı kullanılarak veya doğrudan kendi editöründe hazırlanmış olan elektronik devrenin baskılı devresini elde etmek için kullanılan baskılı devre çizim programıdır. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık. Labcenter Electronics firmasının bir ürünüdür.


Ya da baskı devre çizimi yapabiliriz. Geniş bir kütüphaneye sahip olan proteusu. Bu videomuzu başlık altında toplamak istiyorum.


Bu seçenek kullanılarak proteus programı bilgisayarınıza kurulurken beraberinde gelen örnek uygulamalar hakkında bilgi alınır. Bu programlar içinden ISIS Demo konumuzu oluşturacaktır. Baskıdevre-şema çizimi ve elektronik devre simulasyonları için kullanılabilecek en iyi programlardan birisidir. SİS’te çizilen devrelerin çalışıp çalışmadığını bir butona basarak görebiliyorsunuz.


Müzik indirme programı , film, video ve program indirme programı olan Ares isimli programı aslında yalnızca müzik mpindirme programı olarak kullanırdık. Tabi bir de sohbet sayfası vardı, hala da var tabi ki. Anlatımı Dosyanın içine ekledim okuyarak tam sürüm kullanırsınız. Bedava boyutlu ev çizim programı. ISIS’ta çizmiş olduğumuz devreleri olan ARES ortamına aktararak baskı devre çizimi işlemimizi gerçekleştirebiliriz.


Klasik workbench’lerden en önemli farkı mikroişlemcilere yüklenen. HEX dosyalarını da çalıştırabilmesidir. ISIS ve ARES olarak duyanda olabilir) Karmaşık olamayan devrelerde çok hızlı çizim ve tasarım yapılabilir. Güçlü bir render motoruna sahip bu yazılım elektrik mühendislerince tercih edilmektedir.


Bu iş için dokümantasyon merkezi olarak hizmet veren ve tam projeler arasında tekrar kullanılmak üzere şablon oluşturmak için tercih edilir. ISIS’te elektronik devre çizim işlemini gerçekleştirirken,bununyanındadevreninanalizi deyapılabilmektedir. ISIS’te çizilmişolanbu devreaynızamandaARES’e aktarılmak suretiyle çizimleri otomatik. Arese aktarılan çizimlerinizi otomatik olarak ares ile baskı devre çizimi gerçekleştirilir.


Ares çizim programı

Gerçek hayatta kurmanıza gerek kalmadan hataları ve ya eksikleri tespit etme şansına sahipsiniz. Bir çok mühendisin tercih ettiği program çok fazla beğeni toplamıştır. Düşük Boyutlu Oyunlar İndir. Merhaba, evet direk ares çizim dosyasını okuyor.


Nasıl yaptığımı şuan hatırlamıyorum ama hex editörde baya bir çizim dosyası incelediğimi hatırlıyorum. Merhaba arkadaşlar elektrik elektronik ile uğraşan herkesin sıklıkla kullandığı proteus programının 8. Please assign a menu to the primary menu location under MENU. Full Pro Design Suite SP bu program elektronikçiler,ve elektronik okuyanların vazgeçilmez progragramlarından biridir, çalışmalarınızı bu program ile rahatça yapabileceksiniz, devre çizimi devre analizi arese aktarılma gibi bir çok şeyi öğreneceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar