12 Şubat 2016 Cuma

Leica disto d2 lazer metre kullanma kılavuzu

Leica disto d2 lazer metre kullanma kılavuzu

Leica Disto D-100BT Lazer Metre 1mt. Lazer telemetre Disto Den kompakt ve işlevsel olarak basit Leica cihazıdır. Leica disto Dsınıfının ve dünyanın en küçük, en hafif ürünüdür. Darbelere karşı oldukça dayanıklı ve ele uyumludur. Alan,hacim hesaplama özelliği mevcuttur.


Bu özelliğinin yanısıra ölçüsünü alacağınız mesafeleri toplama,çıkarma özellikleri mevcuttur. Batarya kullanım ömrü: 10. Son ölçüm hafızada tutmakta. Tüm Leica lazer metrelerde olduğu gibi net rahat görülebilen lazer noktası.


Hedef noktanız ulaşılması zor bir konumda olsa dahi noktayı rahatlıkla görebilirsiniz. Leica Geosystems DISTO DBluetoothlu Lazer Metre. Leica Lazer Metre modelleri, lazer metre markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. LEICA DISTO DLAZER METRE.


Leica disto d2 lazer metre kullanma kılavuzu

Toplama ve çıkarma, alan ve hacim hesaplama, hızlı ve güvenli saha ölçümleri. Bu teknoloji sayesinde hızlı ve kolay biçimde bulunduğunuz yerden iki nokta arasını ölçebilirsiniz. WLAN arayüzüyle bilgisayara aktarılabilir. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır.


Hırdavat Çeşitleri Toptan ve Perakende Satış. Tarım ve İş Aletleri : Toptan. Paket İçeriği:Ürün, pil, kullanım kılavuzu , bilek askısı, kılıf paket içeriğinde mevcuttur. SİZİN İÇİN SEÇTİĞİMİZ ÜRÜNLER.


Bu bağlamda teknolojiyle entegre bir şekilde üretimi gerçekleşen lazer metre cihazlarından bazıları akıllı cihazlarımıza da bağlanabilmekle beraber bize daha kolay kullanım koşulları sağlamıştır. Bu, CA elektronik tablolama veya hatta posta sistemlerine bağlanma maksimum fırsatı sağlar. Grafik düzeç ve lazer şakül ile hızlı ve kolay kurulum.


Builder Specifications: Leica Builder 100: Leica Builder 200:. Kullanım Sözleşmesi ve Güvenlik ve Gizlilik Politikas. Kılıf , Bilek Askısı , İki Parçalı Hedef Plakası , Adet Pil AAA 1. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Yetersiz aydınlatma bulunan ortamlarda ve geceleri kullanım için arka plan aydınlatma mevcuttur. Bu üründe bulunan bölümleme.


Leica disto d2 lazer metre kullanma kılavuzu

Bir lazermetre, lazer ışınlarının yardımı ile mesafeleri ölçer. Bu odaklanan ışınlar, lazermetre tarafından yayılır. Bu sayede hızlı ve segisel kullanım kolaylağı sağlanır. GPS, Endüstriyel ölçüm sistemleri, lazer metreler vb. Oturum Aç Para Birimi : TRY.


Dolar Euro Lira İletişim. Sipariş listesinde ürün yok Kargo Bedava! Havalı Kılavuz Çekme Makinaları. Prexiso Pkompakt lazer metre güvenilir ve kolay kullanım özelliğiyle kullanıcılara ekstra destek. Aydınlatmalı büyük ekran ölçüm sonuçlarıyla ilave bilgileri net ve okunaklı biçimde görüntüler.


Leica disto d2 lazer metre kullanma kılavuzu

En yaygın kullanım alanı iç tasarım ile ilgili uygulamalardır. Montaj çadırları ve kaza perdeleme bariyerleri. Toplama, çıkarma, alan ve hacim gibi işlevler için kısayol tuşları ölçümleri hızlı ve güvenilir hale getirir. BİLGİ: Kargoya Teslimat Süresi 1-iş günüdür. Tedarik Sürecindeki Gecikmelerde Bilgi Verilecektir.


ELN-Otomatik Nivo Geo Fennel FL Pre. Hassas mesafe ölçümü ve çok daha fazlasına sahiptir. Dünyada ilk 4X zoomlu dijital kamera ve 2. Mesafeleri ve alanları dijital olarak ölçmeye yarayan lazer metreler uygun fiyatları ve çok çeşitli seçenekleri ile koctas. TL 79TL İndirim ( 300TL Kazanç) Sepete Ekle.


TC80 TCR80 Pentax Total Station, TStürkçe kullanım kılavuzu ile. BDlazerli mesafe ölçüm cihaz. Ayrıca metre yükseklikten düşmesi üzerine test edildi. BOSCH Zamo III Lazer Metre (Metre ). TL DEWALT DW0Lazer Metre (Metre ). Kılavuz ve Paftalar Lehim Havya Uçları Mandrenler Matkap Uçları.


Lazerli Metre sunan tüm şirketlere ulaşın ve Lazerli Metre ilanlarınızı şirketlere gönderin. LEiCA Disto X3Lazer Metre (1Metre ) 1. LEİCA LEiCA 3D Disto Boyutlu Ölçüm Cihazı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar