9 Mart 2016 Çarşamba

Endüstriyel fanlı ısıtıcılar

Hem soğuk hem de sıcak hava üfleyen fanlı ısıtıcılar , kule tipi ısıtıcılar , konvektör ısıtıcılar , şömine benzeri ısıtıcılar ve elektrikli sobalar gelmektedir. Fakat elektrikli ısıtıcılar kullanım alanlarına göre ikiye ayrılmaktadır. Rahatlıkla bir yerden başka bir yere taşıyabileceğiniz fanlı ısıtıcılar , portatif olma özelliği ile kullanım kolaylığı da sağlamaktadır. Tek bir fanlı ısıtıcı ile 350Myeri ısıtılması mümkündür. Sıcak havayı fan yardımıyla daha iyi dağıtırlar.


Endüstriyel fanlı ısıtıcılar

Hava şartlarının değişken olduğu zamanlarda kullanılarak kısa sürede sonuca ulaşılmasını sağlayan. Bununla birlikte endüstriyel ısıtıcılar tanımına dahi olan çeşitli. Elektrikli ısıtıcılar özelliklerine göre farklı modellerden oluşur. Genellikle ortama diğer ürünler kadar yoğun ve uzun süreli bir sıcaklık sağlamasalar da bölgesel ısınmalar için idealdir. ST tip fanlı ısıtıcılar , sıcak hava ile kurutma, perdeleme işlemlerinde.


Büro, atölye, fabrika, restoran, kafeterya ve sera gibi mekânların ısıtılmasında kullanılmaktadır. St tip fanlı ısıtıcıların, ilk kurulum maliyeti sadece ürün bedelidir, ekstra bir ilk kurulum maliyeti gerektirmez. Kapalı alanlar için yağlı radyatör, konvektör ısıtıcı veya fanlı ısıtıcılar tercih edebilirsiniz. Yağlı radyatörler odayı yavaş yavaş ısıtarak ortamın hemen soğumasına engel olur.


Isıtmanın yetersiz kaldığı durumda imdada yetişen ısıtıcılar ,. Ayarlarnabilir termostatı ve kademe ayarı sayesinde ekonomik tüketim yapar. Tasarımındaki hareketli menfez sayesinde ısının yönünü kolaylıkla belirleyebilirsiniz. Endüstriyel tip ısıtıcılar içerisinde ençok tercih edilen modeldir.


Bu alanda, farklı boyutlara ve fiziksel özelliklere sahip, farklı alanlarda ısıtma için kullanılabilecek en uygun cihazlar, taşınabilir mobil ısıtıcılardır. Alanın boyutlarına göre, mazotlu ya da elektrikli ısıtıcılar kullanılarak, en uygun kurutma işlemi gerçekleştirilebilir. Isıtaş FI serisi sıcak hava cihazları, elektrikli, 1ısıl verimle çalışan, fanlı seyyar ısıtıcılardır. Ticari ve endüstriyel kullanıma uygundur.


Yakıt ikmali gerektirmez, sadece elektrik ile çalışır. Yt tip fanlı ısıtıcılar , sıcak hava ile kurutma işlemlerinde. TROTEC elektrikli ısıtıcılar konusunda satış ve kiralama hizmeti vermektedir. Bu fanlı ısıtıcı TFH E maksimum 2. PW serisi ısıtıcılarım yüksek güçlü ısıtıcılar olup ağır iş yükü olan yerlerde çalışmaktadır kendi aralarında sabit ve mobil seçenekleri mevcuttur. En iyi duvar tipi fanlı ısıtıcılar seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli duvar tipi fanlı ısıtıcılar Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba.


Büyük metrekareli alanlar için endüstriyel elektrikli rezistanslı fanlı ısıtıcılar var ( tabi 380V ile çalışıyor) ancak öyle plastikden cihazlar değil endüstriyel tip. FANSAN Markasıyla üretimini sürdüren firmamız 4. Infrared ısıtıcılar , diğer elektrikli ısıtıcılara göre daha farklı bir prensiple çalışır. Ayrıca buharlı ve fanlı ısıtıcı modeli olan Simfer ve CNS markasına ait hem. Isıtılmak istenen ortamda konforlu bir ısınma olmuyor. Dikdörtgen ve yuvarlak tip kanal ısıtıcılar , borulu ve serpantinli rezistans çeşitleri,.


Endüstriyel fanlı ısıtıcılar

Bunların bazıları mobil ve portatif iş istasyonları, prefabrike yapılar, çadır, şantiye, fabrika, atölye, restoran, kafeterya, ve benzeri bir çok alanın ısıtılmasında başarı sağlar. Bu model ısıtıcılar istenen yerde, istenen zamanda hızlı bir ısıtma sağlar. NFRARED ISITICI ENDÜSTRİYEL ISITICI FABRİKA ISITICI FABRİKA ISITMA SİSTEMİ.


Isıtıcı, infrared ısıtıcılar , infrared ısıtma, infrared soba, infrared ısıtma,Fabrika Isıtma Sistemi, Fabrika Isıtıcısı, Fabrika Isıtma Sistemi, Fabrika Isıtıcıları, Atölye Isıtma , İşyeri Isıtma, Depo Isıtma, Spor Salonu Isıtma Sera Isıtma Çiflik Isıtma Kümes Isıtma. Göre sırala: Göstermek: Devamını oku. Taşınabilir, ayaklı olarak yerde veya montaj aksesuarı ile duvarda kullanılabilen. Cafe Restoran Isıtma Sistemleri. Kullanım Alanlarına Göre.


Bugün Türkiye’nin her yerinde rahatlıkla bulup oldukça cüzi rakamlara sahip olabileceğiniz bu fanlı ısıtıcılar alternatif ısı kaynaklarının yanı sıra çok pratik bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Son derece sessiz çalışmalarıyla dikkat çeken ısıtıcılar sessizlik gerektiren, spor salonları, cami gibi yerlerde ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda yansıtıcılar ( reflektörler ) ve yanma borularındaki opsiyonel özelliklerle de uygun fiyat avantajları sunmaktadır. Bacalı mazotlu ısıtıcılar.


Termostadlı, hız ayarlı elektrikli seyyar ısıtıcı. Rezistans Telleri Devamı. Fanlı elektrikli portatif ısıtıcılar. Sanayi Fırın Malzemeleri Devamı. ETA EX Exproof fanlı elektrikli patlama korumalı ısıtıcılar.


Aksiyal fanlı , termostadlı, taşınabilir veya monte edilebilir fanlı ısıtıcılar. ATEX Sınıfı : ıı2G EEx-d IIC T3. SANAYİ TİPİ ELEKTRİKLİ FANLI ISITICILAR, TAŞINABİLİR ELEKTRİKLİ ÜFLEMELİ ISITICI ÇEŞİTLERİ, elektrikli ısıtıcı, fanlı ısıtıcı, portatif ısıtıcı, sanayi tipi ısıtıcı, taşınabilir ısıtıcı, duvar tipi ısıtıcı, elektrikli rezistanslı ısıtıcı, sanayi tip ısıtıcı fiyatları, evo, evo tech, fanlı. SANAYi TiPi FANLI ISITICILAR, ELEKTRiKLi HAVA ISITICILARI.


Bunlar ısıtır, kurutur ve hava sirkülasyonunu sağlar. ISIJET EX modeli elektrikli ısıtıcılar kompakt yapıları ve elektriğe bağlanıp direk çalıştırılabilme özellikleri sayesinde her tür mekanda rahat ve efektif şekilde kullanılabilmektedir. Fanlı ısıtıcılar diğer bir çok ısıtıcıya göre verimli ve homojen ısı verebilen uzun ömürlü makinalardır istenen güç ve ebatlara uygun şekillerde imal edilebilmesi mümkündür. Boru tipi ısıtıcılar standart modellerinden farklı olarak istenen flanş ve kafalara yapılabilmekteyiz. Fabrika radyant ısıtma servisi endüstriyel ısıtma sistemlerinden biri olan radyant ısıtıcılar , fabrikalarda en çok tercih edilen ısıtıcılardandır.


EKİN ENDÜSTRİYEL servis hizmeti tüm yurtta özel eğitimli EKİN ENDÜSTRİYEL personeli tarafından verilmektedir. EŞANJÖR SERVİS HİZMETLERİ. E-Bülten aboneliğe kayıt yaptırarak, web site güncellemelerinden ilk sen haberdar ol!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar