16 Mart 2016 Çarşamba

Motor soğutma sistemi parçaları

Bu sebepten dolayı motor parçaları , çalışma esnasında yüksek sıcaklıklara maruz kalırlar. Dizel motorlarda ateşleme bujileri bulunmaz. Diğer taraftan, motor parçaları belli bir sıcaklıktan daha düşük çalıştırılacak olursa bunun da birçok sakıncaları bulunmaktadır. Birisinde termostat su girişine diğerinde ise su çıkışına konmuştur.


Ana içeriğe atla Otomobil Teknolojisi Ara. Su olduğu halde motor fazla ısınıyorsa, termostat arızalıdır. Bundan dolayı motor ısınana kadar soğutma sistemi devreye girmeyecek şekilde tasarlanmıştır.


Yani motor normal kabul edilen sıcaklıktan daha soğuk çalıştırılırsa,. En çok arananlar: Citroen cbalata, Master fren teli, Doblo vites topuzu, Polo debriyaj seti. Yanma anında ortaya çıkan yüksek ısının motora zarar vermemesi için sistemden uzaklaştırılması gerekmektedir.


Yağ Karteri Ve Parçaları. Soğutma Sistemi Devre Şeması. Hararet (ısı) gösterici,Hararet (ısı) müşiri,İlave su kabı,Kalorifer hortumları ve fan motorudur. ANA MENÜ İÇİN TIKLAYINIZ. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili FIAT yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz.


Web sitemizden satın almak istediğiniz ürünleri sitemize bu işin uzmanı personel ve satış ekibimiz tarafından eklenmektedir. Ancak yağ soğutucusu her marka. Araçlarda motorlar yüksek devirlere geldiğinden aşırı derecede ısınmaktadır.


Motor soğutma sistemi parçaları

Radyatör, soğutma suyuna depoluk eder. Bir Volvo Penta motoru da güçlü bedeni. Ve en yeni elektronik sayesinde motor yönetimi, Volvo Penta motorları Her zamankinden daha fazla yakıt verimliliği elde etmek. Sertifikalı kalite yönetim bölümümüz, çeşitli ihtiyaçlar ve yükler için motor soğutma sistemindeki aşınan parçaları test eder ve hassasiyet, boyut doğruluğu ve malzeme kalitesini kontrol eder. Bir vidalıkompresörde, kompresör ve motor birbirinden ayrılmıştır ve bu nedenle bir aks veya V-kayışıile bağlanır.


Kompresör ve motor ayrıolduğu için kompresörde soğutucu olarak amonyak kullanılabilir. Tüm Nissan orjinal yedek parçaları , çıkma ve yan sanayi yedek parçaları BURADA! Araba motorlarının yüksek ısıyla çalışma prensipleri beraberinde soğutma çözümlerini de getirmiştir.


Eğer motor en uygun ısı derecesinde sabitlenmezse hem tehlikeli olur hem de yakıt sarfiyatı artar. Rtv Isıya Dayanıklı Süper Siyah Sıvı Conta 80Ml Ford Onaylı. TÜRKİYE geneline ÇALIŞKAN OTO güvencesiyle, sıfır ve ikinci el tüm aksam aksesuar yedek parçaları.


Fabrika Fiyatına, Dünya Çapında Sevkiyat! Rodaj zamanı Araç yeni alındığında veya yenileştiğinde motorun daha iyi çalışması için geçen süreye rodaj zamanı denir. Bu dönemde ani kalkış ve sürat yapılmaz.


Motor soğutma sistemi parçaları

Görevi: Yanma sonucu açığa çıkan ısıyı motor parçalarına zarar vermeyecek değere düşürüp, istenen ısı değerleri arasında tutmak. Dolayısı ile soğutma sistemi , motoru rejim (normal çalışma) sıcaklığında tutmalıdır. Bu nedenle radyatör ile motor arasına santrifüj tip bir su pompası konmuştur. Vidalıkompresörler genellikle soğutma sistemleri ile bağlantılıolarak kullanılır. Direksiyon Sistemi GÖRÜNTÜLE İ) Fren Sistemi.


Silindir kapak contası arızalandığında motor yağında su, soğutma suyunda yağ gözlenir. Parçaları :direksiyon mili,direksiyon kutusu,rot ve rot baalarıdır. Devirdaim pompası: Suyu basınçlı olarak radyatör ile motor bloğu arasında devreder. Etiketler: parçaları sistemi soğutma. Yorumları görüntüle MOTOR BİLGİLERİ - MOTOR BLOG motor ile ilgili herşeyi bulabileceğiniz yeni bir webblogudur.


Motor soğutma sistemi parçaları

Deutz motor parçaları soğutma sistemi soğutma jeti. Adet (Min.Sipariş) YRS. Hava Besleme Sistemi Parçaları. Escort Araç marka - model uyumlu, radyatör, klima, termostat yedek parçaları n11.


Motor Bloğu Ve Parçaları. SOĞUTMA SİSTEMİ Yedek Parça. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. En kötü Anne Doğa ona atabilir.


Akan bir akışkan yardımıyla motordaki aşırı ısıyı taşır. Bu akışkan hava veya su olabilir. Ya da iki tip soğutma sistemi olduğunu söyleyebiliriz.


Su boruları, motorun bir parçası haline geliyor. Su dolaşımı güç tüketir, bu da motorun verimliliğini azaltır. Satışını gerçekleştirmiş olduğumuz yedek parçaları orjinal ve muadil olarak ithal etmekteyiz. Sıvı soğutma sistemi ve hava soğutma sistemi olarak parçaya ayrılır ve çeşitli araba parçaları ile bu işlem görülür.


Herkesin merak ettiği bu sorunun cevabı belli. Termostat silindir kapağı su çıkışındadır. Eğer motorumuzda bir soğutma sistemi olmazsa veya motorumuz herhangi bir şekilde soğutulmuyorsa yakıtın yanmasından açığa çıkan enerjiden dolayı parçalar erir veya hareket edemeyecek şekilde genleşir.


FORKLİFT Yedek Parçaları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar