3 Mart 2016 Perşembe

Transformatör yağı

Genellikle yağ dolu transformatörler, bazı yüksek gerilim kapasitörler, floresan lamba balastlar ve yüksek gerilim anahtarları ve devre kesicilerin bazı türlerinde kullanılır. Transformatör Yağı Rejenerasyon SistemiGeri Dön. Yaşlanma sürecindeki transformatör yağı okside olur ve delinmeye başlar. Bozulma esnasında oluşan yan ürünler (asitler, aldehitler ve peroksitler) birleşerek sabunlaşmayı meydana getirir. Hatta sıcaklık değişimini belli bir zaman diliminde takip eden kayıt cihazları da bulunmaktadır.


Transformatör yağı

Gerilimi yükseltmek veya düşürmek için transformatör kullanılır. Ondan sonra abonelere dağıtılır. Trafo merkezlerinin sağladığı enerjinin sürekliliği ve enerji verimliliği için belirli periyotlarda transformatör kontrol yapılarak trafo yağı ve trafo bakım yapılmalıdır. Yağ tasfiye cihazı ile transformatör yağı ısıtılıp vakum altında püskürtülerek kurutulur.


Nem, partikül ve çözünmüş gazlardan. Trafo yağı trafo içerisinde elektrik izolasyonu sağlayarak trafo içerisindeki kompanentlerin daha uzun ömürlü ve güvenli şekilde çalışmasını sağlar. Piyasda transformatör yağı veya devre kesici yağ olarakta bilinir.


Trafo yağı ışık altında temiz, tortusuz, şeffaf, berrak görünümlü olmalıdır. Diğer test sonuçları normal çıksa bile delinme gerilim değeri düşükse, transformatör servis dışına alınıp yağı temizlenmelidir. Delinme gerilimi testi, izolasyon yağı içeren tüm elektrikli cihazların bakım programlarının değişmez bir maddesidir. Soğutma sıvısı olarak, katkılı veya katkısız transformatör yağı kullanılmaktadır. Eğer talep edilirse sentetik esaslı yanmaz sıvılar da kullanılır.


Boyama yöntemi ve rengi, müşteri isteğine ve transformatörün çalışma koşullarına. Tureng Dictionary and Translation Ltd. Kategorilere ayrılmış milyondan fazla sözcük ve sözcükleri farklı aksanlarda dinleme seçeneği.


Yüksek değerli varlıklarınız için mümkün olan en iyi korumayı bulmak için Diala trafo yağı çeşitlerimizden birini seçin. Shell Diala Ürün Yelpazesi. Daha küçük alanlarda montaj imkanı sağlar. Hava ile temas olmadığından transformatör yağı nem almamaktadır.


Bu nedenle hermetik tip trafolar genleşme depolu olanlara göre daha uzun ömürlü olmaktadır. Hermetik trafolar buşinglerin temizliği ve koruma cihazlarının kontrolü dışında bakıma ihtiyaç duymazlar. Sahada kalibrasyonlu cihazlarımızla IEC standartlarında transformatör yağı kimyasal testlerini yapabilmekteyiz. DC direncini ölçmek için kullanılır.


Transformatör yağı

Bozulan transformatör yağlarının içindeki su ve parçacıklar süzülerek, yağın tekrar kullanılır hale gelmesi sağlanır. Ayrıca trafoya yeni yağ dolumu yaparken nemsiz ve arındırılmış şekilde, vakum altında sisteme yağı basar. Delinme dayanımının yüksek olmasından dolayı yüksek gerilim transformatörlerinde yağ ile soğutma yöntemi kullanılır. Temas Sıklığına Göre Soğutma.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Trafo Yağı X Speedol Trafo Yağı X, yağ bozunmasına karşı güçlü direnç sağlamak için geliştirilmiş ve formüle edilmiştir. Daha az bakım gerektiren daha uzun bir transformatör ömrü için mükemmel oksidasyon kararlılığı sağlayan inhibitör katkılı izolasyon sıvısıdır. MVA ve 75kV ve üstü, yağ dolu trafolar Güç Trafoları olarak tanımlanır. Güç trafoları, özellikle izolasyon ve soğutma.


Transformatör yağı

TL Po Trafo Yağı - 1kg 4. TRANSFORMATÖR ve REGÜLATÖR SANAYİ. Bunun için transformatör yağının tretman işleminden geçmesi (su tortu vb malzemelerden arındırılması) gerekmektedir. TEİAŞ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ REJENERASYON İŞLEMİ. Tangens-3m-dielektrik kaybı ölçme cihazı, transformatör yağı ve diğer bazı sıvı dielektriklerin dielektrik kaybı tanjantını (tan delta) ölçmek için tasarlanmıştır. Trafo Yağı Yüksek güç trafolarda ve şalterlerde kullanılan, naftanik baz yağı ve üstün özellikli katık ilavesiyle formüle edilen, mükemmel soğutma etkisinde uzun ömürlü izolasyon sıvısıdır.


REA transformatör yağ temizleyici filtrasyon makinesi Uygulama REA transformatör yağ temizleyici filtrasyon makine filtrasyon ve pu için tasarlanmış. Geri dönüşüm Siyah Motor Yağı İçin Petrol Rafinerisi Tesisi. WTD Waste Oil Pyrolysis To Diesel Fuel Machinery. TRAFO YAĞI VARİL 2lt 1kg denizli KOVA TRAFO YAĞI kg denizli Kiralık Jeneratör kVA ve 1kva.


Buck transformer: Düzenleyici transformatör. Auto wound ac transformer dimmer : Yalnızca dalgalı akımda en çok kullanılan ve sevilen karartıcıdır. Kullanılan yağ transformatör yağı olarak bilinen özel bir yağdır. Uluslararası platformda tanınan, dünya standartlarında, çagdaş yenilikleri takip eden ve yeniliklere öncülük eden, MAKSAN TRAFO olarak diger Trafo kuruluşları tarafından örnek alınan Trafo üreticisi olmak. Kuruluş yıllarında her türlü AG ve OG proje ve müşavirlik hizmetleri yapan firmamız aynı yıl taahhüt grubunu oluşturarak tüm resmi ve özel sektöre hizmete başlamıştır.


Bu işlem esnasında mevcut yağı ,yağ sperasyon makinesinde ısıtıp, vakum altında. Trafo Periyodik Bakım Kontrol ve Testleri. Dolayısıyla oksitlenmeye bağlı olarak yağda yaşlanma olmamaktadır.


Aynı zamanda transformatörün mevcut durumu hakkında çok değerli bilgiler verir. Yağın performansı, aynı zamanda transformatörün performansını da etkiler. Mobil Merkez Referansları.


Trojan OMS, trafo çevrimiçi ve hizmet halindeyken kullanılmak üzere tasarlanmış bir moleküler elek tipi su arındırma sistemidir. Sürekli olarak yaşlanmayı azaltır, aynı zamanda yalıtımın dielektrik gücünü artıracak, güvenilirliğini ve trafonun çalışma ömrünü artıracak bir süreç olan transformatör yağı ve kağıt izolasyonundan suyu sürekli olarak arındırır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar