16 Mart 2016 Çarşamba

Konnektör

Born Klemen ve Banan Jak. Müşterilerimizi zamanında, doğru, kaliteli hizmet ile buluşturmak ve ihtiyaçları doğrultusunda çözümler üretmektir. Profesyonel kadromuzla her gün beklenen gayret ve çabayı sonuna kadar göstererek müşteri memnuniyetini 1sağlamaktır.


E-BÜLTEN HABERCİSİNE ÜYE OL. Kampanyalar,indirimler ve duyurularımızdan haberdar olmak için bültenimize üye olun. F tipi konnektör modelleri, SMA tipi konnektör modelleri, BNC tipi konnektör modelleri, v. N tipi konnektör modellerini ev elektroniği, ses ve görüntü sistemleri kategorilerimizin altında kolayca bulabilirsiniz.


Pin Sayısına Göre Çeşitlilik Göstermektedir. Daha Fazla Bilgi İçin Ürünlere Göz Atın. Amtek firması kuruluşundan bugüne son yılda konnektör üretiminde Taiwan’ın lider firmalarından biri olmuştur ve Amerika pazarı başta olmak üzere dünya genelinde çok sayıda müşterisine servis vermektedir.


TL (8) ataelektronik 100. TL 2TL (6) Antenci 99. ADET UYDU BAĞLANTI SOKETİ - F KONNEKTÖR KABLO UCU F KONNEKTÖR. TL Kdv Dahil TV Fişi Metal L Tipi Dişi.


Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Konnektör

Parçalar arasında bağlantıyı sağlayan konnektörler ile birbirinden zorlu bağlantılar kolay bir hale gelmektedir. A-125A 2-3-4-5-6-7-8-9-Pin. Bu konnektörler birkaç mA sinyallerden 200A gibi yüksek akımlara, çeşitli kutup sayılarına göre çeşitlenebilmektedir. Konnektör sözcüğünün kelime anlamı “bağlayıcı”dır. Solar konnektör için güneş enerjisi sistemlerinin ilk basamağıdır diyebiliriz.


Yalnızca sistem için faydalı değil, kullanıcı için de faydalıdılır. Perpa Ticaret Merkezi, H. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Favori Aramanız Bulunmamaktadır. Emas B100FY Yeşil 1NA Kontaklı Kalıcı Sta.


Konnektör

PBS28B-Metal Push Buton. Elektrik ve veri aktarımı yapan, micro usb konnektör gibi kabloların bağlantı uçlarına verilen isimdir. Giriş ve çıkış olmak üzere iki kısma ayrılır. Ses, görüntü, veri, elektrik iletimi için kullanılır.


Yurtdışı tedarik ile temin edilir. Ortalama teslim süresi online sipariş sonrası 7-iş günüdür. Güncel fiyat ve teslim süresi bilgisi için yukarıdaki iletişim formunu doldurunuz. Connective tissue, ligament, fascia. Demir yollarında fren kumanda kollarını dingilin üzerine bağlayan ve her iki ucunda kumanda kolunun girmesine uygun deliği bulunan parça veya düzen.


Kelepçe, conta, konnektör. F konnektör bir koaksiyel RF konnektör türüdür. Kablo TV, kablo modem ve uydu sistemlerinde kullanılan temel elemanlardan biridir. Aynı gün kargo, kapıda ödeme ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin!


Bilgisayar Kablo ve Konnektorler, Ağ-Network oluşmasında temel öğelerden biridir. Kablosuz çözümlerin artan popülaritesine rağmen bilgisayar ağlarının çok büyük bir bölümü bağlantı için hala bir çeşit kablo kullanmaktadır. Kendi bünyesinde bulunan ürün geliştirme, kalıp tasarım, kalıphane, preshane bölümleri ve kaplama tesisleri ile Hatko Electronics standart ürün portföyüne ek olarak müşterilerinin terminal ve. Kablo taktıktan sonra özel konnektör ün iç kısmındaki silikon sistemi kabloyu sıkıca tutar ve asla bırakmaz.


Konnektör

Su geçirmez ve yıllarca kullanılır. Telefon jakına benzer ancak ebat olarak biraz daha geniştir (içinde tel bulunur). Ethernet kablosu ile NIC kartına bağlanılmasını sağlar. IP Kameralar için Harici POE Adaptör, IEEE802. Bu model döner konnektör iletimi bakır bilezik ya da kömür gibi sürtünme yolu ile yapmayıp, içerisinde bulunan metal alaşımlı sıvı üzerinden yapmaktadır.


Sıvı sayesinde iki uç birbirinden kopma ve sürtünme olmaksızın sürekli temas halinde çalışmaktadır. Genelde radyo ve televizyon sinyallerinin iletiminde kullanılır. BNC konnektörlerin karakteristik empedansı ohm veya ohm arasındadır. Servo motor kullanılan tüm sinyal ve güç sistemlerinde kablo, konnektör ve montaj hizmetlerinde tasarım aşamasından üretim aşamasına kadar tüm proseslerde hizmet vermekteyiz.


D-SUB GENDER ÇEVİRİCİLER. Konvertör Kristal Çeşitleri Kristal. Lamba LCD Ekran Grafik Lcd Display. Uydu ve Kablo TV Sistemlerinde kullanıma uygundur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar