5 Haziran 2017 Pazartesi

Dalgıç pompa koruma ve kontrol rölesi

Standart marka pcst3-vdalgıç pompa koruma ve kontrol rölesi nasıl bağlanır? Cihaza elektrik verildiğinde önce tüm lambalar sırayla yanar ve söner. Cihaz kendini kontrol eder, herhangi bir arıza yok ise yeşil normal lambası yanar ve motorun çalışmaya hazır olduğunu bildirir.


Bunu nasıl bağlayıp devreye alabilirim. Under Ground Profesyonel Üye. Endüstriyel elektronik alanında “Endüstriyel Koruma , Kontrol Röleleri ve Ölçü Aletleri” üreticisi olarak faaliyetini sürdürmektedir. STANDART C Tipi pis su dalgıç pompaları kullanma amacına ve yerine göre iki şekilde monte edilebilir. Elektronik malzeme alırken doğru siteden alın.


TDK-Trifaze Dijital Dalgıç Kontrol Rölesi TENSE. Bazı makina ve proseslerde motorun ters dönmesi durumunda motor ve ekipmanlara zarar gelebilir. Bu gibi durumlarda motorun ters dönmesinin istenmediği alanlarda önemi çok fazladır.


Mikroişlemci kontrollüdür. Gerilim koruma rölesi çeşitli amaçlarla ve değişik devreler üzerinde kullanımlarına göre adlandırılır. Kuyu ve benzeri yerlerde dalgiç pompa ve motorlarinin kontrolü , susuz çalisma, yüksek veya düsük gerilim ve akimdan kaynaklanabilecek olumsuz durumlardan korunmasi için tasarlanmistir. Cihazin baglantilarini yapmadan önce mutlaka uyari bölümünü okuyunuz.


Trifaze Dalgıç Kontrol Rölesi (Nötrsüz) en uygun fiyata burada. MC-1dalgıç pompa kontrol rölesi dalgıç pompa kontrolünde ve su kuyularında elektrot gereksinimi duymaksızın pompa kontrol görevini yapar. Hidrofor ve Dalgıç Kontrol Röleleri modelleri, seçkin markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları otomazone. Ayrıca sistemin tüm parametrelerini ölçme yeteneği sayesinde enerji analizörü görevini de yerine getirmektedir. Kablosuz Kuyu Depo Kontrol.


Dalgıç pompa koruma ve kontrol rölesi

Depo girişine isterseniz şamandıra, isterseniz sıvı seviye rölesi bağlayabilirsiniz. Su deposu ile dalgıç pompa arasındaki kablosuz otomasyonlar için uygundur. Süs havuzları ve fiskiyeler de bu pompaların kullanılabildiği alanlardır.


Su seviye otomatiği, seviye kontrol elektrodları ve elektrod kablo takımı ile set halindedir. Faz (Motor) Kontrol Rölesi ve Uyarı Lambası: Üç fazlı motorlarda mo-torun iki faza kalmasını önler. Ayrıca şebekedeki faz dengesizliklerinde pompayı durdurarak koruma sağlar. Gizlilik ve Kullanım Şartları BU SİTEDEN GÜVENLİ ALIŞVERİŞ YAPABİLİRSİNİZ Sitemizde 2Bit Rapid SSL Sertifikası ile tüm alışverişlerinizde kişisel ve ödeme bilgileriniz tamamen güvence altındadır. Faz kontrol rölesi ile motoru, iki faz çalışmaya ve faz dengesizliklerine karşı koruma.


Sigortalar ile pompayı kısa devreye karşı koruma. Sıvı seviye kontrol rölesi endüstriyel tanklarda, yağ tankları, su depoları, akaryakıt depoları, artezyen kuyularında pompa motorları vs su seviye rölesi ile kontrol edilmektedir. Rölede tane elektrot kullanılır. Rotor ve pompa çarkı tek bir mil üzerindedir. Rotor iki adet ağır hizmet tipi rulmanla merkezlenmiştir.


Ağır şartlara göre dizayn edilmiştir. DKE CLA-2Sıvı Seviye Kontrol Rölesi endüstriyel tesislerde ve yerel kullanımlarda yer alan iletken sıvıların boşaltılmasını kontrol etmek amacı ile kullanılır. GEMO DZ9ZAMAN RÖLESİ DİJİTAL KONTROL CİHAZLARI VE. Siemens Dijital Oda Termostadı Siemens Dış Hava Nem Sensörü Siemens Dış Hava Sıcaklık Sensörü Siemens Donma Koruma. Cihazla birlikte koruma ve kontrol rölesi , metre kablo ve metre askı zinciri standart teslimat kapsamındadır.


Dalgıç pompa koruma ve kontrol rölesi

Ayrıca Depo suyunu kontrol etmek ve depoda su bitmesine yakın hidroforu devreden çıkartacak su seviye kontrol flatörü gereklidir. Dalgıç Pompalar için Tek Fazlı Koruma 2Insider P Serisi. Bu sitede 256Bit SSL sertifikası ile güvendesiniz Üye Girişi. Söz konusu değer kontrol edilerek pompanın susuz çalıştığı anlaşılır ve bu durum oluşmadan pompa durdurulur.


Benzer şekilde monofaze pompalarda kontrol , akım izlenerek yapılır. Dalgıç pompalar : Su havzaları, sulama, atık su tesisleri, petrol. Motajını yapacak olduğumuz tüm motor güçlerine göre kontrol panolarımız bulunmaktadır.


Arıza ve su seviyesi korumalarına ilave olarak faz sırası ve faz koruma. Yüksek Kaliteli Su Pompası Rölesi Üreticilerini Su Pompası Rölesi Tedarikçilerini ve Su Pompası Rölesi Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Standart kumanda panolarında sigorta, kontaktör, zaman rölesi , termik röle, aşırı ve düşük gerilim kontrol rölesi faz koruma rölesi , su seviye rölesi ,ampermetre, voltmetre ve. Entes Koruma ve Kontrol Ürünleri satışı. Faz ve Toprak Ayrı Ayrı Sabit Ve T. Motor Koruma Şalteri Aksesuarları.


Pompalarda Kullanabileceğiniz 24v Sıvı seviye rölesi ve elektrotları. Daha fazla bilgi Öğeler Tweet. Seaflo 24v 70mt solar dalgıç pompa ve diğer Yakın modellerde kullanabilirsiniz. Koruma Rölesi sunan tüm şirketlere ulaşın ve Koruma Rölesi ilanlarınızı şirketlere gönderin. NORM HİDROFOR POMPA dalgıç motorları direkt yol vermelidir.


Bu nedenle güçler için üç adet enerji iletkeni yeterlidir. Koruma ve kontrol için daha küçük kesitli dört adet iletken kullanılmaktadır. Monofaze motorlarda da üç adet enerji kablosu vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar