30 Haziran 2017 Cuma

Elektrikli sanayi tipi ısıtıcılar

Yüksek kaliteli, yüksek verimli, taşınabilir sanayi ısıtıcıları. Bu modeller arasında kule tipi ısıtıcılar , duvar tipi ısıtıcılar ve mobil ısıtıcılar yer alır. Kule tipi elektrikli ısıtıcılar herhangi bir yüzeye montaj yapılmaksızın düz bir zemin üzerinde kendiliğinden ayakta durabilen ısıtıcılardır.


Elektrikli sanayi tipi ısıtıcılar

Elektrikli ısıtıcı denilince ilk akla gelen ayaklı ısıtıcı modelleridir. Hem soğuk hem de sıcak hava üfleyen fanlı ısıtıcılar , kule tipi ısıtıcılar , konvektör ısıtıcılar , şömine benzeri ısıtıcılar ve elektrikli sobalar gelmektedir. Fakat elektrikli ısıtıcılar kullanım alanlarına göre ikiye ayrılmaktadır. Fanlı ısıtıcılarımız panolu ve panosuz olarak üretilmektedir. Soğuk havalarda bulundukları alanları ısıtmayı sağlayan elektrikli sobalar ve ısıtıcılar , işlevsel gelişmiş özellikleri ile Hepsiburada.


ST tip fanlı ısıtıcılar , sıcak hava ile kurutma, perdeleme işlemlerinde. Büro, atölye, fabrika, restoran, kafeterya ve sera gibi mekânların ısıtılmasında kullanılmaktadır. Infrared ısıtıcılar kızılötesi teknolojisini.


Sanayi Tipi (18) Konveksiyonel. Bu alanda, farklı boyutlara ve fiziksel özelliklere sahip, farklı alanlarda ısıtma için kullanılabilecek en uygun cihazlar, taşınabilir mobil ısıtıcılardır. Alanın boyutlarına göre, mazotlu ya da elektrikli ısıtıcılar kullanılarak, en uygun kurutma işlemi gerçekleştirilebilir. TDS elektrikli ısıtıcılar , sağlam teknolijiyi uzun süreli ısıtma uygulamalarına odaklanmış ve bütçeye uygun çözümler ile birleştirir.


W (kcal) ısıtma gücü ile dikkat çekiyor. Ancak elektrikli ısıtıcılar temelde kapalı ve açık kullanım alanlarına göre iki gruba ayrılırlar. Konvektör ısıtıcılar ortamın havasını da temizleyerek alerjisi olanlar için daha uygun ortam hazırlıyor. En iyi sanayi tipi ısıtıcı fan seçimlerini, Üreticilerini ve Ucuz Kaynaklarını ve Yüksek Kaliteli sanayi tipi ısıtıcı fan Ürünleri, turkish Konuşan Market Alibaba.


Watt Fanlı Dilimli Yağlı Radyatör Yıl Garantili Ücretsiz Kargo. Kırmızı kontrol lambası size ısıtıcı elemanların aktif. Dikdörtgen kanal tipi elektrikli ısıtıcı. Yuvarlak kanal tipi elektrikli ısıtıcı. Kanal tipi olarak adlandırılan ısıtıcılar , modüler yapıya sahip olan özel ısıtıcılardır.


Modüler yapıya sahip olabilecek şekilde dizayn edilen kanal tipi elektrikli ısıtıcılar günümüzde pek çok farklı kullanım alanına sahiptir. Ekstra indirimli fiyat. Nem alıcıları ile kombine edildiklerinde elektrikli ısıtıcılar kurutma süresini kısaltırlar. Isıtıcılarımız 3Volt -2Volt olarak imal edilmektedir.


Alevsiz, dumansız veya yoğuşmasız yüksek performanslı ısıtma: TEH serisi elektrikli ısıtıcılar. Kesinlikle duman, alev ve yoğuşma içermeyen sıcak havayla büyük hacimli ısıtma uygulamaları kullanmanız gerekiyorsa TEH 2sizin için optimum ısıtma ünitesidir. TEH elektrikli ısıtıcılar , çok yönlü uygulama olanakları ile en ağır malzeme ve güç ­taleplerini karşılamak için özel olarak üretilmiş profesyonel cihazlardır – endüstriyel kullanım veya inşaat makinesi kiralama şirketleri için. Bununla beraber yüksek üfleme sıcaklığı istenilen ortamlarda da kanal tipi elektrikli ısıtıcılar kullanılır. Kanal tipi elektrikli ısıtıcılar , çok soğuk iklimlerde, ısı geri kazanım cihazlarını donmaya karşı korumak için taze hava girişinde kullanılır.


Alan küçükse küçük bir fanlı ısıtıcı daha uygun olacaktır. Ancak kule tipi elektrikli ısıtıcı fan ve duvar tipi fanlı ısıtıcılar daha geniş alanlar da daha iyi ısınma sağlarlar. Buna rağmen çocuk ve evcil hayvan olan evlerde maksimum güvenlik sağlayan duvar tipi modeller daha uygun olacaktır. Cemil Memük tarafından kurulmuştur.


Endüstriyel üretim sürecine katkı sağlayan sanayi tipi elektrikli ısıtma sistemleri yüksek teknoloji ile üretilir ve enerji maliyetlerini de indirir. Bunların yanı sıra geniş fan boyutlarıyla gelen ısıtıcılar , çalışma esnasında son derece az ses üreterek ısınırken, konfordan ödün verilmemesini sağlıyor. RAKS ısıtıcı ürün ailesinde iç ve dış mekan infrared ısıtıcıların yanı sıra fanlı ve Quartz ısıtıcılar ile birlikte elektrikli yağlı radyatörler de yer alıyor. Endüstriyel Soba ve ısıtıcılar , fanlı soba ve ısıtıcılar , elektrikli soba ve ısıtıcılar yüksek kalite ve standartlarda üretilmektedir.


SANAYİ TİPİ ELEKTRİKLİ SOBA. En iyi ısıtıcılar ve taksit seçenekleri için tıklayın! Dar alanlarda kule tipi ısıtıcılar , masa altında kullanabileceğiniz fanlı ısıtıcılar da her türlü ihtiyacınızı karşılayacaktır.


Bunlar ısıtır, kurutur ve hava sirkülasyonunu sağlar. W ısıtma gücü ile TEH 1Trotec elektrikli ısıtıcılar serisinde en sağlamlarındandır! GeT kredi kartına taksitli alışveriş seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Kovaya Sallamalı Kazan Tipi Isıtıcı.


Borla çalışan yeni ısıtıcılar devrim yapacak Önemli yer altı zenginlikleri arasında yer alan bor madeni, hem cebi hem de piyasaları rahatlatma yolunda. Kapalı mekânları ve büyük ortamları ısıtmak için kullanılan teknolojiler, yakıt tasarrufu ile birlikte gerçekten çok iyi sonucu vermek durumundadır. VCE modelleri, yuvarlak kanal tipi elektrikli ısıtıcılardır ve standart yuvarlak kanal kesitine uygun imal edilirler. VENCO VRE dikdörtgen kanal tipi ısıtıcılar , istenilen kanal kesitinde imal edilebilirler.


VTL santral tipi ısıtıcılar istenilen kesitlerde üretilmektedir. Etiket: sanayi tipi elektrikli ısıtıcı. Konumuz: Trotec elektrikli ısıtıcılar ! TKL üzerinden kiralayabilirsiniz. Trotec’in yenileyici ısıtma çözümleri yardımcı oluyor. Tek bir fanlı ısıtıcı ile 350Myeri ısıtılması mümkündür.


Gündelik yaşantı içerisinde de kullanılan su ısıtıcısı ürünleri, sanayi alanlarında da ihtiyaç duyulan ürünler arasındadır. EVO1 ile 2marasındaki alanları rahatlıkla ısıtabilmek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar