16 Haziran 2017 Cuma

Solid state röle fiyat

Klasik röle ve kontaktörle aynı işi yapar. Kontaktör ve röle gibi kumanda ve güç devrelerine sahiptir. Güç devrelerinin anahtarlanmasında kullanılır. SOLID STATE RÖLELER kategorisi ürünlerimizi satın al. Soketli tip SSR röle , şekil ve boyut olarak MK güç rölelerine benzer.


Solid state röle fiyat

G3PJ Isıtıcılar için solid state röleler. Bayonet ve shell konnektörler DELTA dişi soket ebmpapst ebm papst ebm papst fiyatları ebmpapst istanbul ebmpapst karaköy ebmpapst türkiye endüstriyel konnektör fiş fotoseller kablo papuçları Konnektör Konnektör soket kukdong türkiye kukdong. TL En uygun fiyat ile şimdi satın al.


ENGLISH - TÜRKÇE Fiyat Listesi. ANASAYFA ÜRÜNLER HAKKIMIZDA TEKNİK BELGELER İLETİŞİM ÜYE GİR İŞİ. Monofaze Kart Tipi-DC Kontrol. Trifaze DC Kontrol (25A~80A) Detay. Diğer fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde.


Solid state röle fiyat

Röle fiyatı ve özellikleri, Yedek Parça kategorisinde. Site üzerinden canlı destek kısmından yazarak, mail atarak ya da telefonla arayarak bizlere ulaşabilirsiniz. Standart tip monofaze sigortalı tip SSR.


Yüksek amperli sıcaklık korumalı yassı tip SSR. ElektrikAll Tüketici dostu Elektrik malzemesi çözümleri sunuyor. Kontak yapışma sıkıntısı olmadığı için hızlı anahtarlama yapan yerlerde daha çok tercih edilir. Kampanyalarımızı kaçırmayın. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.


Solid State Relay (SSR) SSR. TL Vergiler Hariç: 100TL. Karşılaştırma listesine ekle. Bu Ürünü Alanlar, Ayrıca Bunları da Aldılar. Registration is free and easy!


PCB (Baskı Devre) Malzemeleri. Böylece solid - state röleler geniş bir işletme gerilim aralığında kullanılabilmektedir. Fotek Ssr Fiyat karşılaştırması, Fiyat Trendleri Fotek Ssr Senin Referans olarak. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Düşük Fiyatlarla Fotek Ssr satın alın.


NC, NO ve COM bacakları dışarı alınmıştır. Böylece tetikleme durumunda kısa devre veya tetikleme durumunda açık devre olması istenilen durumlarda kullanılabilir. Röle kartı fiyatları , kanal röle kartı , Röle kontrol kartı. Fiyatlarımızda herhangi bir ihbara gerek duymaksızın değişiklik yapmak hakkımız saklıdır. Etiketler: 24v ssr fiyat , 24v solid state röle , g3mb-202p fiyat , g3mb-202p röle.


Tavsiye Et Sayfayı Yazdır. Telegram (0) This item has been assemble and electrical test passed. Led indicator for each relay. Kategori : SOLİD STATE RÖLE Marka : Hanyoung NUX. E-GEYLANI COM Geylani Elektrik San.


Direnç gösteren yüklerin ve motorların sık aralıklarla anahtarlamasında yenilikçi ürün gamı. If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. LED göstergelerinden çalışmaları kolaylıkla izlenebilir. Pik gerilimler için varistörlü korumaya sahiptirler.


Eltra Enkoder tamagawa Encoder Elap Encoder Elcis enkoder wachendorff enkoder. DC Lehim Korumalı PCB Röle Euro Euro Euro 41. Araç Röle modelleri Yedek Parça kategorisinde! Fiyat ve performans açısından değerlendirildiğinde çok güçlü özelliklere sahip olan Samsung ss beklediğiniz tüm.


AC gerilimin sıfır geçişinde anahtarlama. G’lik darbe dayanımına sahiptir. Güç ve kontrol devrelerinin anahtarlanmasında kullanılır. V AC veya 480V AC yük gerilimi.


SSR röle ( solid state röle ), sıvı seviyesini kontrol etmek ve gerekli yerlerde kullanılmak üzere yapılmıştır. Sıvı seviye rölesi endüstriyel tesislerde ve yerel kullanımda yer alan depolarda iletken sıvıların seviyelerini kontrol etmede ve sıvıların boşaltılmasında kullanılan rölelere, sıvı seviye rölesi denir. Fiyatlar EURO olup, fatura kesiminde Merkez Bankası Efektif satış kuru dikkate alınacaktır.


Solid state röle fiyat

Endüstriyel ve Otomasyon Serisi Röle Serisi Sub Minyatür D. L Röle Serisi Sub Minyatür PCB Röle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar