13 Haziran 2017 Salı

Transistör karşılıkları pdf

Transistör karşılıkları pdf

Ayrýca her geçen gün, yeni özelliklere sahip transistörler üretilmektedir. Bell Telefon Laboratuvarlarýnda çalýþan W. Elektroniğin her alanında kullanılmaktadır. Bu baðýntý her çe”it devre kurulu”unda ve her transistör için geçerlidir. Bilgisayarlar, akıllı telefonlar, televizyonlar ve her gün kullandığımız diğer tüm cihazlar. Bu yazımızda birlikte inceleyeceğiz.


I CB – I CO Termistörün karşılıkları Cinsi: Sesa, alaşım, yayılım transistörü gibi vs. PDF kitap ve ders notları. TA=25°C, unless otherwise specified.


Collector Cut-off Current vs. TRANSİSTÖR KARAKTERİSTİKLERİ. I B akımının verilen diğer değerleri için yukarıdaki işlemleri tekrarlayınız.


Transistör karşılıkları pdf

Sorulduğuna göre demekki bazı arkadaşlar ihtiyaç duyuyor. VİDEO haberleşme datasheet isis MULTİSİVİÇ regülatör breadboard potansiyometre RS2kondansatör mikrofiltre devre arşivi transistör terimler PUSULA pc osilaskop ivmeölçer RJrjgüç kayna. Transistörün çıkış karakteristiklerinin çıkarılması. Etiketler: transistör karşılıkları. Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa.


Bulunan bu değerlere karşılık gelen transistörün çalışma noktası şekil–4. Hatta kılcıklarını filan gösteren pdf ler oluyor. B=150µA ve buna karşılık kollektör akımı 30mA olacaktır. Semiconductor Pinout Informations.


Bu durumda transistörün çalışma noktası V CE =4V olacaktır. Nanyang Plaza, Hung To Roa Kwun Tong, H. Author: DatasheetArchive. Bu transistörler yerine hangi transistörleri kullanacağımı bilemedim.


BC2yerine BC5oluyor sanırım ama ben sevmiyorum bu transistörü sanırım onun yerine 2SA9kulanacağım:). Ancak dediğiniz gibi verdiğiniz çizimde. Full replacement for BU808DFI or BU808DFX. Bu iki element doğada kristal yapı halinde bulunur.


Transistör karşılıkları pdf

Bu halleriyle iyi bir yalıtkandırlar. SMD karşılıkları yan yana getirilmiştir. Bazı kristal diyotlarla SMD. Bu noktadan sonra VCE gerilimine karşılık IC değeri hemen hemen sabit kalmaya başlar.


Browse by Manufacturer Get instant insight into any electronic component. Orda devre elemanlarının özelliklerini , karşılıklarını bulabileceğin pdf formatında hazırlanmış güzel kataloglar var. BC5transistörün muadili bi transistör söyleyebilir misiniz? Hatta transistör karşılıklarını bulabileceğim bi kaynak gösterebilir misiniz?


Sistemdeki Notların 100’lük Sistemdeki Karşılıkları YÜKSEK ÖĞRETİM KURULU 5’lik Sistemdeki Notların 100’lük Sistemdeki Karşılıkları tablosu için görmek için aşağıdaki linke tıklayınız. Abl ve ATP arasındaki yapışma katsayısı (yapışmanın kuvvetinin bir ölçüsü) ve Gleevec’in buna. Dosya Boyutu: 3KB Görüntüleme: 0. Direksiyon kartının üzerindeki ASMD transistör yandı.


Bu Atransistörden bulunduğum şehirde(Rize’de) yok. Buna karşılık gelen normal boyut bir. Not: Digit sözcüğünün Türkçe karşılığı sayıdır. Sayısal Mantık Seviyeleri ve Dalga Formları Sayısal Sistem iki gerilim seviyesine göre çalışır. Her Sayısal Sistemin bu iki gerilim seviyesine karşılık gelen bir biçimi olmalıdır.


Düzgün bir şekilde istediğin transistörün önemli parametrelerini yazmış olsaydın, eminim şu an çok daha fazla seçenekler karşına çıkmış olurdu. Bu arada yardım eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tam karşılığını bilmiyorum ama çalışma değerlerine benzer herhangi bir transistor kullanabilirsiniz. Tablo-1’deki değerlere getiriniz. Sayı Sistemlerinin Dönüştürülmesi 1. Değişken voltaja karşılık gelen alternatif voltajda denebilir.


AC moda multimetreler etkin değeri ölçer. KB (Kilobyte), 6x kez indirilmiştir) 17IPS07_1. Datasheet okuma-Yabancı terimler ve karşılıkları -Karakteristik figürü(yardım).


Yapman gereken bu konuları pdf lerden yada kitapardan okumaktır. Given onely for this project give me one sample assambled pdf or photo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar