26 Eylül 2017 Salı

Duvar tipi kabin

Sunucu, santral ve sistem odalarınız için özel olarak tasarlanmış hava akımını kusursuz olarak sağlayan ve TSE standartlarına uygun ürünleri en uygun fiyatlarla sunuyoruz. TL 21TL (19) AksiyonBilisim 96. Açılabilir ve kilitlenebilir yan kapaklar.


Tavan kısmına opsiyonel li fan montajlanabilir. E- Kabin E E- Kabin M E- Kabin O Only fill in if you are not human. Dikili Tip Tekerlek Takımı. Duvar Tipi Tekerlek Takımı.


Kablo Düzenleyiciler: Server kabin içerisinde estetik görünümün sağlanması ve kabloların korunması amacıyla yeterli sayıda yatay ve dikey kablo organizer konulabilir. Her marka ve model 19” cihazın rahatlıkla uygulanabileceği ve bu cihazların birbirleri ile bağlantılı olarak muhafazasını sağlamak üzere kullanılan, profesyonel, duvar tipi network kabinetleridir. Yaygın Satış için dizayn edilen bu ürünümüz, dahili uygulamalarda çözüm sunmaktadır. O tipimizde özelleştirme yapılamamaktadır. Ofis serisi SOHO ürünlerimizin tamamı, kabin içi havalandırma için fan delikleri ile tasarlanmıştır.


Duvar tipi kabin

Kabin arka kısmı, şablonlanmış montaj delikleri sayesinde kolay kurulum sağlar. SLIM DUVAR TİPİ KABİNET MR. Kabinet fiyatı Bilgisayar kategorisinde. Kampanyalarla ilgili Bilgi almak için Hemen Tıklayın Aradığınız Ürüne Kolayca Ulaşın. Kabin duvara monte edilebilme özelliği sağlayan sistemle dizayn edilmiştir.


Tekpan Endüstriyel Pano ve Kabin Sistemleri. Industrial Enclosures and Cabinets. Simple Image Gallery Notice: Joomla! XM Serisi Monoblok Tipi Elektrik Kabini E- Kabin XM Serisi Elektrik Kabinleri genel kullanıma yönelik elektrik ekipmanları mahfazası olarak tasarlanmıştır.


Kaynak yüzeyleri pürüzsüz ve temiz. SOHO DUVAR TİPİ KABİNET (3x 4- 3x 3mm) MR. Rack kabinet, ofis ya da evlerde kullanılan elektronik cihazlar ve bilgisayar sistemlerinin düzenini, güvenliğini sağlayan ve duvara monte edilen kasalara verilen isimdir. Cidar Panolar Dahili Ve Harici Ortamlarda Kul- Lanılır. Yüksek Mukavemet İçin Metal Malzeme Kaynatılarak Yekpare Gövde Olusturulur.


Ses sistemleri satışı yapan firmamız okullar için ses sistemi ürünleri satışı yapmaktadır. Ayrıca camilerin ses sistemi için cami anfisi de satmaktayız. ALKAYA ELEKTRONİK bültenlerine üye olup yeniliklerden ve özel fiyatlı ürünlerden haberdar olun. Standartında her türlü cihaz bağlanabilir. ESTAP, Proline ile duvar tipi kabinet kavramına yeni boyut kazandırıyor.


Duvar tipi kabin

Tasarım, DIN-ray tipi cihazların kullanımına müsaade etmektedir. Kullanım yeri Koruma sınıfı Montaj. Renkli ön cam 4mm kalınlığında darbeye dayanıklı temperli camdır. Kablo girişleri için alt ve üst kısımlarda fırçalı giriş yuvaları.


Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Sepetinizde daha fazla ürün yok. RACK KABİN SOHO 4U DUVAR TİPİ KABİNET REXX.


Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Toplam Kabin siparişiniz 2. TL üstü ise indirim hakkına sahip oluyorsunuz. TL üzeri alışverişlerde özel indirim için firmamızı arayınız. Karşılaştırma listesine ekle. Emaysan - pano, elektrik panosu, elektrik kabini, kompanzasyon, reaktör, harmonik filtre, reaktif cezası, duvar tipi pano, harici pano, paslanmaz pano, sıva altı.


Ofis serisi duvar tipi kabinetler ile bu cihazlarınızı toz, sıvı teması ve yetkisiz kişilerce müdahaleden koruyabilirsiniz. Apart MASKKabin Tipi Hoparlör (Siyah-Beyaz) 1TL. Bu mantık ile ihtiyacınız olan rack kabinet ölçülerini bulabilir ve size uygun rack kabin siparişini verebilirsiniz.


Duvar tipi kabin

KDV Dahil Favorilerden Kaldır. TİCARET ÜRÜN VE UYGULAMA SİSTEMLERİ LTD. Yan kapaklar geçme yaylı (kilit opsiyonel) sökülebilir tiptedir. Kategoriler: DUVAR TİPİ KABİN.


GOLD AUDİO GA 4DUVAR TİPİ KABİN SESLENDİRME HOPARLÖRÜ - ÇİFT en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla sahip olabilirsiniz. HARTKE LENTUS Hoparlörler. MİKAFON Harici HORN Hoparlörler.


Benzer ürünler için Rack Kabin kategorimizi inceleyin. Kamera ve DVR Kitler, dünyada ve ülkemizde son yıllarda artan teknik servis ve montaj hizmet bedellerini ödemek istemeyen kullanıcıların ihtiyacına yönelik olarak tasarlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar