1 Eylül 2017 Cuma

Sahte para makinesi mor ışık

Sahte para makinesi mor ışık

En son teknolojinin kullanıldığı cihaz da lazer şeklinde mor ışık bulunmaktadır. Yine sahte paranın tespiti için merkez bankası. Gerçek paraların mor ışık altında belirli alanlarında bulunan gizli yazılar ve gizli damarlar rahatça görünebilmektedir.


Sahte para makinesi mor ışık

Her ne kadar sahte paralarda benzer fligranlarda bulunsada, gerçek paraların orjinalliğini kısa sürede fark edersiniz. Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Reklamlı ürünler hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Bu videoda elimizde bir sahte para dedektörü var. Bakalım bu cihaz paranın sahte olduğunu nasıl anlıyor?


Mor ışık sahte para kontrol cihazı makinesi doğru tespit cihaz#128181; 1. Piyasada Alman, Japon, Amerikan ve Türk yapımı pek çok farklı para sayma makinesi modelleri mevcut. Her yöne dönebilen geniş sayım ekranı sayesinde, makine her pozisyonda rahatça kullanılabilmektedir. Otomatik ve manuel sayım sırasında eşlik eden kat sahte para dedektörleri olan : mor ışık , kızılötesi yol , manyetik kristal ve metal şerit konturolü mevcut bulunmaktadır. Model ayrıca para sayma makinaları arasında en çok satanlar listesinde yer almaktadır.


Banknot gerçekse, cihaz bip sesi çıkarır. Sahte para makinesi de, kalem de işe yaramıyor. UV denetimini kullanarak tanımlama yapar Cihazın üzerinde ki UV düğmesine basıldığında mor ışık yanar.


Ve videolarımıza puan verin Beğendiyseniz Arkadaşlar lütfen videolarımız için yorum yazmayı ihmal etmeyin. Diğer adet özelliğini büyüteç ve UV ışık veren cihaz yardımı ile görebilirsiniz. Normal kâğıtlarda beyaz yüzey mor ışığı (özellikle karanlıkta) yansıtır. Kağıt para sayma makinesi.


Bozuk para sayma makinesi. ZELLİKLER Paraları sahte kontrolü yaparak adet olarak sayar. Aşırı yoğunlaştırılmış mor ışık. Paranın manyetik alanı ölçümü yapan kristal.


Hologram ve gölge analizi için beyaz ışık. Ergonomik ve uzun ömürlüdür. Genellikle adı sahte para okuma makinesi olarak bilinen cihazlar piyasada mevcut olsa da küçük yöntemlerde mevcuttur. Merkez Bankası amblemi veya Türkiye Cumhuriyeti TC işaretlerine dikkatli bir şekilde bakarsınız ve mor ışık sayesinde parayı tespit edersiniz. Daha sonra bu çetenin bastığı paraları piyasaya süren şüpheli hakkında da savcılık tarafından gözaltı kararı çıkarıldı.


Yine otomatik ve manuel sayım sırasında eşlik eden katsahtepara dedektörleri olan: mor ışık , kızıl ötesi yol ve manyetik kristal ve şerit bulunmaktadır. Sayım sırasında sahte para detektörleri olan: mor ışık , kızıl ötesi yol ve manyetik bar sensör çalışır. Marketlerde, bankalarda, restoranlarda kısacası günlük hayatta pek çok yerde para alışverişi kaçınılmaz bir olaydır. Pek çok kişinin başına gelebilen bir durum olan, sahte para ile karşılaşılması, dikkat edebileceğimiz bazı özellikler ile engellenebilecek bir durumdur. Fiyat ( 16) : 3TL.


Ekonomik olmasının yanısıra, ergonomik ve kolay kullanımlı bir cihazdır. MG düğmesine basılarak banknotun manyetik alanı taranır. Güçlü Uv ışık dedektörü (15w lamba) Filigran. Bazen iş yoğunluğu ve miktar. Mühlen marka mor ışık , para kontrol kalemi ve zoom modelleri.


Sahte para makinesi mor ışık

Sıcak satışın gerçekleştiği her işyerinde, sahte para sorunu büyük sıkıntı yaratmaktadır. SAHTE PARA TEST MAKİNESİ BANKERS MİNİ- ASKILI BOYUNA TAKILIR. Para kontrol cihazı (dedektörü). Türk Lirası’nda para ile ilgili mesleklerde çalışan profesyonellerin de mor ışık (UV ışık ) altında kontrol edebileceği çeşitli özellikler bulunuyor. Ayrıca banknotlar görme engelli vatandaşların da paraların güvenlik özelliklerini ve kupür değerlerini.


Ayrıca evde yapılan aramalarda, milyon lira sahte banknot ile düzenekte kullanılan boya, mürekkep, serigrafi aparatı, bağlantı kalıbı, pres makinesi , hassas ölçü, mor ışık cihazı, pelur kağıt ve harici bellek ele geçirildi. Boyun ya da Kalem şeklinde cepte taşınabilir. Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor.


Sahte para makinesi mor ışık

Aralarında Samsun’un da bulunduğu İstanbul merkezli ilde düzenlenen operasyonda, sahte para basarak piyasaya sürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Bunun için elinize geçen banknotu bir ışığa tutarak küçük yazılar yazan güvenlik şeridini kontrol edin. USA ve banknotun tutarı yazar.


Bu yüzden önemli bir para birimidir. Türk halkı da dolardaki yükselişten ve paranın değerli olmasından dolayı uzun. ANKARA Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Sahtecilik Büro ekiplerince düzenlenen operasyonda aralarında şebeke liderinin de bulunduğu kişi piyasaya sahte para sürdükleri sırada gözaltına alındı. Bu arada ele geçirilen sahte paralar emniyette sergilendi.


KILIÇDAROĞLU-DOĞAN ZİRVESİ!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar