6 Eylül 2017 Çarşamba

El yapımı kulaklık

El yapımı , renkli, hippi kulaklık. Futbol takımları için özel olarak tasarlanır. Merhabalar arkadaşlar, Bir ihtiyaç sonucunda yapmış olduğum uygulamayı burada da paylaşayım, bellimi olur birilerine lazım olabilir diye düşündüm.


El yapımı kulaklık

Modeleri, Örgü İşleri, El İşleri, Amigrumi. O zaman hemen örgü kulaklık yapılışına geçelim. Harika ses kalitesine sahip olan bu tasarım kulaklık size özeldir ve tektir.


Farklı tonlardaki neon renkleri ile bu yazın trendine çok uygundur. Neon paraşüt ipi, siyah ip, neon sarı ip ve jüt kullanılarak sarılmıştır. Tamamen el yapımı Grado marka kulaklıklar , kulaklık boşluğundaki çınlamayı engelleyen yapısıyla başarılı ses kalitesi sunuyor. Grado’nun tamamen el yapımı “e” serisi kulaklıkları , Türkiye’de satışa sunuldu.


Seri, ses kalitesi ve kullanım keyfini artıran pek çok özelliğe sahip. TESFED Zula Türkiye Kupası’nda Casper Excalibur Ödülü! Aksesuar, Hobi El İşi Modelleri. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Çarşamba günü kargoya verilir. Hemen kargo olan ürünler 15:kadar alım yapıldığında hafta içi aynı gün kargo yapılır.


Cumartesi günleri 12:kadar aynı gün gönderimleri yapılır. Grado e Serisi, seste bozulmaların azaltılması ve daha dengeli seslerin elde edilmesi konusunda üst seviye performans göstereceğini. Kendinize, sevdiklerinize hediyelik fikirler olarak renk renk dıy, kulaklık düzenleyici yapımı yapabilirsiniz. Eminim sizin el emeğiniz olan hediyeleri aldıklarında sevdikeleriniz çok mutlu olacaklar. Parça kumaşlarla da yapabilirsiniz.


Araya tela yapıştırarak yapabilirsiniz. Embir‘e beklerim efendim. Fakat direk bir kulaklık alıp ona hediye ederek el yapımı bir hediye yapmış olmazsınız.


Kulaklık Yapımı için Gerekli Malzemeler. Bu malzemeleri elde ettikten sonra kolay bir şekilde el yapımı doğum günü hediyesi yapabilirsiniz. Azcık dikiş ve nakıştan anlamanız yeterlidir. Evet bugün yine enteresan bir konu ile karşınızdayım.


El yapımı kulaklık

Düz sıralık bir örgü yaparak kesin. Konumuz bileklik yapımı , bileklik örme ile alakalı. Baya bir süredir hep örgü işi battaniye, tığ işi patik, el işi paspas ve örgü yelek gibi şeyler paylaşıyordum. DIY Project İle Bileklik yapımı. Biraz farklılık olsun diye bulduğum değişik projeleri.


Yapılan takıları alıp kıyafetleri ile bir bütün. Anneler günü için harika bir kulaklık hazırlamaya ne dersiniz? En basit el yapımı anneler günü hediyeleri arasında yer alan bu kulaklığa anneniz bayılacaktır. Eğlenceli Kek veya Kurabiyeler.


El yapımı kulaklık

Araştırmalar annelerin en çok mutfakta ve çocuklarıyla vakit geçirdiğini gösteriyor. R (Sağ) ve L ( Sol ) yazan kabloların içinden mavi ve kırmızı renk çıkıyor. Burada Herşey Var, El Yapımı Hobiler, Tığ İşi-Örgü- El Yapımı -Amigurumi Oyuncaklar. Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası. Adım adım nasıl yapıldığını sizlere resimli olarak hazırladık.


Daha detaylı bilgi için kaynak bölümünde bulunan linkten ulaşabilirsiniz. Hz frekans aralığındaki detaylı sesi, 1dB hassasiyeti, değiştirilebilir kulaklık yastıkları, distorsiyondan etkilenmeyen yapısıyla kült kulaklık modelleri arasına çoktan girmiş olan Pryma, el yapımı kulaklıklar arasında en öncelikli sıralarda yer alıyor. Hayır orjinal değil ama orjinale çok yakın.


Svarowski taşlarla süslü lüks kulaklıklar. Biz de parlak taşlarla kulaklıkları süsleyebiliriz bu modellerden ilhamla. Makrome anahtralık yapımı. Sanırım en son ilkokul yıllarında el işi derslerinde yapmıştım.


Son zamanlarda ise anahtarlık, duvar süsü, emzik. El Yapımı Kitaplık modelleri, El Yapımı Kitaplık çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. El becerisi olduktan sonra gerisi önemli değil,çok basit,vaktim yok aslında yoksa daha nelerle uğraşıp burada paylaşacağım. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek.


Telefon görüşmelerinin, üzerine mikrofon ve hoparlör bulunan ve kulağa pratik şekilde sabitlenen bir kulaklığa kablosuz olarak aktarılmasını sağlayan bu cihazlar araç kullanırken, çalışırken, yürürken, spor yaparken ya da ellerin dolu olduğu herhangi bir anda önemli derecede kolaylık sağlarlar. Telefon kulaklıkları için çamaşır mandalından aparat yapımı Çantanıza gelişi güzel attığınız müzik dinleme kulaklıkları zamanla dağınık kullanımdan dolayı bozulabilir kopabilir. Uzun ömürlü ve derli toplu kulaklıklar için kulaklık kılıfı kullanmak sizi çok rahatlatacak. Gerçek deri ürünler sağlamlığı, uzun ömrü ve kullanıldıkça oturan karakterleri sebebiyle çok çekici.


Evde Kendiniz Yapabileceğini Farklı Ayna. Odasını Bölmek İçin Kullanacağınız Harika Tasarımlar. Deri yaşayan bir malzemedir. Zıpkın Bağlantı Aparatı tüm SJCAM, EKEN ve GoPro aksiyon kameraları ile uyumludur.


Jabra, Plantronics ve Samsung gibi firmalara ait ürünlerin fiyatları da sahip oldukları bu özelliklere göre değişkenlik gösterir. Bluetooth kulaklık seçiminde öncelikle ürünün ergonomisine dikkat edilmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar