6 Eylül 2017 Çarşamba

Güç kaynağı modülü

Güç kaynağı modülü

Kutu içerisindeki en büyük ve ağır eleman transformatördür. Bu basit breadboard güç kaynağı - power modülü giriş voltajı 6-12V olan herhangi bir güç kaynağından 3. Kutu tasarımına öncelikle transformatörün gücü hesaplanarak başlanmalıdır. Devre üzerindeki bütün pinler 2. LM3DC-DC step-down DC dönüştürücü voltaj Düşürücü 4. TL TL (4) TAŞARMÜHENDİSLİK 100. TNL Marka Dewalt DC551KA 14.


Güç kaynağı modülü

Matkap Uyumlu Ni-Cd Batarya. TO VOLT ÇEVİRİCİ DC-DC CONVERTER VOLTAJ YÜKSELTİCİ. A ayarlı güç kaynağı modülü by159. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Teslimat Bilgisi: TL.


En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. V-V V-V LED Boost Modülü Toptan Hilitand Pro Store US $7. Sadece birkaç dolara Kaliteli bir güç kaynağı sahibi oldunuz. En iyisini satın al dc-dc Çevirici dönüştürme adım azaltma modülü yüksek güç düşük ripple ayarlanabilir güç kaynağı modülü Toptan Satış Fiyatlarına Varan Online Mağaza İndirimleri.


Güç rölesi modülü kullanır gerçek kalite, yüksek- gerilim diyot, kırmızı, mavi sinyal lambaları, askeri- sınıf çift- taraflı pcb kurulu, bez kurulu dikkate kapsamlı, istikrarlı performans, kullanılabilir çeşitli güç kumanda tipi uygulamalar. MP3-TF-16P Micro SD Kart Ses Modülü Micro SD Kart Ses Modülü MP3-TF-16P, projelerinize sesli komutlar veya müzik eklemek için kullanılabilecek seri port kontrollü ses çalma modülüdür. Teknik Özellikler: Bu modül üzerinde bir çok giriş çıkış soket ve pinleri barındırır. Usb veya adaptör girişinden bu modülün beslemesini yaparak 5v , 3. Modül üzerinde güç gösterge ledi ve açma kapama anahtarı da bulunmaktadır. V(DC) veya USB besleme Seçilebilir çıkış voltajı 3. V, 5V switchable Maksimum çıkış akımı 700ma den azdır.


Bağlantı Elemanları, Soket, Konnektör. Güç kaynağı çıkışları kısa devre ve aşırı yükleme korumasına sahiptir. Cihaz üzerinde bulunan reset butonu ile yeniden başlatılabilir.


Güç kaynağı modülü

Müşteriler Aynı Zamanda Bu Ürünleri Satın Alıyor. UC384X entegreleri üzerine kurulu farklı SMPS güç kaynağı şemalarından faydalanılmış. Siz dilerseniz USB çıkışlı bir güç kaynağı olarak da modifiye edebilirsiniz.


PoE güç kaynağı modülünün maksimum bağlantı noktası hızı 1. PoE güç adaptörü modülü , iki adet RJağ arayüz konektörüne sahiptir. Geri besleme ve frekans ayar kısmında çok turlu trimpotlar bulunuyor ek olarak PCB tasarımı hassas bölgelere ek. Power Sourcing Equipment.


Bu güç kaynağı Volt ampere kadar desteklemektedir ve güç kaynağına ek olarak usb ile çalışan bütün cihazların kaç volt kaç amper kullandığını ölçebilmek için usb portu bağladık. Aklıma gelen ilk şemayı kağıda aktardım ve üzerine fazla düşünüp zaman harcamadan basit bir güç kaynağı tasarladım. Bu mikrodenetleyiciyi seçme sebebim dahili Fixed Voltage Reference (sabit referans voltaj) modülü ve 32MHz olarak ayarlanabilen osilatör bloğu.


VA olmak üzere altı farklı kapasitede 3U standard yüksekliğe sahip güç modülü mevcuttur. Ayarlı güç kaynağı modülüdür. V arasında ayarlayabilen güç kaynağı modülüdür. A yükü sürebilecek kapasitesi vardır.


Güç kaynağı modülü

Giriş voltaj en fazla 28V a kadar çıkmaktadır. Eğer genişleme modülü veya ana ünite farklı güçlerle enerjilendirilmiş ise veya genişleme modülü için harici güç kaynağı kullanılmışsa her bir gücün zaman dizisi dikkate alınmalıdır. Satıcılar - bigdealDHgate. Sabit voltaj ve sabit akım programlanabilir kontrol güç kaynağı modülü , analog entegrasyon ve dijital kontrol fonksiyonlarının bir koleksiyonunu bir araya getirdi. Elektronik eğitim setleri, profesyonel elektronik kartlar, endüstriyel kart ve modül üretme, elektronik malzeme temin etmek dahil pek çok alanda hizmet vermektedir.


PMac-dc 220v adım aşağı güç kaynağı modülü akıllı ev anahtarı güç kaynağı modülü 5v için. DC güç adaptörü anahtarlama kaynağı kablosu şarj 5v 1a. Arduino ve Joystick Modülü ile Mouse Yapımı.


Kesintisiz(UPS) güç kaynağı , elektrik kesintisi sonucu ortaya çıkabilecek veri kaybını önlemek ve kullanıldığı sistemi korumak için üretilmiş kaynaklardır. Yapısındaki akü ani bir kesinti veya voltaj değişimi sonrası devreye girer. Aküden gelen elektrik, sistemi belli. Güç Kaynağı Braketine takılmış olan Güç.


Anahtarlamalı güç kaynağı kontrol panonuzun kalbidir – Murrelektronik düzenlenmiş güç beslemeleri de bunun için kusursuz regülatörlerdir. Input voltajı ne kadar çok dalgalanırsa dalgalansın, tesisiniz için özellikle doğrusal Output voltajlarını tutarlı olarak odak noktamıza yerleştiriyoruz. Breadboardlar ile çalışabilen ve üstünde USB çıkışı ve DC adaptör girişi var olan bu regülatör kartı ile 5V ve 3. V voltaj çıkışı gerçekleşebilir.


V güç kaynağı modülü TL China 1V-2V Dönüştürücü Güç Adaptörü 2TL China 12V Giriş 3. V, 5V Çoklu Çıkışlı Regülatör Kartı TL Raspberry Pi Resmi Raspberry Pi Güç Adaptörü Beyaz 5TL China Solar Cell: V, 3mA, W (Güneş Paneli). Breadboard da proje yaparken ençok karşılaşılan sorun borta güç vermek tir. Bu yüzden zaten zor tutturduğunuz kablolar hemen çıkar.


Bu durum proje yapmanızı zorlaştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar