25 Eylül 2017 Pazartesi

Fiber optik kablo ile aydınlatma

Fiber optik kablo ile aydınlatma

Bu yazımda sizlere fiber optik teknolojisi ile yapılan aydınlatma üzerine bilgiler vermek istiyorum. Bunun yanı sıra fiber optik aydınlatma ile ilgili kişiye özel tasarımlar yaparak projelendirme ve uygulama hizmeti de vermektedir. Bu kaynaktan çıkan kılcal plastik veya cam fiber optik kablolarla ışık istenilen yere taşınır. Tek bir Işık kaynağından ile 4arası kablo çıkar ve tüm kablolar aynı ışık enerjisini aynı verim ile istenilen.


Elektronik sinyaller yerine elektriksel parazitlerin oluşmasını engelleyen ışık iletir. Işık iletimi, büyük miktarda elektrik parazitleri olan ortamlar için idealdir. Yaratıcı W RGBW LED optik ışık yıldız tavan kiti ışıkları 1pcs 0. Yurtiçi ve yurt dışındaki LED aydınlatma çözümlerinin tasarımı, üretimi ve uygulamasında çağdaş aydınlatma tarzı. Bu yönleri sebebiyle uzak mesafelere veri aktarımı için tasarlanmışlardır. Bu aydınlatmada fiber optik kablolar ışığın taşınmasını, ışık kaynağı ise ışık üretimini sağlar.


Sizde standartın dışına çıkın ve kaliteyi havuzlarınızda isteyin. Havuz fiber aydınlatma için kullandığımız fiber optik kabloların genel ismi korumalı PoliMerMetalAkrilik (PMMA) dir. Siyah ceketli olarak da anılır.


Havai tip zırhlı fiber optik kablolar ile güvenilir ve çevre koşullarından etkilenmeyen yapısı ile telefon, Telekom alt yapısında kullanılan, 2fibere kadar üretilebilen bu kablolar uluslararası standartlara uygundur. Bulunduğu ilk yıllarda herhangi bir iç kılıf. Bunların yaklaşık kadarı fiber optik ışıklar, fiber optik ekipmanları ve kadarı haberleşme kabloları şeklindedir.


STAR FİBER OPTİK VE LED AYDINLATMA. Shenzhen Kepuai fotoelektrik Technology Co. Biz , yılların deneyimini endüstrisinde ve en prestijli bazı çalışmak düzenli aydınlatma tasarımcıları ve mimarları dünyada. Bu sayede gün ışığından yararlanarak son derece ekonomik bir aydınlatma sağlanmaktadır. Dünyadaki bakır rezervlerinin gün geçtikçe eksilmesi ve bant genişliği ihtiyacının her geçen yıl akıl almaz.


Fiber optik kablo ile aydınlatma

Işık kaynağı ışık üretimini, fiber optik kablo ise ışık taşıyıcısıgörevini üstlenir. Yüksek kaliteli fiber optik. Davranışlarıma ve tercihlerime göre Philips ürünleri, hizmetleri, etkinlikleri ve promosyonları ile ilgili tanıtım amaçlı bildirimler almak istiyorum. Güvenilir veri iletimi için kablo sistemleri.


Hızlı teslimat ve kusursuz hizmet 1müşteri memnuniyeti. Bilgi taşıma kapasitesi video konferans ve enteraktif servislergibi hizmet çeşitliliğini artırır. Günümüzde multimod (çok modlu) ve singlemod (tek modlu) olmak üzere kullanılan iki çeşit fiber optik kablo vardır. Multimod fiber optik kablolar , 125µm dış çapa ve 50µm civarında çekirdek çapına sahiptirler ve ilerleyen ışık, çoklu yol üzerinden hareket eder. Bununla birlikte, fiber optik kablolar , proje ve kullanım yerlerine göre, uluslararası test standartlarını sağlamak koşulu ile farklı yapılarda tasarlanabilirler.


Müze ve sergi alanlarında, cephe, anıt ve heykel aydınlatmasında, patlama riski olan yerlerde, ulaşılması zor olan yerlerde ve özellikle estetik tasarımın önem kazandığı yerlerde fiber optik ile aydınlatma kullanılmaktadır. Aydınlatma Ampül Avize Bahçe ve Dış Aydınlatma Tümünü Gör. Telekom şebekelerindeki gelişim kablo sektörünü de tetiklemiş ve çözüm, fiber optik kablolar ile gelmiştir. Bu bileşenlere zarar vermemek için “tampon kaplama” olarak adlandırılan bir plastik kaplama ile korunurlar.


Temel olarak, iki temel kablo türü vardır: tek modlu fiber optik kablo ve çok modlu fiber optik kablo. Tek modlu kabloların çok modlu eşdeğerlerine kıyasla daha küçük bir çekirdeği vardır. OMfiber 850nm ile 953nm arasında daha geniş bir dalga boyu.


Fiber optik kablo ile aydınlatma

Fiber Optik Kablo Türleri. Türkiye’nin en büyük açık alan aydınlatma sistemi olarak bir ilki. Ekipmanınızı mükemmel performans noktasına taşıyın. Bu üstün kaliteli kablo , bileşenler arasında ses sinyallerini aktarmak için en iyi bağlantıyı sağlar.


Işık taşıyıcıları olmaları nedeni ile hiçbir elektrik riski yoktur. Mitsubishi firmasının ürettiği fiber optik kablolardır. Kullanılan ışıkta lazerdir. Tabi bu ışığı sorunsuz bir şekilde kablonun ucundan sonuna götürebilmesi gerekir. Bunun için fiber optik kabloyu incelersek üç katmandan oluşur.


Nüve ile arasındaki kırılma indisi farkı kadardır. Sonlandırma cihazı ( fusion splicer ). Füzyon cihazı ile gelen (kaç uç varsa) fiberdeki tüm uçlar birbirine entegre edilip genellikle bir kutuya alınır. Bu bölümde yer alan, metre ile sipariş edilebilen kabloları ve satış programımızda bulunan konnektörleri kullanarak ihtiyacınıza uygun ara. Optik fiberler aynı zamanda birçok sensör (alıcı) ve benzeri uygulamaların yapımında oldukça sık olarak kullanılmaktadırlar.


ISITICI-SOGUTUCU- AYDINLATMA ÜNİTELERİ. NET KAMERA ve FİBER OPTİK İLETİŞİM SİSTEMLERİ. Pasif fiberler yalnızca bilgiyi iletmek için kullanılmaktadır.


Aktif fiberlerin ise, iç yapıları daha komplekstir. O tarihlerde yalnızca bir veya iki kilometreye kadar sinyal iletebilen fiber optik sistemler, gelişen teknoloji ile birlikte mesafe limitlerini giderek arttırmıştır. FİBER OPTİK , FİBER KABLO , KABLO , KABLO ÜRETİCİLERİ , KABLO ÇEŞİTLERİ ÜZERİNE ARADIĞINIZ HER ŞEY TEK ÇATI ALTINDA.


Korumalı kablo kılıfı, strain relief, modüler RJ11X plug ve iki adet yollu test klipsleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar