13 Kasım 2017 Pazartesi

24V güç kaynağı fiyatları

24V güç kaynağı fiyatları

Güç kaynağı fiyatları ve ilgili tüm elektronik ürünlerin çeşitleri ve fiyatlarını görebilir, online alımını yapabilirsiniz. W 5V_12V_ 24V _-12V Çıkışlı Metal Kasa Adaptör 1. S8VK-X Anahtarlamalı Güç Kaynağı. S8AS Devre koruyucu fonksiyona sahip Güç Kaynağı. S8FS-C Ekonomik fiyatlarla.


Kesintisiz güç kaynağı alırken bütçenizi de düşünmeniz gerektiğini biliyoruz. Bu nedenle size en uygun UPS fiyatlarını sunuyoruz. Güç kaynağı dışında, eğer bilgisayarınız için başka ihtiyaçlarınız da varsa, buraya tıklayarak tüm ürünlerimizi görebilir, size uygun ürünleri hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. Dc Güç Kaynağı modelleri, dc güç kaynağı markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. A Güç Kaynağı 24V ürünü hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Sürücüler için ek donanımlar. Güç kaynakları , ayarlı güç kaynakları ve ayarlı adaptörleri indirimli, uygun fiyatlara Direnc. Aramalar: v güç kaynağı güç kaynağı ayarlanabilir laboratuvar g. Aynı ürünü diğer sitelere nazaran daha uygun fiyata alacaksınız, ayrıca ucuz gönderim ücretleri ve yerel satın alma seçenekleri ile daha da büyük bir tasarruf yapacaksınız. Yüksek Kaliteli 220v 24v Güç Kaynağı Üreticilerini 220v 24v Güç Kaynağı Tedarikçilerini ve 220v 24v Güç Kaynağı Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba.


Siparişler Bekleyen Ödeme. Güç kaynağı ve çeşitli elektronik ürünler uygun fiyatları ve GeT taksitli online alışveriş seçenekleriyle sahibinden. Dedektör, akıllı analog adresli yangın alarm santralı ile data haberlesmesini çevrim kablosu üzerinden yapacak ve harici 24V. Fiyatlara KDV dahil değildir.


DC veya 220V AC besleme gerilimiyle çalısacaktır. Diğer Güç Kaynağı fiyatı ve özellikleri, Bilgisayar kategorisinde. V LM 3VOLTAJ REGÜLATÖRLÜ AYARLI GÜÇ KAYNAĞI (Kodu: NRC-08) Sadece Demonte satın alınabilir.


24V güç kaynağı fiyatları

Detaylı bilgiler ve Teknik Dökümanlar. Led Güç Kaynakları kategorisindeki ürünlerimizi sitemizde inceleyebilir, uygun fiyat ve hızlı teslimat güvencesiyle satın alabilirsiniz. Led Güç KaynaklarıSistemlerin ihtiyaç duymuş olduğu enerjiyi karşılamak amacı ile üretilen araçlara led güç kaynağı (led power supply) denilmektedir. Yıldız (8 ) Yıldız ( ) Yıldız ( veya daha fazla sipariş vererek kazançlı çıkmanın keyfine bakın.Toptan fiyatlar alışveriş sepetinde gösterilecektir.


Miktar (birim). VDC Güç Kaynağı Çeşitleri Camerson Pcb Tipi Kapalı Trafolar 6VA Trafo Çeşitleri 0VA Trafo Çeşitleri. Kurumsal Müşteri Teklif Talep Formu. SPS-6Güç Kaynağı ile ilgili fiyat teklifi istiyorum. Güç Kaynağı İle Akım Ve Voltaj Sınırlaması Yapabilir Çalıştıracağınız Cihazınızın Kaç Amper Akım Çektiğini Görebilirsiniz, Ayarlı Güç.


Etikletleri Entes Adaptör ve İnvertörler Entes PS-3Güç Kaynağı 24V 36W 1. A fiyatı , en iyi fiyat , indirimli fiyat , iskontolu fiyat , OMRON 24V DC, 2. Compaxe CKA-2Güç Adaptörü - 120W 24V 5A Çok Amaçlı Adaptör 5. Uç fiyatları , çeşitleri toptan ve perakende toptanbilgisayar. Türkçe anlamıyla güç kaynağı anlamına gelir. Power Supply arasında inceleme yap indirim ve fırsatları kaçırma.


Omron markası, yüksek kalite ve uzak doğu muadillerini geride bırakan süper fiyat. Bu Kampanyayı Kaçırmayın. Güç kaynağı 60w 24v , netelsan, netelsan güç kaynağı , netelsan görüntülü ve konuşma sistemleri yanında hareket sensörlerinde tü,rkiyede lider konumda. Online sipariş verilebilir.


Netelsan inç Tıara Paket fiyatlar Netelsan inç Typhoon görüntülü diafon paket fiyatları. Bir trafonun gücü artıkça boyutu ve fiyatı da artmaktadır. Enerji kayıpları az olduğundan primerden uygulanan güç , çok az kayıpla sekondere aktarılır.


Primer sargıları genellikle 220Vrms’dir. Sekonder sargıları ise farklı gerilim değerlerinde üretilmektedir. SMPS Güç Kaynağı , SMPS Tek Çıkışlı , SMPS Çok Çıkışlı.


24V güç kaynağı fiyatları

ANASAYFA ÜRÜNLER HAKKIMIZDA TEKNİK BELGELER İLETİŞİM ÜYE GİR İŞİ. En Ucuz Ölçü Aleti, Elektronik Komponent, Elektronik Parça, Sigorta, Entegre, Kondansatör ve Tüm Endüstriyel Elektronik Malzemeler Burada. Led güç kaynağı (led power supply), aydınlatma sistemi bulunan her yerde kullanılabilmektedir.


Aydınlatma sisteminizin çalışmasını sağlamaktadır. Vergi dahil fiyat Satın Al. Sepetinizde ürün vardır. Toplam Ürün (KDV Dahil) Kargo (KDV Dahil) Vazgeçildi. Fabrikamız Hoşgeldiniz ucuz 150W güç kaynağı satın almak stok burada Çin malı ve bizimle birlikte fiyat kontrol toptan Servisi, meşgul.


W tek çıkış anahtarlama güç kaynağı IRS-1Serisi. AC Giriş aralığı selectabl anahtarı tarafından. Dönüştürücü STOK KODU: UDC4. MARKA MODEL: RoHS USBDC24.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar