14 Kasım 2017 Salı

Kabloları gizlemek

Kabloları gizlemek

Veyahut kabloları gizlemek için kablo gizleme ünitelerinden faydalanabiliriz. Kablo gizleme ünitelerini herhangi bir elektrik mağazasından satın alabiliriz. Evet üçlü ya da daha fazla priz imkanı sunan uzatma kablolarını dekoratif kutu yardımı ile gizlemek mümkün. Uzatma kablo büyüklüğünde bir kutu işinizi fazlasıyla görebilir.


Bu süpürgelikler, neredeyse tüm laminat döşeme renklerinde alınabilir, ayrıca iç ve dış köşeleri ve uç parçaları mevcuttur. TV ÜNİTELERİNİN KABLOLARINI GİZLEME YÖNTEMİ ~ Patlatma Taş. Kabloları düzenleme çözümleri arasında en çok yaratıcı fikirler aranan ise çalışma masası alanları… Bilgisayar, yazıcı, monitör gibi metrelerce kabloların mutlaka düzenli olmaya ihtiyacı var. Kabloları gizlemek için çalışma masasını kullanabileceğiniz gibi farklı kutularla da şık fikirlere yer verebilirsiniz.


Siz de benim gibi evde kablo karışıklığı yaşıyor ve bir türlü kabloları saklamak istediğiniz halde saklayamıyorsanız kablo gizleme yazım tam size göre. Evde sağa sola dağılmış ve birbirine karışmış kablolardan kurtulmanız mümkün. Elektrik hayatımızın vazgeçilmez bir parçasıdır ve her geçen gün hayatımızı kolaylaştırma amacına yönelik farklı elektrik araçlarından yararlanılmaktadır. Psunun yanındaki kabloları gizlemek için olan kutuyu senmi yaptin yoksa aldınmı bende öyle birşey istiyorum bu konuda bana bilgi verirmisin öyle birşeye nasıl sahip olabilirim?


Ben ilk olarak şöyle yaptım. Anakarta bağlı olan bütün kabloları çıkar kasanın bir dışına. Kabloları gizleme ve daha fazla yaratıcılık gösterme Ne kadar ekonomik ve alçak gönüllü olursanız olun, hareket ettiğinizde gerçekte ne kadar sahip olduğunuzu göreceksiniz.


Kabloları bu şık mandallarla duvarınıza sabitleyerek daha güzel bir görüntü oluşturabilirsiniz. Masanızın arkadasındaki kabloların oluşturduğu kötü görüntüyü basit bir perdeyle örtebilirsiniz. ETİKETLER: kablo gizleme aparatı, kablo gizleme kanalı, kablo gizleme sistemleri, kablo gizleyici, kablo kanalı çeşitleri, kablo kanalı nedir, kablo kanalı özellikleri, kablolar nasıl gizlenir, kabloları gizlemek , kabloları gizlemek için, kabloları saklamak için, süpürgelik kablo kanalı, süpürgelik kablo kanalı çeşitleri. Kabloların karmaşık görüntüsünü gizlemek için evinize uygun olarak satın alacağınız aparatlar kablo gizlemenize yardımcı olacaktır. Güvenlik açısından da düşmenize neden olan ya da kopması durumunda önemli sorunlara yol açan kabloları gizlemek en iyi tercih olacaktır.


Kabloları gizlemek

Arkada gömülü kablo hatlarının içine kablolarınızı itin. TV standı vasıtasıyla kablolarınızı düzgünce organize edin. Bu fiyat yandaki ürün koduna aittir. Fiyatlarımıza KDV dahildir.


Bu masanızın altından çıkan kabloları gizlemek için mükemmel bir yoldur. Kablolar için şık bir saklanma alanı oluşturmak için menteşe ve dolap kapılarını kullanın. Gizlemek istediğiniz her şey için dolaplar harikadır. Sponsor Bağlantılar : Bu alana reklam vermek için TIKLAYIN! ETİKETLER: dekorasyon nasıl yapılır, dekorasyon önerileri, dekorasyon önerileri yazıları, dekorasyon ürünleri, kablo gizleme aparatı, kablo gizleme çözümleri, kablo gizleme kanalı, kablo gizleme sistemleri, kablo gizleme ve raf sistemi, kablo gizleme-raf sistemi, kablo gizleyici, kablo saklama, kablo saklama çözümleri, kablo.


Yapmanız gereken tüm kabloları ve prizler gizlemek için tavan plakasını çekmek bu sayede tavan plakası, lambanın montajını kolaylaştırır. Ayrıca ne güzel işte böyle düşük profil kabloları gizlemek de kolay oluyor, kalitesiz değiller. Buiyi çalışması için ,kutularıkabloları saklamak için ve bir ayar yapmak gerektiğinde kolay erişim sağlamak içindibinde bir delik olmalıdır. Size sunacağımız fikirlerle evinizdeki tüm kabloları saklamak noktasında gerekenleri yapabilir, evinize de kendinize de rahat bir nefes aldırabilirsiniz :) Can sıkıcı kabloları saklamak için ne yapılabilir?


Siparişler (0) GoodSun Up Day Day Store. Arka profilin duvara montajlanması: Dübeli duvara sabitleyip kabloları deliklerden çıkardıktan sonra vidayla arka kapağı alt ve üst deliklerden vidalayınız. Hayatımızı kolaylaştırıyor, eğlenceli kılıyor.


Kabloları gizlemek

Ama şu kablolar… Yerlerde dolaşan, masalardan sarkan… Bu karmaşıklığa bir son vermek isterseniz size sunacağımız akıllı çözümlerimiz var. Birde ürünün tasarımı hatalı zira, arka kısmına kabloların geleceği belli ama oyuk bölüm bırakmamışlar, bu nedenle kabloları gizlemek için duvarı oyduk. Kablolarımızın yoğunluğuna çokluğuna göre farklı ebatlarda derinlikler de kablo üniteleri alabilir ve gizleme işlemini yapabiliriz.


Yüksek çözünürlük ve tazeleme hızını aktarabilmek için DisplayPort 1. Alienware inçlik monitör yılın ikinci yarısında piyasada olacak. Kablo kanalları uzun mesafede kabloları gizlemek için çok işinize yaracaktır. Peki ya kısa mesafedeki kabloları nasıl gizlebiliriz. Resimde gördüğümüz kablo toplayıcı aparat sayesinde.


Duvar dibinden giden elektririk anten vb gibi kabloları gizlemek için arkası boş olan modeller kesinlikle tercih edilmedidir. Merak ettğiniz sorularınızı hiç çekindemeden aşağıda bulunan yorum gönder bölümünden sorabilirsiniz. Monitor Ve Pc Kabloları Elektrikli Diş Fırçası Güç Kablosu Saç Kurutma Makinası Kablosu Dijital Kamera Veri Kablosu Cep Telefonu Veri Kablosu Yanmaz Esnek pLastikten metre kablo sarar. Genel kullanım için oldukça önemli olan bu gereçler dekorasyonda sıkıntı yaratan kablolara sebebiyet yaratıyor.


Kimi zamanda halı altına saklanmaya çalışılan ya da mobilya arkalarına saklanmaya uğraşılan kabloları gizlemek ise sanıldığı kadar zor değildir. Genelde bu tür kayıt olarak, özellikle talep oda uygulanan veya yayın stüdyoları, panel cazip bir fiyata, piyasadaki en iyi akustik çözümlerden birini sunar. Ayrıca, benzersiz bir özelliğe sahip – Panel kavşakları farkedilmez. Isıtma, havalandırma, elektrik vb. Tavanda kullanılması gerekli olan havalandırma, aydınlatma armatürü, yangın fıskiyesi, kamera vb.


Kabloları gizlemek

Masa arkası kabloları gizlemek için yerleştirilmiş bir kanal. O yüzden pazarlık düşünmüyorum. Kablo kanalı yok normalde kasa da kabloları gizlemek için delik açtım jet taşı ile.


Yani küçük kare delik açtım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar