7 Kasım 2017 Salı

Og modüler hücre

Og modüler hücre

OG ’in iletilmesinde giriş ile çıkışları denetleyen yapıya denir. Panoya gelen orta gerilimin denetimini, dağıtımını sağlamaktır. Hücre Sisteminde Kullanılan Malzemeler ve Görevleri.


Trafo odaları ve kumanda ünitelerindeki karmaşıklık ve tehlikelerden tamamen arındırılan modüler hücre sistemleri, enerjiyi dış ortamlardan yalıtarak kullanımını daha kolay ve güvenli bir hale getirir. Orta gerilim modüler çıkış hücre çeşitlerini araştırınız. OG MODÜLER ÇIKIŞHÜCRELERİ 1. Sayın Elmariacci arkadaşım GİRİŞ HÜCRESİ : 3KV Barayı besleyen kesici hücresidir.


LÇÜM HÜCRESİ :Baraya irtibatlı bütün kesicilerin gerilim ,akım,watt ,var,va, bütün değerlerini ölçmemize ve okumamıza yarayan aynı zamanda koruma devrelerine gerekli değerleride aktaran akım ve gerilim trafolarının bulunduğu hücredir. IKIŞ HÜCRESİ :Baradan aldığı. OG Teçhizatının Elektriksel Özellikleri ve Anma Değerleri.


Og modüler hücre

OG modüler hücre çeşitlerini araştırınız. OG teçhizatının ortak elektriksel özellikleri ve anma değerleri İhale dokümanında aksi belirtilmedikçe aşağıdaki gibi olacaktır. Sektörel deneyim ve birikimi ile Türkiye’nin miras ve değerlerini koruyarak, hissedarlarına, çalışanlarına ve paydaşlarına. AG bir sistemde en basiti bir ev panosunda enerjiyi bait bir sigorta ile aç kapa yapabilirsiniz ama orta ve yüksek gerilimde bu bu kadar basit değildir.


Astor Enerji ürün portföyündeki dağıtım ve güç trafoları, metal mahvazalı modüler hücreler , beton trafo, jeneratör köşkleri ve beton dağıtım merkezleri ve dağıtım panoları ile bağlantıları yapılmış full paket çözümler sağlar. Bu içeriğimizde OG hücre tasarımını daha yakından inceleyeceğiz. Arızalı kısım hücre üzerindeki talimatlara göre enerjisiz bırakılır ve topraklanır. METAL MAHFAZALI MODÜLER HÜCRELER.


AG, OG panolarında güvenle kullanabileceği birçok üretim gerçekleştirmiştir. Coet Endüstri ve Raylı sistem alanlarında çalışmakta olup, trafo merkezleri için anahtarlama elemanları sağlama konusunda faaliyet göstermektedir. Schneider Electric OG Hücre Partneri. Batel Elektromekenik OG Hücre Partneri.


SMserisi, tüm OG sekonder yeraltı dağıtım uygulamaları için son derece güvenilir Hava Yalıtımlı modüler üniteler sunan kapsamlı ve yükseltilebilir bir seridir. Metal Mahfazalı modüler hücreler 1-24kV ve 36kV olmak üzere farklı izolasyon seviyesinde üretilmektedir. Minimum ölçüde maksimum güvenlikli operasyon ürünleri. Modüler hücre TSE belgemizi aldık. Ethos Enerji olarak daha iyi bir sisteme sahip olmak isteyen firmalara çözüm üretiyoruz.


Hücre ve OG (YG) Anahtarlama Ürünlerimiz. Metal mahfazalı modüler hücrelerin ana devrelerinin ve hücrelerde kullanılan OG techizatının ortak elektriksel özellikleri ve anma değerleri asgari aşağıdaki gibidir. Hücrelerin koruma derecesi IP3x dir. OG dağıtım sistemleri için ihtiyaç duyulan fonksiyonel özelliklere sahip farklı tiplerde hücre tasarımlarımız mevcuttur.


Hücre , operator ve isletme güvenliği için gerekli testlere tabi tutulmuş ve testlerden başarıyla geçmiştir. Bu etiketlerimize tıklayarak alakalı ve adetleri verilmiş etiket linklerini inceleyebilirsiniz. MMMH- gaz ( modüler hücreler ) her iki yönde hücre ilavesine olanak verecek yapıda olacaktır.


Yük Ayırıcılı Giri-Çıkıú Fonksiyonel Birimi. OG YG Teçhizatın Elektriksel Özellikleri ve Beyan Anma Değerleri 2. OG sigortalar da yine bu bölümde yer almaktadır. Astor Enerji, trafo, modüler hücre , beton trafo köşkü, beton dağıtım merkezi, dağıtım panoları, ag pano, og pano, elektrik, enerji - Enerji çağında yaşadığımız bugün ihtiyaç duyduğumuz enerjinin büyük bir çoğunluğu elektrik enerjisidir. OG Şalt tesislerinde deneyimli olduğunu, daha önce de aynı tip ve yapıda ürünleri imal ettiğini ve bu ürünlerin en az beş (5) yıldır işletmede olduğunu kanıtlama yükümlülüğündedir.


Hücre AG kumanda bölümündeki termostatlar, orta gerilimin olduğu hücre iç sıcaklığını algılayıp buna göre devreye girip çıkacaktır. Not : Açıklanan fiyatlar, liste fiyatları olup, iskonto oranları için satış mühendislerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Tüm OG hücre ürünlerinde tropikal ortam koşulları için, korozyona karşı özel imalat seçeneği sunulmaktadır. Aktif SME metal mahfazlı modüler hücreler , modüler yapısı sayesinde ilave modüler hücreler , mevcut tesise kolaylıkla entegre edilebilir.


Og modüler hücre

Depreme karşı dayanıklılığı, ODTÜ İnşaat Fakültesi Bölümünde alınan bir raporla kanıtlanmıştır. Olumsuz çevre koşullarına dayanım. SFgazı yalıtımlı modüler olarak adlandırılan hücrelerin bir araya getirilmeleri ile oluşturulan tesislere göre daha avantajlıdır. Trafo Bakımı Trafo Bakım Hizmeti: Yılda bir kez yapılan O. ORTA GERİLİM SFİZOLELİ MODÜLER HÜCRELER Genel Bilgiler LIB 15.


Elektrik malzemeleri satışı, kompanzasyon sistemleri ve. Teknik Paylaşım Platformu, teknik içerikli bilgi ve tecrübelerin paylaşımı için teknik elemanlar tarafından hiçbir maddi çıkar söz konusu olmadan kurulmuştur. Bu sayede, optimum, güvenli, yükseltilebilir ve uyumlu tesisatlar elde etmek için size gereken tüm avantajlara sahip olabilirsiniz. F4Orta Gerilim Dağıtımı. Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı.


SM- serisi teknik karakteristiklerine ek olarak kolay tesis ve işletme özelliklerinin yanı sıra can güvenliği ile ilgili standartlara da uygundur. Partner Elektromekanik ve Güç Sistemleri Bu ürün ile ilgili bizimle iletişime geçin. Proje birebir ölçekte çizilmiştir.


Eski ve yeni bütün Autocad versiyonları ile uyumludur. Bu tür dosyaları üzerlerine sağ tıklayıp açılan menüden Hedefi Farklı Kaydet seçerek indirmeyi deneyiniz. MVPCC - Orta Gerilim Kontrol Merkezleri. Trafo Periyodik Bakım Kontrol ve Testleri. Her türlü trafo merkezi, beton köşk, modüler hücre montajı.


Tüm imkan ve hizmetlerimiz, müşterilerimiz adına en büyük ve en kompleksleri, planlayabilen ve yürütebilen komple proje yönetimiyle birlikte sunulmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar