30 Ekim 2019 Çarşamba

Plastik salyangoz fan

PP, plastik salyangoz fan. Anti Korozotif özelliktedir, tüm kimyasal aşındırıcı gaz ve buharlara karşı dirençlidir. Ex-Proof radyal salyangoz fan. Polipropilen, anti statik, anti korozotif exproof salyangoz fan. Salyangoz Fan Ne İşe Yarar?


Nasıl bir alanda, nasıl bir havalandırma sistemi kuracağınızla ilgili fan sistemi tercihi yapabilirsiniz. Nurkan Makina Hırdavat San. Fanlar endüstriyel işlemlerin gereği olan hava ve gaz emme ve basma fonksiyonlarının yanı sıra konutların, iş yerlerin ve özellikle toplu yaşam alanlarının havalandırılmasında kullanılan en önemli ekipmanlardır.


BPS fanlar asitli veya nemli havanın söz konusu olduğu uygulamalarda tercih edilir. TL (1) GEPAELEKTROMEKANİK 94. Başlıca Ürün Çeşitlerimiz. Aspiratör, Vantilatör, havalandırma fanı, fan fiyatları, sanayi tipi endüstriyel fanlar, radyal fanlar, hücreli fan fiyatları, banyo, wc tipi sessiz fanlar, panjurlu, klapeli fanlar, salyangoz fan , sessiz fan , kanal tipi fan , çatı tipi, baca tipi. Henüz yeni ürünümüz bulunmamaktadır Mağazamıza yeni ürünler eklendiğinde sizleri en kısa zamanda haberdar edeceğiz.


Plastik salyangoz fan

Asitli veya nemli havanın söz konusu olduğu ortamlarda kullanılmaktadır. Elektrostatik toz boyalıdır. Firmamız, salyangoz fan imalatı ve montaj hizmetlerini gerçekleştirmektedir. Güncel salyangoz fan fiyatları ve ürün çeşitleri için müşteri hizmetlerimizi arayabilir veya dilerseniz alt bölümden online olarak işlem gerçekleştirebilirsiniz.


Fan çapı Ø2mm ile Ø4mm arasında değişmektedir. SS kadar çıkabilmektedir. Malzeme: Gövde ve öne eğimli sık kanatlı pervanesi plastikten üretilmiştir. Dünyanın ülkesine tüm havalandırma fanı ve dıştan rotorlu elektrik motorlarını buluşturan BAHÇIVAN (BVN) yıldır kendi üretim yapmaktadır.


Plastik salyangoz fan

BVN BPS-B serisi ürünler çift emişli, kompakt yapılı ve fiyat avantajlıdır. BPS-B yüksek verimlilik ve düşük ses seviyelerinde çalışırlar. Toz ve plastik parçaları yada buna benzer maddelerin bir yerden belirli bir yere naklinde kullanılır. Bir diğer çeşidinde de soğutma amacıyla kullanılmasıdır. Atex Sertifikalı EX-Proof Fanlar.


YCF ISIYA DAYANIKLI ÇATI BACA TİPİ FAN. Zararlı kimyasalların ve asitli maddelerin kullanıldığı endüstriyel alanlarda imal ettiği kaliteli pla. SALYANGOZ FAN : AKSİYEL FAN : YUVARLAK AKSİYEL FAN. Plastik Gövdeli Kanal Tipi Aspiratörler 120.


Tek emişli, pp plastik gövdeli salyangoz fanlar. Kanal tipi exproof fan Çati tipi radyal exproof fan Radyal jet fan. Asit ve kimysal ortama dayanıklı fan.


Havalandırma sistemleri içerisinde önemi oldukça iyidir. Seyrek kanatlı, özel üretim salyangoz fan. Direkt akuple, kare gövde salyangoz fanlar. Firmamız tümüyle yerli sermaye ile kurulmuş olup fan ve salyangoz gruplarında kaliteyi ön plana çıkartıp siz değerli müşterilerimizin güvenine layık olmaya çalışmaktadır.


Aksiyel Duman Eksoz Fanı Ürüne Git. Akrep Tipi Vantilatör Ürüne Git. Alüminyum Gövdeli Körük Fan Ürüne Git. ESMATİK Doğal Baca Aspiratörü. Sanayi Tipi Vantilatörler.


Yedek Parça ve Aksesuarlar. Farklı güçlerde metal ve plastik salyangoz fan çeşitleri. En Uygun Aspiratör ve Fanı Fiyatları.


Endüstriyel alanlarda kısa mesafeli hava tazeleme için kullanılır. Mutfak Fanları menüyü aç. Kimyasal, duman gibi faktörlerden etkilenmediği için tercih edilir.


Güvenilirlik her zaman insan sağlığı göz önünde bulundurulması gerektiği için dikkat edilmesi gereken husus olmalıdır. Bu hedefimize ulaşmak için sağlam ve emin adımlar atarak ilerliyoruz. Plug Fan Tavana monte edilen Plug Fan içerdeki havayı sessizace tazeler. Yüksek basınçlı-Radyal Fan. Orta Basınçlı Konik Emişli Radyal Fan.


Alçak Basınçlı Konik Emişli Radyal Fan. AC Servo Motor Sürücü ve Redüktörler. Kalaem havya, Tabanca havya, Pvc bant çeşitleri, Asansör butonu, Acil stop Butonu, Hidrolik Pabuç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar