15 Ekim 2019 Salı

Polyester kondansatör

Polyester kondansatör

Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. Dielektrik madde olarak polyester kullanılan kondansatörlerdir. Kapasite değerleri 2pikofarad ile mikrofarad arasında değişebilir. Belirli bir kapasite değerlerinde üretilen kondansatör çeşitidir.


Polyester kondansatör

Bu kondansatörlerin minimum ve maksimum bir kapasite değeri vardır. Aynı gün kargo, kapıda ödeme kolaylığı, kredi kartına taksit, müşteri memnuniyeti odaklılık. Alışveriş sepeti Ürün (ler)-0. TL Herhangi bir ürün Ücretsiz kargo! F Kondansatör 100V gerilime kadar çalışan polyester kondansatör çeşitlerindendir.


Diğer fiyatı Bilgisayar kategorisinde. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. POLYESTER KONDANSATÖR 43.


Dış malzemesi polyester yani elektrik iletmeyen fakat içerisinde barındırdığı iki alüminyum çubuğun artı ve eksi kutubu ile iç alanda elektrik akımı depolayabilen kapasitör çeşitidir. Plastik film kondansatör : Yüksek kaliteli polimer (polikarbonat, polyester , polipropilen ve yüksek kalite için polisülfon) tabakalarından üretilen plastik film kondansatörler sinyal ve filtre devrelerinde kullanım alanı bulur. Genelde kutupsuz olurlar.


NDİRİM FIRSATLARINI KAÇIRMAYIN. Ebültene ücretsiz kayıt olun yeni ürünler indirim ve sizlere özel büyük sürpriz fırsatlardan anında haberiniz olsun! ANA SAYFA BAYİ GİRİŞİ BAYİ GİRİŞ FORMU İLETİŞİM. TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO.


Elektrolitik ve tantal kondansatörler. Yorum yapmak için lütfen üye olun yada giriş yapın. TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz.


TL TURUS ELEKTRONİK SANAYİİ ve TİCARET LTD. Yeni ürünlerinizi görmek için filtreleri uygulaya tıklayın. Bu yüzden, elektronik devrelerin vazgeçilmez elemanlarından biridir. Bu maddeden dolayı tantal kondansatör ismi verilmiştir.


Polyester kondansatör

Kondansatörün yapımında tercih edilen madde, cihazın tek kutuplu veya çift kutuplu olup olmayacağını belirler. Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Stoğa Yeni Giren Ürünler. Program görsel olarak renk tablosundan seçilen renklere göre bant, bant direnç hesaplaması yapıyor. Ayrıca değerleri renkli olarak belirtilen polyester kondansatörleri aynı sistem ile hesaplıyor trimer kondansatörler hakkında resimli bilgi veriyor.


Bağlantı Elemanları, Soket, Konnektör. Güvenlik Sistemleri konusunda hizmet vermekteyiz. Kampanyalar, Satış, Etkinlik ve Özel Teklifler Hakkında Bilgilendirilmek İçin Abone olun!


Polyester kondansatör

Isıl kararlılığı yüksek olması gereken yerlerde ise kağıt kondansatör kullanılır. PIC veya benzeri lojik devrelerde entegrenin hemen yanıbaşında bu kondansatörden görmemize sebep de aynı özelliğindendir. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. TL Vergiler Hariç: 32TL. Kondansatörler yapısal olarak iki iletken levha arasına konulmuş bir yalıtkandan oluşur.


Karşılaştırma listesine ekle. Set içeriğinde aynı üründen adet bulunmaktadır. Bütün elektronik devrelerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tantal Kondansatör Renk Kodları. Bazı polyester kondansatörler mkt ve mkp olarak ayrılıyor.


Polyester Hobi fiyat avantajını yakala! Bu ikisinin farkı nedir bilen var mı? There are subvariants like FKP pulse caps which are a polypropylene variant. F -63V polyester Kondansatör Seti. Kampanyalar ve en yeni ürünlerimizden ilk sizin haberiniz olsun, mail adresinizi haber listemize ücretsiz kaydedin bizi takip etmeye başlayın.


TL (1) DURUCOM-TEKNOLOJİ 100. PF SERAMİK KONDANSATÖR (No Name) 05. WIMA bilinen bir firma, ürünleri ile ilgili datasheet vs herşey vardır, detaylı farkları oradan bakabilirsin. Plastik kondansatörlerin kapasite değerleri çok kararlıdır, metal kağıtlı kondansatörler gibi kendilerini onarabilirler ve yalıtkanlık dirençleri yüksektir. Voltaj kaynağı devreden ayrıldığında dahi kondansatör şarjlı kalır.


Grupları - gorsuelektronik. Polimer plastik tabakalardan üretilen polyester kapasitörler, sinyal ,filtre ve yükseltici devrelerde yoğunlukla kullanılmaktadır. Yalıtkan olarak polikarbonat ve polyester gibi plastik maddeler yaygın olarak kullanıldığı gibi başka plastik maddeler de kullanılmaktadır.


Kullanım Alanı (Amacı) Sinyal ve filtreleme devrelerinde genellikle plastik film kondansatörler kullanılmasına rağmen yüksek frekanslı devre uygulamalarında tercih edilmezler Kutupsuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar