8 Ekim 2019 Salı

Police el feneri

Police el feneri

Police El Feneri Modelleri. Klasik tipte siyah çelik gövdeli modeller, LED ışıkla çalışıyor. LED ışığı modeline bağlı olarak 5metre ilerisini gösterebiliyor. El Feneri fiyatlarını ve özelliklerini en popüler, en ucuz, en yeni ürünler olarak gruplayabilirsiniz.


Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Kama KMCÇelik Şarjlı Polis Feneri Tüfek Aparatlı Led El Feneri 5W Cree Led 6Lumens Modlu. Karanlıkta kalınan her anda insanların ihtiyacını karşılayan el fenerleri ürün çeşitliliği, kalitesi ve dayanıklılığı ile hepsiburada. Emniyet Genel Müdürlüğü polis el feneri baş kısmının üzerinde düz bir yüzey üzerine konulduğun da etrafa ışık saçmayacak şekilde tasarlanmıştır.


Fener baş kısmının veya batarya kapağının üzerinde düz bir yüzeye konulduğunda devrilmeden düz bir şekilde durabilmektedir. POLICE EL FENERİ (CREE LEDLİ) CATA. Işığa doğrudan bakmayınız.


Oksitlenmenin sebep olduğu arıza halinde feneri temizleyip havalandırınız. Uzun süreli kullanılmıyorsa pili çıkarınız ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. Güneş ışığından uzak tutunuz. Uzun mesafeli ve yüksek ışık özelliği ile Kamp, Av, Güvenlik ve Hatta kişisel çantanızda bile güvenle taşınabilecek bir El Feneri.


Sırala Filtrele Resim Görünümü Liste Görünümü. Zoomlu Fener başlığı mevcuttur. Evinizde şarj edebilmeniz için şarj kiti bulunmaktadır. Elektronik sektöründe gerçek stok çalışan ve ithalattan son tüketiciye Kaliteli Ürün Uygun Fiyat sloganıyla ulaşan Merter Elektronik online elektronik satış sitesi Merterelektronik.


Online elektronik satış sektör öncülerinden olan Merter Elektronik, her. POLİCE EL FENERİ - emcveterinermedikal. Sağlam gövde yapısı sayesinde kolay yıpranmaz. Orijinal kutusuyla hasar görmemiş bir şekilde ve faturasıyla birlikte fatura üzerinde en aşağıda bulunan iade bölümü doldurulması zorunludur. Our selection of brands is always growing, so chances are your favorite is on AliExpress.


Kategoride bulunan bir başka çeşit ise floresanlı fenerler. Ağırlık bakımından hafif olan bu fenerler sizlere gerekli olan aydınlatmayı sağlıyor. HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 39 TL. Ledli Süper Parlak Mini El Feneri.


Watton WT-1Tüfek Monte Şarjlı EL Feneri İade Garantili Ücretsiz Kargo. Fenix HP15UE Kafa Feneri 9Lümen. TLeBeyaz ışık ledleri mevcuttur. Polis El Feneri (Km Menzilli) Zoom Mini El Feneri km. Fonksiyonlu fener özelliği ve metal bele takma aparatı yada kılıfı ile taşıma kolaylığı.


Kullanımı herhangi bir ruhsat, prosedür gerektirmez! TL Vergiler Hariç: 8TL. Lütfen satın alma işlemini tamamlamadan önce ürünü satın almayı planladığınız online mağaza üzerinden doğruluğunu kontrol ediniz.


Karşılaştırma listesine ekle. Polis Resmi Egm Şarj Edilebilir Led El Feneri. Kullandığı son Led teknoloji ile kendi sınıfındaki en yüksek ışık performansına sahip bir el feneridir. Kalem Pilli kategorisindeki diğer indirimli ürünleri incelemeyi unutmayın!


Police el feneri

Modda Aydınlatma özelliği mevcuttur. Bunlar Orta, Yüksek ve Sellektörtür. Elde ve Elde taşıma askısı ile rahat kullanılabilir. Kemere rahatlıkla takılabilir.


Gövde malzemesi Alüminyum metaldir. Yüksek Kaliteli En Güçlü El Feneri Üreticilerini En Güçlü El Feneri Tedarikçilerini ve En Güçlü El Feneri Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. LED LENSER Pfiyatı TL, 1Lümen ve 1metre aydınlatma.


Police el feneri

El feneri fiyatları çok cazip ve performansları da oldukça yüksek. I have read the privacy policy and I authorise the treatment of my personal data here provided. Alüminyumdan üretilen gövdesi ile darbelere karşı dayanıklıdır. Bileklik ve kemer kılıfı ile birlikte gelmektedir. Flaşör ve zoom özellikli el feneridir.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. El fenerleri ile otoyolun kenarlarını ve araçların ilerlediği alanı arayan polis ekipleri yola saçılmış şekilde bir miktar skunk maddesi buldu. Ekipler, gözaltına alınan T. T ile şüphelilerin içinde bulunduğu otomobili Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne getirdi. Tüfek feneri olarak kullanarak kullanılabilir.


Pili kutusundan çıkmaktadır. OLİGHT MARKA EDC SINIR KÜÇÜK BOYUTLU 5LÜMEN GÜCE SAHİP UZUN MENZİLLİ EL FENERİNİN TANITIM VİDEOSU. El Feneri El Feneri Cam Kırıcılı Fonksiyonlu kutulu ₺3KDV Dahil.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar