21 Kasım 2019 Perşembe

Proskit multimetre

DC ve AC Gerilim, AC akım, direnç, kare sinyal çıkışı, Diyot ve süreklilik ölçüm fonksiyonları vardır. Stanley CUBIX Çapraz Çizgi Lazer Hizalama. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz. DC ve AC gerilim, AC ve DC Akım, direnç, kapasitans, transistör, süreklilik ve sıcaklık ölçümü gibi bir çok parametreyi kolaylıkla ölçebileceğiniz bir arayüze sahiptir.


Proskit multimetre

Giriş Yap Ücretsiz Üye Ol. PROSKİT MULTİMETRE TEKNİK ÖZELLİKLER. Arkadan aydınlatmalı LCD ekran sayesinde okuma rahatlıkla yapılır. Tüm ölçümleri yapabilen, hassas ve kullanımı kolay bu cihaz laboratuar ve fabrika kullanımı için idealdir.


Geleneksel multimetrelerden farklı olarak tuş dokunarak ölçüm özelliğne sahiptir. Mağazaya özel 1TL ve üzeri Ücretsiz Kargo. En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Robomekatronik ekibi olarak amacımız şimdi ve gelecekteki tüm teknoloji hayranlarını daha uygun fiyatlı elektronik ve robotik kompanentlerle buluşmasını sağlayarak yine daha iyi ve kaliteli bir hizmet sunmaktır. Hızlı Kargo ve Güvenli alışveriş için tıklayın!


TeknoGreen HD-390A Analog Ölçü Aleti. Lütfen bilgilerinizi eksiksiz girerek üye girişi yapın. Değişik elektrik ve elektronik uygulamalarında devredeki birçok parametreyi ölçmek için kullanılır.


Proskit multimetre

En yeni CE CATIII güvenlik standardına uygun. Geniş ve kolay okunabilen görüntü paneli. Fazla yükleme ve az kullanım koruyucu. Ekstra Özellikler: Arka ışık, bilgi tutma, düşük pil göstergesi.


Bir de başlangıç için havya seti önerilerinizi alabilirim. Tercihin sadece iki model arasında sınırlı kalacaksa bu ut139c olmalıdır. Unit Multimetre Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir? Multimetreler voltaj, elektrik akımı ve direnç ölçümü için kullanılan cihazlardır. Multimetre , kullanılan devrenin türüne bağlı olarak analog veya dijital türde olabilir.


Proskit multimetre

CE güvenlik sertifikasına uygundur. PCB cam aynalı Aluminyum tabakalı. Bir yere asılabilme özelliği. Direnç, Akım ve Gerilim ölçme. Test şeklini gösteren, bataryaları kullanma şeklini gösteren kullanım kılavuzu.


Aradığınız son model ürünleri en iyi fiyata bulun. Lütfen satın alma işlemini tamamlamadan önce ürünü satın almayı planladığınız online mağaza üzerinden doğruluğunu kontrol ediniz. Kampanyalar ve en yeni ürünlerimizden ilk sizin haberiniz olsun, mail adresinizi haber listemize ücretsiz kaydedin bizi takip etmeye başlayın. Kılavuzlar ve ücretsiz kullanım talimatları. RS2sayesinde kullanıcıya kolayca bilgisayara bağlanmasını sağlar.


Tahmini Kargo Ücreti: Alıcı Öder. Kızılkaya Bilişim San ve Tic. BGA Rework Makinaları , Notebook Chipsetleri , Notebook yedek parça ve sarf malzemelerini, Lehim Topu , Güç Kaynağı , Bios Programlayıcı ve bunun gibi ürünleri toptan ve parekende olarak sitemizden alabilirsiniz.


Kayan Yazi Led Tabela PBağlantı ve Program Kullanımı. Next Kanky SD Mini Scart Uydu Alıcısı Yeniden Stoklarımızda. Proskit Markalı Tüm El Aletleri ve Ölçü Aletleri.


Oto Ses ve Görüntü Sistemleri. Multimetre Sıfır, ikinci el elektronik test ve ölçüm cihazları uygun fiyatları ve GeT taksitli online alışveriş seçenekleriyle sahibinden. Ben elektrik-elektronik mühendisliği öğrencisiyim.


Labarotuvar gereği multimetre almam gerekti beni uzun süre idare edecek bir şey almak istiyorum. Yankeski El Aletleri Tornavida Pense Takım Çantaları Multimetre Kablo sıyırıc. Akım, gerilim, direnç, kapasitans, frekans ölçümlerinin yanında diyod ve süreklilik testleri de yaparlar.


Ayrıca hafızalı olan modelleri de olup, sıcaklık gibi çevresel değerleri de ölçebilirler. Elektrikli el aletlerine mi bakmıştınız? Bol çeşitli ve uygun fiyatlı ürünler arasından dilediğinizi Tekzen.


Ver Hemen Üye olİlanını yayınla, milyonlara ulaş. Com seçtiğiniz ürünlerin fiyatı düşünce size seçtiğiniz süre boyunca e-posta gönderecek. Gelen e-postadaki bağlantıları tıklayarak istediğiniz zaman alarmınızı buradan kapatabilirsiniz. Ama artık üst seviye bir cihaz alma vakti geldi. Bahçeşehir Okulları Voltmet.


Size özel fırsatlar ve kampanyalardan. Haberdar olmak ister misiniz ? Dijital Multimetre DT830D.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar