29 Kasım 2019 Cuma

Seasonic güç kaynağı

Seasonic güç kaynağı

SILVERSTONE Strider 80Plus Sertifikalı 500W Güç Kaynağı (Tek 12V Kanal, 38A Akım)(SST-ST50F-ES230). TL Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. Valla taş gibi güç kaynağı.


Toz filtresi çok tozlanana kadar hiç ses çıkartmıyor benim sistemde. Gerçi benim sistemle zaten hiç yorulmuyor orası da var. En ucuzu Sler bile belli standartlara sahiptir. Siparişlerim Günün Fırsatlar.


Cep Yakmayan, Ekonomik, Stabil Güç Kaynağı TX kaliteyi ekonomik fiyata sunduğu PowerMAX serisi topla. Seasonic, Silverstone ve diğer efsaneler burada! Dolayısıyla, bilgisayarınız için seçeceğiniz bilgisayar güç kaynağı sahip olduğunuz masaüstü bilgisayarın marka ve modeline uygun olmalıdır.


Seasonic güç kaynağı

Bilgisayar güç kaynağı adını verdiğimiz bu aygıtları harici olarak satın alıp, masaüstü bilgisayarınızın kasası içine yerleştirmelisiniz. SEASONIC (82) SILVERSTONE. Plus Gold Sertifikalı Güç Kaynağı ! Ar-Ge çalışmaları ve sayısız patenti ile SeaSonic güç kaynağı üreticileri arasında öne çıkmıştır. Plus Bronze sertifikası kazanmıştır. Güç Kaynağı 750w modelleri, Güç Kaynağı 750w çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın.


Kabloların dışında bulunan plastik kılıf kasa içi dağınıklığı en az seviyeye indiriyor. Kdv Dahil Fiyat:51TL. Kredi Kartı Tek Çekim ( İndirim): 50TL. Havale ( İndirim): 49TL. Türkiye gibi elektrik kalitesi büyük bir soru işareti olan ülkede bileşenlerinizin biraz daha güvende kalmasını sağlıyor.


Seasonic güç kaynağı

Nippon Chemi-con ve Enesol kapasitörler kullanıyor. Zaten rehber videomuzda da bu tür bileşenlerden ve kullanım alanlarından da bahsediyoruz. TL ve hızlı kargo ile sizlerle. Bilyalı Sanyo Denki Ace Fan bilgisayarınızı tam kapasite kullanırken dahi sessizliğini korur.


Lütfen satın alma işlemini tamamlamadan önce ürünü satın almayı planladığınız online mağaza üzerinden doğruluğunu kontrol ediniz. En baştan beri belirttiğimiz gibi, toplam 7watt güç sağlayabilen PSU, yıl garantiye sahip. Sea Sonic Receives KitGuru Continued Excellence Award Read more.


Benim tavsiyeme gelecek olursak, ”oyuncu bilgisayarı” diyorsanız en az 500W kaliteli bir güç kaynağı seçmeniz yönünde olacaktır. Bilgisayarlarda PSU’lar, en çok zorlanan komponentlerin başında gelir. Dikkat etmeniz gereken logo ve farkları.


Masaüstü bilgisayar toplayanlara özel bir inceleme. Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden. Prime Series” adı verilen ailede PLUS Titanium, Platinum ve Gold sınıfı modeller yer alıyor. PSU Power Supply modelleri ve fiyatları.


Link özelliğine sahip olup dijital olmayan güç kaynakları bir DAC(Analogtan Dijitale Dönüştürücü) ünitesi yardımıyla görüntüleme yapabiliyor. AXi serisi dışında benim bildiğim safkan bir dijital güç kaynağı serisi yok. SeaSonic ’in Focus Gold serisinde bulunan 750W’lık bu güç kaynağı , oldukça ilgi çekici bir model.


Kendi kategorisinde 1mm veya 1mm’lik fanlı modeller yer alırken, sessizliğe önem gösteren SeaSonic , bu modelde 120mm’lik fan kullanmış. SeaSonic M12II güç kaynağı , Japon kapasitörler ve sağladığı 850W güç ile oyun ve yüksek performanslı bir bilgisayar sistemi kurmak isteyenler için doğru seçimdir. Ama dikkat edilmezse her şeyin sonu da olabilir #128578; Bu bölümde güç kaynağı seçerken nelere dikkat etmeliyiz sorusunu yanıtlıyoruz.


Güç kaynağı bir sistemde her şeyin başıdır aslında. W fansız modelleri de var ama aldığım ekran kartı asgari 600W. Verimlilik güç gi riş ve çıkışı arasındaki oranı temsil eder. Isı kaybı ne kadar düşükse kasada da o kadar az ısı oluşacaktır.


Diğer güç kaynağı kutu açılımı ve incelemelerimiz için tüm videolarımıza bakmayı unutmayın. Ben akasa kötü demedim croshair markası zaten tartışılmaz seasonic güç kayanağı üzerine üretim yapan bir firma onlara kıyasla ancak güç kaynağı konusun bu firmaların arkasından gelir bu markalara boş marka dersen yanlışı sen yapmış olursun. Tamamen Sessiz, Fansız, 80PlusGoldSertifikalı Güç Kaynağı ! Isınma performansı etkilemedikçe bir sorun teşkil etmez.


Seasonic güç kaynağı

Sepete Henüz Ürün eklemediniz! Kullanıcı Adı veya E-Mail Adresiniz. Güç Kaynağı Nasıl Öğrenilir Fan Ve Güç Kaynağı Nedir - Bu makaledeki notlar: inform güç kaynağı nasıl bağlanır güç. Faturalı, Yıl TÜRKİYE garantili. Sağlık sebeplerinden dolayı bilgisayarımı satmaya karar verdiğim için satışa çıkartılmıştır.


Asus ROG Thor Platinum özellikleri ve fiyatı haberimizde. D Bu güç kaynağı sizi üzmez, sene garantisi var. Kutusu faturası ve full kutu içeriği ile gönderilecektir.


TL KDV Dahil: Kategori: Güç Kaynakları. Doğru güç kaynağı seçimi ile sağlam bir bilgisayar toplamamız mümkündür. Bugün sizlere hangi markalar üzerinden gitmemiz gerektiğini ve nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlatacağım.


Power Supply, Power Supply fiyatları, ucuz Power Supply, Bilgisayar Bileşenleri, Bilgisayar Bileşenleri fiyatları, ucuz Bilgisayar Bileşenleri, en uygun ödeme imkanlarıyla yukko.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar