20 Kasım 2019 Çarşamba

Tek kademeli santrifüj pompa

NSP tipi pompa larda bakım gerektirmeyen kapalı tip rulmanlı yataklar kullanılmaktadır. Salyongozlu, tek kademeli , düz boruya bağlanabilen (In Line Tip) kapalı çarklı santrifüj pompalardır. Mil sızdırmazlık mekanik salmastra ile sağlanır. NLL pompalar arkadan sökülebilir. Tek girişli, kapalı tip çarka sahiptir.


Tek kademeli santrifüj pompa

JP pompa , kendinden emişli, tek kademeli bir santrifüj pompadır. Pompada, optimum kendinden emiş için kılavuz kanatlı bir dahili ejektör mevcuttur. C, diğer modellerde maks. Sürdürülebilir bir yaşam için çevre dostu Eko Tasarım ErP 3D santrifüj pompa tasarımları.


ECO Tasarım Erp” tek kademeli salyangoz, tek kademeli salyangoz hat tipi ve tek kademeli salyangoz monoblok pompaların boyutlu modellerini tamamlamış bulunuyoruz. Kademeli pompalar birbirine seri bağlı pompalar gibi çalışırlar. Bunların tek farkı motorlarının ortak olması denilebilir.


Tek kademeli santrifüj pompa

Yanda çok kademeli bir pompa gözükmektedir. MONTAJ TİPİNE GÖRE POMPALAR. SINGLE STAGE CENTRIFUGAL PUMP CURVES Firmamız teknolojik gelişmeler nedeni ile değişiklik hakkını saklı tutar.


Santrifüj pompalar montaj, demontaj durumuna görede ikiye ayrılır. Tek kademeli inline (hat tipi) santrifüj pompalar standart motorlar ile ve mekanik salmastralı olarak üretilmektedir. Emme ve basma flanşları birbirinin aynısı ve aynı eksen üzerindedir.


Motor ve pompa iki ayrı ünitedir. PEDROLLO 5CRm 80-N 1HP 220V Kademeli Paslanmaz Gövdeli Jet Pompa. Tek kademeli yatay çalışan bir santrifüj pompa uygun bir elektrik motoruna bir kavrama ile mekanik olarak bağlanmıştır.


TS EN 7standardlarına uygun modele ek olarak adet standard dışı model. Pompanın çalışabileceği maksimum su sıcaklığı: 40°C olmalıdır. Alarko santrifüj pompalar temiz sularda çalıştırılmak üzere tasarlanmış-tır.


Pompa grubu motor ve pompadan oluşur. OMK-V pompalarda taşıyıcı yatak bulunmakta ve radyal ve eksenel yükler bu yatakla karşılanmaktadır. SUMAK SMK2ÇİFT KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPA.


Kapalı fanlı, yatay milli, kademeli ve difüzörlü santrifüj pompalar. DN 32’den DN 200’e kadar farklı model. PRATİK, GÜVENİLİR UYGULAMA ALANLARI VERİMLİ SAĞLAM ÜSTÜN POMPA ÖZELLİKLERİ ÜSTÜN MOTOR ÖZELLİKLERİ √ Kolay kablo bağlantısı için özel enerji kontrol kutusu. Kompakt: Boyu 2- 3cm. FITINGS) yapan bir aile kuruluşudur.


Tek kademeli santrifüj pompa

OMK-V serisi pompalar dikey eksenli, kademe gövdeleri ayrılabilen, çok kademeli santrifüj pompalardır. Sabit kısım ise, pompanın salyangoz şeklindeki gövdesidir. AISI 316L Komple paslanmaz çelik açık çarklı yatay santrifüj pompalar.


Sektör de yıldır projeler geliştirip uygulayan bir mühendislik kadrosunun, Enerji Verimliliği konusunda sektöre farklı bakış açıları getirerek, kalıcı sistem çözümleri sunması neticesinde kurulmuştur. Tek Kademeli Norm Pompalar çok yüksek olmayan kapasiterde tercih edilir , kapasite arttıkça Çok kaedemeli pompalar tercih edilmelidir. Ankara mas pompa , İzmir mas pompa ve diğer illerdeki mas pompa tedariğini bu başlığımız altından yapabilirsiniz.


Tek kademeli santrifüj pompa

TEK FANLI SANTRİFÜJ POMPA PASLANMAZ SANTRİFÜJ POMPALAR HAVUZ POMPALARI ENJEKTÖRLÜ POMPA GÜNEŞ ENERJİ POMPALARI. Etiketler : CDX ebara, temiz su pompası, paslanmaz pompa , santrifüj pompa , paslanmaz santrifüj pompa , paslanmaz salyangoz pompa , su motoru. Diapump e-bültene abone olarak kampanyalar ve haberler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. DSV serisi pompalar, ağır hizmet tipi, dik milli, çift emişli, çift sarmallı, tek kademeli santrifüj pompalardır.


Bu pompanın NPSH karakteristiği çok iyi olup, tek kademeli dik milli pompa olarak ya da diğer çok kademeli pompalar için ilk kademe olarak kullanılabilir. Basit su transferi ve evsel uygulamalar için son derece ekonomik bir çözümdür. Yatay Tek Kademeli Döküm. Uygulama ihtiyacına bağlı olarak Çift Salyangoz tasarım Arkadan sökülebilir tasarım sayesinde salyangoz gövdeyi boru tesisatından ayırmadan yatak grubu, salmastra yatağı, pompa mili ve çarkı sökülebilir. Ayrıca SN , aşındırıcı olmayan, içinde sert ya da yumuşak parçacıklar bulunmayan, temiz veya az kirli, düşük viskoziteli ve yoğunluğu az olan sıvılar için uygun olması en önemli özelliğidir.


Tek emişli, kapaklı çarklı, eksenel yüke karşı denge delikleri ve aşınma halkalarıyla dengelenmiş, dinamik olarak balanslı, tek kademeli , uçtan emişli, santrifüj pompalar. Salyangozlu, tek kademeli , uçtan emişli monoblok tipte santrifüj pompalar. Tepeden Kasnaklı Dik Türbin Pompa. Tepe Kasnaklı Dik Türbin Pompa.


Redüktörlü Santrfüj Pompa. Müşterilerimize, tek kademeli , çok kademeli ve çift emişli pompalar ile su tedarik ve terfi merkezlerinde, endüstriyel ve sosyal tesislerde, su basınçlandırma tesislerinde kullanılmak üzere pompalar sunulmaktadır. WİLO-JET WJ TEK KADEMELİ SANTRİFÜJ POMPALAR. Doldurma, boşaltma, transfer, sulama ve yağmurlama.


Su baskınında acil pompa olarak. Merkezi ısıtma kısmi yükte verim değeridir. EEC’ye göre dönüş suyu sıcaklığı = °C için)Kombilere Gözat. YAKUT Serisi Geçişli Çelik Kazan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar