6 Aralık 2019 Cuma

Redüktör seçimi

Redüktör seçimi

Türkiyenin en büyük, Dünyada saygınlık kazanmış bir redüktör üreticisi olarak size hizmet vermekten gurur duyarız. Proje sorumlusu mühendis veya konstrüktör hangi makinada, hangi tip redüktörü kullanacağına tecrübelerine dayanarak veya daha önce yapılmış örnekleri inceleyerek karar verir. Sisteminize uygun bir redüktörün seçiminde aşağıdaki yolu izleyebilirsiniz. Arkadaşlar normalde hareket verilecek mekanik yükün büyüklüğü ve dönmesi istenilen devire göre redüktör hesaplanır çıkan redüktör gücüne görede motor seçimi yapılır. Bir redüktör var ve buna motor seçmek istiyorsak redüktörün gücüne ve çıkış hızına uygun motor güç ve devri ortaya çıkar.


Mekanik Olarak Seçim ve Servis Faktörü 2. Isıl Kapasite Değerleri 3. Kovan Montajlı Helis Dişli Redüktörler. Kullanılacak ürün çeşidini belirleyen başlıca etkenler makinenin çalışma şartları, ısı ve redüktör miline uygulanacak yüktür. Tahrik edilecek makineye en uygun redüktör grubunun belirlenmesi gerekir. Seçtiğiniz ürün grubundan redüktör büyüklüğünün belirlenmesini sağlayınız.


Başka bir ülke seçmeniz halinde alışveriş sepeti gibi kaydedilmemiş verilerinizi kaybedebilirsiniz. Redüktör Seçimi Redüktör seçimi aşağıdaki gibi olmalıdır. Ancak bu örnekte bu dikkate alınmamıştır).


Redüktör seçimi

Güç Kontrolünde, Doğru Çözümler. Sonsuz Vidalı Redüktörler. Helisel Dişli Monoblok Redüktörler. Bunun dışında bağlayacağınız aracın özelliklerini de iyi bilgemiz gerekiyor.


Dünya savaşını arıyorsanız, kardeşlerim 3. Ve Türkiye bu savaşta çok ağır yaralar aldı ve hala almakta. Gear Unit Selection Application. Aracınızdan uzun süre yüksek performans almak istiyorsanız redüktörde hangi dişli sistemlerinin kullanıldığı ve kalitesini öğrenmelisiniz. Kullanılan dişli çeşidine göre : Konik dişlili, silindirik dişlili, sonsuz vida düzenekli, ayna mahruti dişli, helisel dişli redüktör ve birden fazla çeşidin bir arada kullanıldığı redüktörler. Bunların ilki mekanik kontroldür.


Bizimle iletişim kurmak için aşağıdaki bilgileri kullanabilir yada iletişim formundan mesaj gönderebilirsiniz. Kullanıcı, ihtiyacı olan kaplini seçerken bulduğu TORK değerinin üzerindeki TORK ‘a dayanan kaplini tablolardan kolayca seçebilecektir. Bu seçimi yaparken motor veya redüktör milinin tabloda d(max) olarak verilen azami mil çapından küçük olmasına da dikkat etmelidir. Ayrıca redüktör seçimi yapılırken, moment iletimini sağlayacak transmisyon cinsi, (elastik kavrama, zincir dişli v.s. ) radyal ve eksenel yükler, ortam sıcaklığı ve şartları göz önünde bulundurulmalıdır. Makinanız için gerekli olan momentin belirlenmesi (M2).


Türkiye’nin önde gelen kurumsal yapısı oluşmuş redüktör ve dişli kutusu üreticisidir. Size hizmet vermek bizim için gurur vericidir. Kuruluşumuzdan günümüze, uzman kadrosu ve geniş ürün gamı ile, hergün planlı ve dengeli bir şekilde büyüyen VEFA MOTOR A. Türk ve dünya sanayisine hizmet vermektedi. Vites kutularıyla birlikte dişli çark düzeneklerinin paralel dişli dizilerinin bir elemanı olan redüktörler, yapısal bakımdan, gövde içine yerleştirilmiş dişli çarklar, miller, yataklar v. Bu nedenle paralel motorlu redüktörlerimiz yalnızca pürüzsüz bir yüzeye sahip değil, aynı zamanda yüksek seviyede verimlidir.


Redüktör seçimi

REDÜKTÖR SEÇİMİ KONULU SEMİNERİMİZ. NORD motorlu redüktör satın aldığınızda üretim tesislerinizden en iyi şekilde faydalanırsınız! Paralel motorlu redüktörlerimiz hakkında daha fazlasını okuyun. Bu iki paremetre belirtildikten sonra motorlu motorsuz, flanşlı ayaklı, delik milli, yatay, dikey ayrıntıları belirleyerek uygun redüktör satın alınabilir.


Gerekli olan redüktör büyüklüğünün seçimi yapılan hesaplamalar sonucunda elde edilen tork değerlerine ve istenen çatı açma-kapama sürelerine göre yapıldı. Plastik endüstrisi için ekstruder redüktör tamiri ve bakımı, ektruder redüktör dişlisi imalatı yapmaktayız. Herhangi bir projeye başlarken motor seçimi sırasında kullanıcının motor hakkında bilmesi gereken en önemli özelliklerden biri torktur. Eğer motorun tork bilgisi mevcut değilse torkun ölçülmesi ya da hesaplanması gerekir. TL ( havale indirimi) 21TL den başlayan taksitlerle!


Hızlıca marka seçimi yaparak ilgili markanın tüm ürünlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Bugün SKF, OEM ve dünya genelindeki satış sonrası müşterileri için her türlü ana sektörde, varlık yaşam döngüsünün her bir adımında geniş bir teknoloji ve ürün yelpazesi sunar. Bundan dolayı redüktör seçimi yapılırken redüktör giriş devrine göre seçim yapılmalıdır ve giriş milinde oluşacak radyal yük değeri katalogda verilen müsaade edilen radyal yük değerlerine göre kontrol edilmelidir. Aklınıza takılan konuları sorun, birlikte cevaplayalım. Bu konu hakkında motor, redüktör seçimi ve gerekli hesaplamaları yapmaya nereden başlamalıyım?


Yardımcı olabilecek var mı? Motor redüktör ile çalışıyor. Doğru büyüklükte redüktör gövde ve tipi seçimi - Çevrim oranının doğru seçimi - Çevresel koşulların (ortam koşullarının) doğru tespiti (sıcaklık, nem, basınç, toz, ışık) - Bir gün içindeki ve bir saatteki duruş - kalkış sayısının bilinmesi. Spinea, Spinea Türkiye, Redüktörler, Hoya, cycloid redüktör , planet redüktör , Lineer Modül, Tandler, Tandler Türkiye, Robot redüktör. Download etmek için lütfen tıklayın.


Doğru redüktör seçimi için lütfen tablolara bakınız. Yük altında motorun devri için AM serisine bakınız. Hareket tekniği ve redüktörlerin hakkında bilmek istediğiniz bütün teknik konular için firmamızla temasa geçebilirsiniz, motor gücü tayini, ürün seçimi ve redüktörlümotorlar kapsayan bütün sorularınızı gönderdiğiniz takdirde cevaplandırılacaktır. IEC Bmotor bağlantısı, direkt motorlu veya motorsuz redüktör olarak seçimi yapılabilmektedir.


Cumartesi tarihinde bayilerinin ve satış personelinin katılımı ile PESİAD konferans salonunda gerçekleştirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar