18 Aralık 2019 Çarşamba

Yağ basınç sensörü

Yağ basınç sensörü

Yapılması gereken sorun giderilene kadar motoru durdurmaktır. Yağ pompasının kesin bozuk olup olmadığı, özel basınç test aletiyle belirlenebilir. BASINÇ SENSÖRÜ Turkoilmarket.


Madeni yağ fiyatları, motor yağı fiyat, benzinli, dizel araba yağları , makine yağları fiyatı, şanzıman yağları , antifriz,. Basınç Sensörü Hyundai Starex Kia Sorento 2. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili RENAULT yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Yağ müşürü, diğer adı ile yağ basınç sensörü , motor yağ pompasından aktarılan yağın basınç miktarını ölçerek söz konusu miktarları anlık olarak araç motor kontrol ünitesine iletir. HDI VOLANT SENSÖRÜ YAN SANAYİ 9TL Orjinal. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız.


Arızalandığında yağ basıncını doğru ölçemeyeceğinden motor beynine yağ basıncı ile ilgili yanlış bilgi gönderir. Bir arkadasımda da aynı sekilde yaptık fotosunu bulunca ekleriz. Böyle bir sorunda arabanın modeline ve markasına uygun olan ve üretici tarafından tavsiye edilen yada kullanma kitapçığın da hangi yağ kullanılması gerekiyorsa o kullanılmalıdır. Motor arıza lambası yanar.


Pa’a kadar istenen değerde sabit ve sürekli basınç sağlayabilmektedir. Yağ Sensörü Fiyat listesi günlük döviz kuru ile güncellenmektedir. Mutlak basınç sensörü (MAP) nedir nasıl çalışır arızaları ve çeşitleri nelerdir. Bujileri sökün gözleyin, bujiler yağlı mı?


Listelenen yedek parçalar aşağıdaki özelliklere sahip araçlar ile uyumludur. Montaj Şekli : PASLANMAZ SIVI SEVİYE SENSÖRLERİ : 4-20mA Çıkış değeri;. Ayrıca sadece yakıt değil yağlama tanklarında yağ seviye ölçüm ve kontrol sensörü olarakta kullanabilirsiniz. Cyağ basınç sensörü , citroen cyağ basınç sensörü. Benzer Ürünler Bosch - CITROEN CGAZ KELEBEK KUTUSU TL KALE RADYATÖR.


Türbin Mili Devir (TSS) Sensörü 3. Vites Kolu Konum (TR) Sensörü 3. Profil bilgileri Forum Mesajlarını Göster Özel Mesaj VWTURK Üyesi Lokasyon YURTDIŞI Marka. Opel ve Chevrolet Yedek Parçada Tek Adres. Yorum Yap × × Ürünü Özelleştir. Berkley Gulp Sandworm 5cm Kokulu Silikon Yem 4TL.


Wema Sıcaklık Sensörü 7TL. Mikro ampermetre - 51x51mm 74TL. Racor Su dedektör Modülü 1. Bunlardan birisi de yağ müşürüdür. Araç motorlarınızın en önemli sıvılarından birisi olan yağ basıncı dikkat edilmeği zaman sonu kötü sonuçlar doğurabilecek durumlar ile sonuçlanabiliyor. Bu yüzden belirli periyotlar ile araçların.


Yağ basınç sensörü

Aracımda tam hatırlayamıyorum ama sanırım yağ basınç sensörü gibi bir arıza oluyor. Bazı zamanlarda araca binip yol yaptıktan sonra durup ibir müddet sonra tekrar çalıştırdığımda ekrana yağdanlık resmi çıkıyor bir müddet sonra sönüyor. Abs Sensörü , Müşürler, Park, Krank ve Eksantrik Sensörleri.


Dizel Enjektor Temizleyici Duman Kesici. Aracınız son derece teknolojik bir araç yağ basıncı sensörü neden olmasın yağ müşürüde vardır. Ayrıca aracın yağı tamamen boşken nasıl çalıştırırsınız nasıl eliniz kontağa gider anlamıyorum bile bile lades yapılır mı ! Aracınızın yağla ilgili sensörlerine baktırın bozukluk var muhtemelen. Sensörün doğru monte edilmesi ve güvenli bir şekilde takılması, güvenilir çalışma için gereklidir.


Yağ basınç sensörü

Sürücü gösterge panelinde bulunan yağ arıza lambası, hem yağ seviyesi düşük olduğunda, hem de yağ basıncı düşük olduğunda yanacaktır. Yağ basınç lambası yanıp sönüyorsa, yağ seviyesi sensörü bozuk demektir. Yağ lambası yanıyorsa (yanık kalıyorsa) motor yağı azalmış, yağ seviyesi düşük demektir. Selamlar aracım motor ısındığında yağ seviyesi lambasını yakıyordu bende yağın incelip sensörü dolduramadığını düşünerek önce motor yağımı castrol magnatech 10wile değiştirdim sorun hala devam ediyordu bende yağ seviyesi müşüründen sipariş verdim hella marka. Online sipariş verilebilir.


Weber marka muadil yedek parça. Başakşehir Mahallesi, İkitelli O. Alt yapı çalışması sebebiyle ürün linkleri değişmiştir. Anasayfaya gitmek için lütfen tıklayınız. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu.


Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. Sitenin bütün özelliklerini kullanabilmek için Web Tarayıcı Yazılımınızın JavaScript özelliğinin açık olması gerekmektedir. Araçlarda birçok sensör yer almaktadır.


SATIŞ SONRASINDA İLERİ TEKNOLOJİ. Bu durumda sürücü servise gitmek zorunda kalır. Alışveriş İmkanı Üye olmadan ürünlerinizi sepete ekleyin, siparişinizi verin.


Yağ basınç sensörü

Ipbasınç sensoru , yağ basınç sensoru , gaz basınç sensoru , su basınç sensoru , 1. IPbasınç sensoru koruma sınıfında su sıçramalarına karşı dirençlidir. Uygun fiyat ve iyi kalitede hizmet verir. C arasında ölçüm yapabilirler.


Yakıt sıcaklık Sensörü Yakıt sisteminin düşük basınç tarafına monte edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar