2 Aralık 2019 Pazartesi

Smd direnç

Smd direnç

SMD dirençler çeşitli güç ve direnç değerlerinde üretilirler. Genellikle ile watt arasın da yapılırlar. SMD resistor code calculator bende bi türkçe kaynak ve bu siteden yararlanarak bir program oluşturdum. SMD ’ler, yapılış maksatları gereğince, oldukça küçüktürler ve bu sebeple de elemanın değeri basitçe üç rakam veya dört rakam ile belirtilmek zorundadır. Bu kodlama sisteminin adı EIA-‘dır.


SMD direnci göstermek için üç veya dört haneli kodlar kullanılır. Bu elemanlar bozulmaz demiyorum, ancak devre tamir edeceksen ilk bakacağın elemanlar ufak direnç -kapasitörler olmaz heralde. Direnç i ölçmek istiyorsan da, aleti direnç konumuna getir.


Sarı tuşun altındaki yere). Elektronik malzeme alırken doğru siteden alın. Siyah kabloyu COM yazan yere tak (sağdan 2.) Kırmızı kabloyu En sağdaki yere tak.


Smd direnç

SMD elemanın ucuna probelarla. SMT ( SMD ) DİRENÇLER kategorisi ürünlerimizi satın al. Ayrıca devre kartı üstünde birbirine yakın bir biçimde konulabilir.


Dirençler yüzey montaj teknolojisine uyumlu, analog devre elemanıdır. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Tek fark, renk kodlarıyerine doğrudan rakamların verilmişolmasıdır. Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. Quality service and professional assistance is provided when you shop with AliExpress, so don’t wait to take advantage.


Smd direnç

Ondan sonra geriye kalan rakam kadar sıfır konulur. Sondaki rakam olduğu için tane sıfır konulur. Smd Kondansatör 4Kılıf.


Bu nedenle entegre direnç veya sıra direnç olarak adlandırılır. Paket içindeki tüm dirençler birer ayaklarından ortak bağlıdır. Diğer ayaklar serbesttir. Bu tür dirençlerin en önemli özelliği tüm dirençlerin aynı değere sahip olmasıdır. EDuylu Led Lamba 2Volt.


Buton Çeşitleri Buzzer Diac Direnç Çeşitleri. Metal oksit direnç 1W -Adetlik Paket. Bu belirtmelerde en sondaki değer çarpandır. VDC 8V ile en fazla ledi seri bağlarsınız led için aşağıda ki şemada olduğu gibi seri paralel guruplar halinde bir bağlantı yapılabilir.


Cımbız şeklinde üretilmiş olduğu için smd malzemeyi kolayca ölçebilirsiniz. Kısa devre ölçümü de yapabileceğiniz bir üründür. F, North Block, GuangYe Mansion, Fuhua Road No. SMD Direnç Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.


Led Direnç Hesaplama Led çalıştırmak için seri direnç hesapları – Led Calculator Led hesaplama tablosunda led`in çektiği akımı net olarak bilmiyorsanız değeri ma olarak giriniz aşağıda standart led voltaj bilgileri verildi. Karbon dirençler tolerans oranları yüksek olan ve değerleri direnç eskidikçe değişebilen dirençlerdir. Delikler (through-holetechnology) yardımıyla yapılan eski monte etme yöntemlerinden farklı bir şekilde bileşenler yüzeye monte edilir.


Gövde üzerinde üç rakamdan oluşan değer direnç değerini ifade eder. Bunlardan ilk ikisi değer olarak okunurken üçüncü rakam çarpan değerini ifade eder. SMD Dirençler ürünlerini ve tüm endüstriyel elektronik malzeme çeşitleri fiyatlarını görebilir, online alım yapabilirsiniz. Kredi Kart Ödemeleleriniz Güvende.


Ayarlı dirençler de sabit dirençler gibi çeşitli kılıflarda üretilir. Bu direnç kılıflarını da aşağıda biraz açıklayarak ayarlı dirençlerin kullanım amaçlarının daha iyi anlaşılmasını sağlayalım. Bu bağlantıya tıklayarak diğer web sitemiz cemen.


Daha detaylı bilgiye ihtiyacınız varsa diyot. Binlerce konu başlığı , Şemalar PDF kitap ve ders notları. Arkadaşlar benim bir sorum olacak , nerdeyse ay olmuştur dorukandan cevab bekliyorum malzemelerimin tedariği konusunda ama defalarca mail atmama rağmen bir cevab vermiyorlar arıyorum aynı şekilde. Türkiye’nin her yerindeki firma ve kuruluşların elektronik kart, smd , led dizgi ve lehim işlemlerinde ekonomik çözümler sunuyoruz. Direnç , devredeki akımı azaltmak amacı ile kullanılır.


Ohm kanunu‘ na göre uçları arasında gerilim düşümüne sebep olan devre elemanıdır. Yeni ürünler, indirimler ve sizlere özel sürpriz fırsatlardan anında haberiniz olsun. Direnç Değerlerinin Okunması Dirençlerin değerleri üzerlerinde yazılı olarak ya da renk kodlarıyla belirtilir. Komponent alışverişlerinizin güvenilir adresi.


SMD tipi dirençlerin kodlarını girerek değerlerini öğrenebilirsiniz. E-1 E-2 E-4 E-veE-1Serisi standart direnç değerlerini öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar