19 Ağustos 2015 Çarşamba

Motor redüktör seçimi

Motor redüktör seçimi

Türkiyenin en büyük, Dünyada saygınlık kazanmış bir redüktör üreticisi olarak size hizmet vermekten gurur duyarız. Sektördeki en büyük sorunlardan bir tanesi bilinçsiz redüktör seçimi ve kullanımıdır. Bu katalogda verilen redüktöründe bu motor gücü ve devrinde sorunsuz çalışacağı anlamına gelmemektedir.


Herhangi bir projeye başlarken motor seçimi sırasında kullanıcının motor hakkında bilmesi gereken en önemli özelliklerden biri torktur. Eğer motorun tork bilgisi mevcut değilse torkun ölçülmesi ya da hesaplanması gerekir. Tahrik edilecek makineye en uygun redüktör grubunun belirlenmesi gerekir.


Sanayide en çok kullanılan kuvvet makinalarını üç ana grupta toplayabiliriz. Bir redüktör var ve buna motor seçmek istiyorsak redüktörün gücüne ve çıkış hızına uygun motor güç ve devri ortaya çıkar. MOVI-C Ürün Ailesi ve Makine Otomasyon Çözümleri. Arkadaslar merak ettiğim bir konu var. Dünya genelinde milyonlarca NORD motorlu redüktör halihazırda kullanımda ve her gün çeşitli endüstrilerde en yüksek performansı sunmaktadır.


Motor redüktör seçimi

Gerekli motor gücü ve redüktör devri aranmaktatır. Kalkış esnasında tekerlerin kaymaması ve halat açısının dereceyi geçmemesi istenmektedir. Bu şartların gerçekleşmesi kontrol edilecektir. Frenin seçimi yapılacaktır.


Rüzgarsız bir ortam kabul edilecek ve rüzgar gücü ihmal edilecektir. IEC Bmotor bağlantısı, direkt motorlu veya motorsuz redüktör olarak seçimi yapılabilmektedir. Helisel dişlileri ve diğer parçaları yüksek kalitede kontrol edildikten sonra montajlanır. IEC Bflanşlı olmak üzere birçok motor bağlantı opsiyonu için standart olarak sunulan, monoblok yapıya sahip, yüksek ömürlü, yüksek verimli redüktörlerdir. Potansiyometre, motor milinin dönüş miktarını ölçmektedir.


Geri Besleme Elemanlarının Seçimi. Bunlardan biri de Control Technıques ‘CTSS’ bir servo sistem programıdır. Kullanılan dişli çeşidine göre : Konik dişlili, silindirik dişlili, sonsuz vida düzenekli, ayna mahruti dişli, helisel dişli redüktör ve birden fazla çeşidin bir arada kullanıldığı redüktörler.


Lineer hareketin motor atalet momenti etkisine çevrilmesi: J=91. Tüm modeller ayaklı veya flanşlı olarak, tek gövde. Size en yakın Castrol motor yağı noktasını bulun ve buraya yol tarifi alın.


Motor redüktör seçimi

NASA’nın tercihi Castrol Dünyanın önde gelen motor yağı üreticilerinden Castrol, NASA işbirliği ile uzayda faaliyet gösteriyor. Doğru kaplin seçimi için dikkat edilmesi gereken hususlar ve kaplin seçimi aşağıdaki şekilde açıklanmıştır. Kaplin bir güç kaynağında ( motor vb.) üretilen dönme hareketini, bir başka sisteme ( redüktör , makine, pompa, konveyör bantı vb.) aktaran elemandır. Kuruluşumuzdan günümüze, uzman kadrosu ve geniş ürün gamı ile, hergün planlı ve dengeli bir şekilde büyüyen VEFA MOTOR A. Alanında uzman, yaygın servis ağı olan bilindik üreticilerin binlerce katalog ürünleri arasından müşteri ihtiyacına uygun olan ürünü seçerek en uygun fiyat teklifini, yerinde servis ve değişim teklifimizi sunuyoruz.


LTD ŞTİ Yıllara dayanan deneyim ve kalite ile sayi tipi motor , redüktör ,fan ve pompa ihtiyaçları ile hizmet vermektedir. Bu konu hakkında motor, redüktör seçimi ve gerekli hesaplamaları yapmaya nereden başlamalıyım? Yardımcı olabilecek var mı? Tasarımcı, redüktör çıkışında meydana gelecek kuvvet hesaplamalarını yaparken, servo motor hesabı için ayrı bir zaman, redüktör seçimi yaparken ayrı bir hesap zamanı harcamaktaydı.


Motor redüktör seçimi

Bunun dışında bağlayacağınız aracın özelliklerini de iyi bilgemiz gerekiyor. Motor redüktör ile çalışıyor. Bu iki paremetre belirtildikten sonra motorlu motorsuz, flanşlı ayaklı, delik milli, yatay, dikey ayrıntıları belirleyerek uygun redüktör satın alınabilir. Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.


Triger Kayış ve Kasnakları (Zaman Kayış ve Kasnakları) geniş yükleme alanları, hızlar ve mümkün olan en yüksek hız ve verimlilik uygulamalarına göre- beş standart hatvede yapılırlar. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap.


Eğer mekanik redüktör tipi bi şeyler kullanırsan senin çekiş tekerlerin için diferansiyele ihtiyacın olucak. CNC uygulamalarında yukarda bahsettiğimiz motor ve kontrolör seçimi konularının dışında tahrik mekanizması seçimi ve elemanların kuplajında dikkat edilmesi gereken hususlar, hedeflenen sonuca ulaşmada önemli bir etkendir. Aynı gün kargo, kapıda ödeme ve taksit avantajlarıyla hemen sipariş verin! Güç Kontrolünde, Doğru Çözümler. Bu yazımızda ise drone için motor , ESC ve batarya seçimi konularını tüm ayrıntılarıyla işleyeceğiz.


Bu tip motorlar doğrudan mil çıkışına sahip olabildikleri gibi, üzerlerinde redüktör de bulundurabilirler. Redüktörlü dc motorlar uygun fiyatlar ile Robotistan. Standart motor gücünü seçersek 2. Bu takdirde aşağıdaki formül yardımıyla redüktör devir sayısı hesap edilebilir. Otomasyon sistemlerinin stabil, güvenli ve verimli çalıĢabilmesi için motor-redüktör seçimi oldukça önemlidir.


Hızlıca marka seçimi yaparak ilgili markanın tüm ürünlerine kolayca ulaşabilirsiniz. REDÜKTÖR SEÇİMİ KONULU SEMİNERİMİZ. YST redüktör çorlu ve trakyada redüktör elektri̇k motoru ve pompa konusunda sıra dışı stoklarla yıldır hi̇zmet vermektedir.


Yük sınıfı ise motor miline indirgenmiş toplam dış atalet momentinin, motor atalet momentine oranından elde edilen sayıya(F i). Bunlar mekanik kontrol, termal kontrol ve redüktör mili üzerine gelebilecek radyal ve eksenel yük kontrolleridir. Kullanıcı, ihtiyacı olan kaplini seçerken bulduğu TORK değerinin üzerindeki TORK ‘a dayanan kaplini tablolardan kolayca seçebilecektir.


Bu seçimi yaparken motor veya redüktör milinin tabloda d(max) olarak verilen azami mil çapından küçük olmasına da dikkat etmelidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar