14 Ağustos 2015 Cuma

Anahtarlı potansiyometre

Adetli alımlarınız için lürfen bizi arayınız. Potansiyometre Düğmeleri Diyotlar ve Tristörler Diyotlar Tristörler Diyotlar. TL Kdv Dahil E-BÜLTEN KAYIT. Bilgi ve Destek İçin Bizi Arayın. K-ANAHTARLI DİMMER POTANSİYOMETRE.


Anahtarlı potansiyometre

Düzeneği k anahtarlı potansiyometre üreticisi US $0. Resimde görülen anahtarlı potlar radyo, teyp, dimmer ve benzeri gibi aygıtlarda kullanılır. Ama eğer tam tur atamıyorsa ve de son tararafına geldiğinde çıt diye bir ses geliyorsa ya da bir yuvaya oturuyorsa yani diğer uçtakinden farklı bir durum sözkonusu ise anahtarlı potansiyometredir. Merkez hoperlördeki kontrol sistemi ise bu, 50K lık anahtarlı lineer potansiyometre olduğunu söyleyebilirim. Faturanız Tübitak ve MEB projelerinize uygun olarak düzenlenip ürünler ile birlikte tarafınıza ulaştırılmaktadır.


Siparişler (3) High Five Store. RV12MM B5B50K B10K B1Düz ayak anahtarı ile lat ayak radyo potansiyometre güç amplifikatör ses potansiyometresi. DB(VDşemasında) Kapasitör değerleri dimer robotunu büyük ölçüde etkiler. Ara direnç değeri gereken yerlerde veya akım ve voltaj kontrolü devrelerinde sıklıkla kullanılır. Direnç değeri ortadaki bacak ile yan bacaklar arasında değişir.


Anahtarlı potansiyometre

Bu sayıdan itibaren, sizlere bir yazı dizisi şeklinde, 2X3Watt amplifikatör devresi sunuyoruz. ANAHPOT-07- anahtarlı potans B5K-B10K-B50K-B100K. Anahpot-08- 500k anahtarli potans amperli. Rtp-1logaritmik potansiyometre UZUN ŞAFT A1K-A5K-A10K-A20K-A50K-A100K-A500K- mono logoritmik japan potasiometre.


Bir anahtar ile potansiyometre aynı gövdede birleştirilip hem açma kapama hem de akım ayar işlemini yapabilen elemana anahtarlı pot denir. RTP-1ALPHA KISA ŞAFT A1M- A250K-A50K- RTP-1ALPHA TIRTILLI BİLYALI POTANS B5K-B10K KISA ŞAFT- RTP-114- b10k 3pin pot. RTP-1A1M BACAK POT- mega ohm logaritmik potans. Mono Open Aç Kapa anahtarlı toz geçirmez pin potans Open Aç Kapa anahtarlı toz geçirmez pin potansiyometre Ürün yorumu yok. Mağazaya özel 2TL ve üzeri Ücretsiz Kargo.


En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Uygulamalarda kullanılan farklı çeşitlerde potansiyometreler mevcuttur. Böylece potansiyometrenin dönen mili ile hem açma kapama hem de direnç değerinin değiştirilmesi mümkündür.


Bir başka pot çeşidi olan ve genellikle. Kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için siz de e-bültenimize kolayca abone olun ! Resimdeki potansiyometre anahtarlı dimmer potansiyometre diye satılan tiplerden o yüzden dikkat ettiyseniz her tarafı plastik. Devredeki direncin ayarlanması gereken durumlarda kullanılır. Trimpot ayarı ise tornavida ile yapılır. Pspice da elektronik parçalar kütüphaneler halinde sınıflandırılmı şlardır.


Anahtarlı potansiyometre

Güven Elektrik Elektronik LTD. Aynı gün kargo, taksit seçenekleri ve kapıda ödeme avantajlarıyla hemen satın alın. Teknik Paylaşım Platformu, teknik içerikli bilgi ve tecrübelerin paylaşımı için teknik elemanlar tarafından hiçbir maddi çıkar söz konusu olmadan kurulmuştur. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Bu işlem, ışık sensörleri olmadan (sadece ayarlı bir kontrol değeri ile) veya ışık sensörleriyle sensör sinyallerine bağlı olarak yapılabilir.


Kablolu Krokodil Büyük Boy. Karşılaştırma listesine ekle. Osilatör devrelerinde kullanıma uygundur. Anahtarlı SMD Dip Switch 2. Tamire gelen dedektörün orjinal potaniyometresi.


Anahtarlı potansiyometre

TL Vergiler Hariç: 30TL. Değerini tam olarak hatırlayaıyorum ama 50k gibi birşey kalmış aklımda. Timpot is voltmetrenin kalibrasyonu ile ilgili. O da voltmetreyi alırken üzerinde takılı ve ayarlı olarak geliyor.


Nokta Işıklı On-Off Pin. Güç kaynakları ve şarj aletlerinizle kullanabilisiniz. Data bağlantıları bulunmamaktadır, sadece güç bağlantıları bağlıdır. Dip Karbon Direnç Smd Direnç. Uygun fiyatlı Robot malzemeleri, Maker, Arduino setleri ve Robot yarışmaları için binlerce robot malzemesi.


Stoğumuzdan aynı gün gönderim. Pil yuvası , kapaklı pil yuvası , 8li Pil Yuvası , 12V Pil yuvası İçerik Burada! Rotary encoder, Shaft Encoder – Optik, Manyetik , resistif veya anahtarlı – Açıyı veya dönüş. Turlu Counter Metal Dial Küçük. Adi anahtarlı aydınlatma tesisatında bir anahtar lambaya seri bağlanır.


Elfatek , Hayal Eder, Tasarlar, Üretir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar