28 Ağustos 2015 Cuma

12 Volt caraskal

Volt elektrikli ile çalışan yatay vinçlerdir Genelde arazi araçlarınınn önlerinde veya tekneelrde kullanılmaktadır. V Volt 50ft vinç kablosuz uzaktan kumanda seti için kamyon Jeep ATV Ramsey uyar US $11. Son gezdiğiniz ilanlar listeniz boş. Size ilan önerilebilmesi için yeteri kadar ilan bakma geçmişiniz bulunmamaktadır. V DC araç aküsü ile çalışır, ekstra jenaratör veya güç kaynağına gerek yoktur.


Jeep vinçleri ayrıca jip vinci olarak da adlandırabilir. Jiplerin, çekicilerin ve kamyonların şasesine bağlanabilir ve aküye bağlanarak çalışma gerçekleştirir. Araba Kompresörü Volt Havalı Gres Pompası Hidrolik Rakor Çeşitleri Traktör Kompresörleri JENARATÖRLER Dizel Jeneratörler Benzinli Jeneretörler Endüstriyel Jeneratör Kabinli Jeneratörler. Kullanın esnasında yeterli yağlamanın olduğuna ve yağın temiz, kirden tozdan arınmış olduğuna dikkat edin.


Halatı yağlamak için sert fırça veya küçük düz tahta çubuk kullanın. YouJi YH-21- inç Cnc Torna Cms Cnc Makine Sanayi Tic. Jip ve tekne çekme vinci en ucuz fiyatlar. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. Volt Lastik Şişirme Akaryakıt Pompaları Antifiriz Bando V Kayışlar Bosch Kızdırma Bujileri.


12 Volt caraskal

Cevap: El yapımı Volt Çıkrığım. Eski çamaşır makinası merdanelerinden deneyeceğim bulabilirsem. Onu volta düşürebilirsem çok daha iyi olacak. Kaldırma ekipmanları hakkında resimli satış bilgisi içermektedir. Caraskal çalıĢmadan önce gerekli güvenlik önlemlerini alınız.


Caraskalı kullanma konusunda bilgili olmayan kiĢilerin kullanmasına izin vermeyiniz. Bu Caraskal sadece eğitim almıĢ, güvenli çalıĢtırma konusunda bilgili personel tarafından kullanılabilir. Motor olarak Gamak motor veya Volt motor kullanılmaktadır.


Rediktör dişlileri STmalzemeden üretilip sulama işleminden geçirilmektedir. Rediktörlerimizde kulanılan dişli arası burçlar sarı ve kızıldır, fren sistemleri manyetik flanşlı sistem olup 1mm dahi kaçırma yapmamaktadır. VİNÇ UZAKTAN KUMANDA SİSTEMİ ( VOLT İLE ÇALIŞIR.) 15TL.


POLYESTER SAPAN TON METRE YÜK KALDIRMA-ÇEKME İŞLERİ İÇİNDİR. Lİ SWITCH PANEL ÇAKMAK SOKETLİ 95X 1MM İZOLELİ. Online sipariş verilebilir. Satılık Tavan Vinci fiyatları, ikinci el, sıfır, kiralık.


12 Volt caraskal

Calaskal calaskar caraskal caraskar vinc. Tekne bot römork çekme ırgat makara sıfır ürün. Bakır SargıGaranti Süresi:YılVoltaj Girişi:2Volt Hz. Yüksek Kaliteli Ton Caraskal Üreticilerini Ton Caraskal Tedarikçilerini ve Ton Caraskal Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Satıcıya Ulaş Ödeme ve Teslimat Şartları.


Uygun ödeme koşulları, peşin fiyatına taksit imkanıyla sahip olabilirsiniz. Konsol tip gezer köprülü vin. Akü beslemeli Pergel vinç volt veya volt Pikap ve Tekneler için.


12 Volt caraskal

Ucuz küçük kablosuz uzaktan kumanda Mini zincir elektrikli vinç V volt 1V 2volt Hebei Zhanying Hoisting Machinery Manufacturing Co. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Zincirli Caraskal Vinçler Uygun Fiyata Güvenli Alışverişin Adresi MakinaMarka. Bol çeşit yüksek kalite uygun fiyatlı teknik hırdavat ve endüstriyel ürünleri bulabileceğiniz online olarak satın alabileceğiniz sanal hırdavat yapı marketiniz.


Düzey Dalgıç Mazot Pompası Volt Küçük ₺ 5 00. Polo Çakmak Gazı 2ml ₺ 25. Haktaş Manuel Ton Caraskal Elle. Vinç, Caraskal ve Hubzuglar Makina Parkuru. Bileme Makinaları Çapaksız Kesim Makinaları Diş Açma Makinaları ve Aksesuarları Endüstriyel Temizlik Makinaları Endüstriyel Yıkama Makinaları Freze Tezgahları.


12 Volt caraskal

Volt 1ve Volt 1uyumlu. Belirtilen fiyatlar liste fiyatlarıdır. CARASKAL VİNÇ TRANSPALET VE KRİKO İSTİFLEME MAKİNALARI. Vinçlerimiz özel ahşap kasada sevk edilmektedir. Viçlerimiz yük ün olduğu her yerde hizmet verebilmektedir.


Atlas ATZCTrifaze 3Volt 0. TL MAX-EXTRA Ton Katlanır Hidrolik Garaj Vinci. Telefonla bilgi isteyiniz. Meme (İğne Ölçüsü) Seçiniz. Elektrikli Zincirli Vinç.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar