20 Ağustos 2015 Perşembe

Servo teknik regülatör

Servo teknik regülatör

STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Cihaz monofaze ve trifaze olarak imal edilebilmektedir. Projeyi üstlenmesi için Globalmedya İnternet Web Tasarım ve Web Yazılım Şirketine verdi. Press question mark to see available shortcut keys. Regülatör fiyatları kampanyalı.


Yaygın teknik servis desteği. Robot teknolojisinde en çok kullanılan motor çeşitidir. GÜÇ AYAR ÇIKIŞ REGÜLATÖR KORUMA ÜNİTESİ.


Elektrik Montaj Elemanı iş ilanını görüntüleyebilir ve başvuru yapabilirsiniz. Lighting Store in Istanbul, Turkey. DTL Smart Home serisi kva. Mikroişlemci kontrol kartı yardımıyla Motor –varyak- buster trafo kullanılarak regülasyon yapılmaktadır.


Servo teknik regülatör

Aluminyum ve bakır sargılı servo mikro işlemcili regülatörler, statik elektronik voltaj regülatörleri, havuz transformatörleri, ayrıca farklı tipte ve farklı alanlarda kullanılmak üzere transformatör ve trafolar üreticisi olan firmamız,. Kesintisiz Güç kaynağı ve diğer ürünleri alırken lütfen teknik destek bölümümüze danışınız. ELEKTRONİK SİSTEMLERİ İTALAT. SERVOTEKNİK REGÜLATÖR ELK.


Türkiye elektrik piyasasına hizmet vermektedir. Varyak, motor ve buster trafosu yardımıyla regülasyon (düzeltme) yapar. Evlerde, fabrikalarda, hastanelerde, elektrikli makinelerin bulunduğu her yerde, şebeke voltajını düzeltmek için kullanıldığı gibi UPS lerle beraber de kullanılır. Firmamız arızalı, eski ve atıl durumdaki regülatör , ups ve transformatörlerinizi onarıp, profesyonel şekilde hayata geçirerek kullanmanıza olanak sağlıyor.


Servomatik bu konuda ülkemizde en yetkin teknik ekibe sahiptir. Basit Yapı ve Bol Yedek Parça. Statik regülatör teknik özellikleri için linki tıklayınız. Yedek parça temini bakımından problem yaşanmayan ürünlerdir.


Delta, Monofaze servo regülatör ve statik regülatör imalatı mevcuttur. VA ile kVA arası monofaze regülatörler, geniş giriş gerilim aralığına sahiptir. Bununla kalmayıp cihazlarımızın verimli çalışmasını sağlar. VA’dan büyük güçlerde toroid varyaklı sistemler verim ve performans açısından yetersiz kalmaktadır. Bu nedenle büyük güçlerde MRS üretimi sütunlu varyak sistemi kullanılmaktadır.


Zaman Firma ile ilgili Tüm Bilgiler Silinecektir. Bölümünden Ulaşabilirsiniz. Monofaze regülatör 1volt ile 2volt arasında voltaj ayarlaması yapar. Dolayısıyla servo motor döndüğü taktirde değişken trafo da hareket edecek ve regülatör boosteri için ( özel trafo - yardımcı trafo ) uygun gerilime dönüştürülerek Booster trafo çıkış gerilimi şebeke gerilimine ilave edilerek regülatör çıkış geriliminin sabit kalması sağlanmaktadır. Mikroişlemci - mosfet denetimli servo kontrol regülatör , mikroişlemci ile regülatör çıkış geriliminin denetimi yapılıp, setup değerlerinin dışına çıkılması durumunda mosfet yardımı ile servo motorun ne kadar döneceği ve hangi yöne döneceğine karar verilir.


Yeni ve güncel ürün olan statik voltaj. VA Gerilim İyileştirmesi için giriş seviyesinde koruma sunar. Birçok regülatör markaları vardır. Güç faktörlerine ve kullanılan malzemelere göre regülatör fiyat listesi çıkarılmaktadır.


V AC – 2V AC arası düzenleme(opsiyonel) Kullanıcı ihtiyacına göre özel dizayn, yüksek verimli servo regülatör Kaliteli malzeme ile basit bir yapıda üretim, minimum arıza riski. TAM OTOMATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Güç kapasitesini geçmeyecek her alanda kullanılır. Mikro işlemci regülatörlerde çıkış hassasiyeti isteğe göre panel üzerinden ± den ± a kadar ayarlanabilir. Yetkili teknik servis elemanları bilgisi dışında cihazın kapaklarını kesinlikle açmayınız ve müdahale etmeyiniz.


Cihazın bulunduğu ortamda patlayıcı ve ısıdan etkilenebilecek yanıcı maddeler bulundurmayınız. Bu ayarları firmamızdan teknik destek almadan değiştirmeyiniz. Mikro işlemci kontrollü korumalı voltaj regülatörlerimizde düşük ve yüksek gerilim koruma, faz koruma, aşırı akım ve kısa devre koruma özellikleri standart olarak bulunmaktadır. MONOFAZE REGÜLATÖR TEKNİK ÖZELLİKLERİ. Monofaze servo voltaj regülatörleri şehir şebekesinden almış oldukları alternatif akım enerjisini içerisindeki tranformatör ve varyak aracılığı ile elektrikli eşyaların calışma voltaj gerilim ayar sahası olan 2volt seviyesinde sabit.


Servo teknik regülatör

Müşterilerimizin memnuniyeti ve güvenini ön planda tutup, sunduğu. Formu eksiksiz doldurarak ürünler ve fiyatları hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Biz eski ürün olan servo regülatör ürünlerinin üretimini yapmıyoruz.


En son teknolojik gelişemeler ile donatılmış tamamen elektronik devreler ve mikroişlemciler kullanılarak üretilmiş statik voltaj. GENEL TEKNİK ÖZELLİKLERİ. Yorum Yap bölümünden sormak istediklerinizi sorabilir detaylı teknik bilgi ve ihtiyacınız olan ürünü seçebilirsiniz. Teknik Cihazlar – Motorlu Kepenkler. Tüm ürünlerimiz varyaklı sistem olup trafolar bakırdan imal edilmiştir.


Doğru değeri çalıştıracağınız cihaz ya da makinanın teknik detaylarından almalısınız. Aynı anda çalıştıracağınız tüm cihazların demeraj değerlerinide hesaba katarak bir güç ( watt yada kilowatt ) değeri bulunur. VA Diğer Ürünler Gerilim İyileştirmesi için giriş seviyesinde koruma sunar. NECRON pazardaki en güvenilir servo voltaj regülatörlerini tasarlamıştır. NECRON Servo regülatörleri pazardaki en iyi oyunculardandır.


Trifaze voltaj regülatörü,sanayi voltajının kullanıldığı 3V gerekli olan yerlerde voltaj regülasyonunu sağlamak için kullanılır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar