30 Aralık 2015 Çarşamba

Gbic modül

Bu hız miktarı fiber teknolojisi sayesinde daha da artmıştır. Konumunuzu Seçin, Avantajlardan Yararlanın Seçtiğiniz konuma özel indirimleri ve aynı gün teslimatlı ürünleri keşfedin Neden konum seçmeliyim? GBIC Module and SFP Module Cabling and Connection Equipment. Gbic ile sfp arasındaki fark tam olarak nedir? Konfigürasyon yaparken media type belirtmelimiyim.


Gbic modül

Yoksa bu media type bahsetmiş olduğun combo portlar içinmi geçerli. ZX 80km SFP Modül datasheet için tıklayınız: Marka ve modellerimizi karşılaştırmalı olarak görmek için tıklayınız: PDF. HP Procurve Switchlerle Uyumlu SFP GBIC , LC DX Connector. The maximum Category wiring distance is 3feet (1meters).


SFP Modül Tanımlama 850nm Multi-Mode Modül D-Link SFP alıcı modülleri Gigabit Ethernet anahtarları veya anahtarlar D-LINK. D-Link Dem-311Gt 1-Port Mini- Gbic Sx Multi-Mode Fiber Transceiver. Network Sisteminde her fiber uç için, GBic modül kullanılacaktır, özellikleri asgari olarak aşağıda sıralanmıştır. Fiber bağlantıyı sağlamakla görevli switch, router gibi cihazlara takılan modüllere gbic modül denir.


Bakır veya fiber kablo da bu modüle takılabilmektedir. Modüller sayesinde elektriksel sinyalleri ışığa dönüştürülür ve fiber kablolar aracılığı ile iletilir. Teslimat Hizmetini Keşfedin. Artık konumunuzu seçerek size özel indirimlerden yararlanabilir, siparişinizi aynı gün teslim alabilirsiniz.


Gbic modül hakkında açıklamalar ve bilgiler. Genellikle Gbit ağ cihazlarında kullanılan, ağ cihazlarına takılan bu modüller elektriksel sinyali ışık sinyali şeklinde iletmeye (fiber modül ) veya elektriksel sinyali yine elektriksel sinyal (bakır modül ) olarak iletmeye yaramaktadır. SX modül olarak da bilinmektedir.


Gbic modül

Gbps hızda (5metre mesafeye kadar) veya 4. Single mode olduğu için LX yada LH tipi kullanılır. Mesafenin 20KM olduğu yerlerde LH az olan yerlerde LX tercih edilir. SFP portuna fiberi takacağımız GBIC modül takılır. Patch kablomuz bu gbic e takılır.


Oem 1-Port Mını-Gbıc Lx Sıngle-Mode Fıber Transceıver (Up To 10Km,Cisco Uyumlu) Kampanyalar, SFP Modül Ürün Kodu KTL-SFP-SMCSC Ürün Marka Model OEM 1-PORT MINI- GBIC LX SINGLE-MODEFIBER TRANSCEIVER OEM. Yerel ağınızı onlarca km ötelere ihtiyacınız doğrultusunda genişletebilirsiniz. Eski teknolojide GBIC (cibik), SOC, XENPAK gibi büyük modüller kullanılmaktadır. SFP modüller ile fiber kablo giriş boyutları ve modül konnektör boyutları küçültülmüştür. Eğer network cihazlarınızın modül desteği var ise GBIC ya da SFP modül takarak network cihazlarınızın sinyal mesafesini uzatabilirsiniz.


Ethernet üzerinden enerji (Power over Ethernet) kısaca PoE, bakır Catkablo üzerinden veri yanında elektrik gücünün de taşındığı teknolojidir. En Kaliteli SFP Modül - En Uygun Fiyat! DRN Teknoloji, Kaliteli ve Garantili Sfp ve Sfp çeşitleri hizmeti veren kurumsal bir firmadır.


Senior Member Join Date Posts 281. Cisco Router D-Link SFP ile calisirmi onu bilmiyorum, bunu denemelisin. Cisco SFP yi Juniper la, Juniper SFP yi Cisco ile denemistim.


SAN Swithleri günümüzde daha çok sunucuları, storage ve tape cihazlarını haberleştirmek için kullanıyoruz. Yönetilebilir Akıllı Switch Ve Gbic Modül Satın Alınacaktır ihalesine ait ihale ilanı, sonuç ilanı, sözleşmeler. Yapımızda gbit network olacağı, Fiber kablo bağlantının sağlanacağı için üzerinde SFP modül girişi olan, vlanlar olacağı için farklı vlanların konuşması gerektiği noktada bu işi yapacak LayerSwitch olması gerektiğinden aşağıdaki switcleri bütçemiz dahilinde satın aldık. Bu GBIC lerde desteklediği kablo.


Türü Transceiver module Data Tr. TL ve ücretsiz kargo ile bayiden. The MGB family: SFP Mini- GBIC Gigabit Ethernet modules can be installed in PLANET Switch products with SFP Mini- GBIC interface. The deployment distance can be extended from 1meters (TP), 5meters (Multi-Mode, LC), up to 1kilometers (Single-Mode, LC). Ortalama Değerlendirme.


Gbic modül

V POWER, LC -TRANSMIT en ucuz fiyat ve taksit kampanyaları avantajı ile satın alabilirsiniz. Bilgisayar ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz.


Bygolden’da sizlere sunulan tüm ürünler Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır. TP-LINK TL-SM311LS Mini GBIC Modülü Bu ürün Ne Yapar? Mikrotik S-85DLC05D Fiber Modül , SFP Fiber Modül , Mikrotik Fiberoptik Modül , Gbic Modül ,S-85DLC05D 1. G SFP Transfer Modülü , 8nm Dual LC Konnektör ile KM Multi Mod (DDM) Fiber Bağlantı için kullanılan mikrotik ürünleri ile uyumlu fiber modülüd. BASE-SX GBIC Gigabit Ethernet Module 5. Buy HP X120-SFP (mini- GBIC ) Transceiver Module (JD089B): Network Transceivers - Amazon.


FREE DELIVERY possible on eligible purchases.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar