16 Aralık 2015 Çarşamba

Para mor ışık

Para mor ışık

TL 3TL (5) Akınkimya 100. Peki Gerçek Para Nasıl Anlaşılır ? Gerçek para kağıdının yüzeyinde normal ışıkta gözle seçilemeyecek hologramlı kısımlar bulunur. Bu hologramlı bölgeler ancak bu mavi ışığın altında görülebilir.


Para mor ışık

En son teknolojinin kullanıldığı cihaz da lazer şeklinde mor ışık bulunmaktadır. Para Makinası bu mor ışığı haznesinden barınıdrır. Yine sahte paranın tespiti için merkez bankası tarafından kullanılan bir takım filigram, gizli yazı, hologram, ve damarlar bu cihazda kurulu sistem sayesinde kolayca fark edilebilmektedir. Cihaz üzerindeki düğmeyi açık konuma getirerek kolayca kullanabilirsiniz. Kutusundan çıkardığınız anda kullanıma hazır.


Mor ışığın altına tuttuğunuzda her parabiriminin kendine özgü işaretlerini göreceksiniz. Manyetik mürekkep algılayıcı kristali sayesinde, paranın gerçeklik oranını test eder ve kullanıcıyı sesli ve yazılı olarak uyarır. Bu işlemi cihazın yan tarafında bulunan bir butonu basılı tutarken, paraya verilmiş manyetik özeliklerin bulunduğu bölgelere cihazı sürterek yapabilirsiniz. Cihaz gerçek parada hem alarm verecek hem de üzerindeki mor ışık yanıp-sönecektir. Anasayfa Favorilerim Hesabım.


Para mor ışık

Bu Para Dedektörü yardımıyla, uluslararası tüm paraları kontrol edebilmeniz mümkün. Bu ürün hafif karanlıkta kullanım için uygundur. Ergonomik ve kolay kullanımlı bir cihazdır. Ele geçirilen sahte paraların mor ışık testinden kolayca geçtiği öğrenildi.


SAHTE PARA BARONU GECE KULÜBÜNDE GÖZALTINA ALINDI. Para kontrolü, mor ışık altında görünen yazıları görebilirsiniz. Bunun haricinde garip gelecek ama özellikle otel otel odalarında işine yarayabilecek sperm izlerini dahi görebileceğiniz bir yöntem bu. Anlatıma geçecek olursak malzemeleri gayet basit bulabilirsiniz.


Bir bant, mor ve mavi kalem. Ultraviyole Özellikler (Sadece mor ışık altında görünenler) Tüm kağıt paralar UV ışık altında parlamazlar. Normal ışık altında görünmeyen para üzerine rastgele serpilmiş kılcal lifler, mavi ve kırmızı renkte kısa çizgiler halinde parlama yapar. Türkiye Cumhuriyeti (Banknot) Paraların üzerlerinde adet güvenlik özelliği bulunmaktadır. Diğer adet özelliğini büyüteç ve UV ışık veren cihaz yardımı ile görebilirsiniz.


Kullanım şekli: kontrol edeceğiniz belgeyi ( para , çek vs.) büyüteç altına yerleştirdiğinizde otomatik Sensör vasıtasıyla mor ışık yanacaktır, büyüteçten baktığınızda belgeyi hem ışık altında, hem de büyültülmüş olarak inceleyebilirsiniz, bu sayede daha emin bir kontrol yapmış olursunuz. Kategori : Fon Perdeler Ebat. Para iadesi 2-iş günü içinde tamamlanmaktadır. Sevgili Mor alev, sanırım bir yıl geçiyor…. Siparişler (0) Viktorovna Viktorovna Store.


Işık ve sevgi sizinle olsun! Mor ışık LED uv el feneri para dedektörü, Akrep US $12. Mikroskoplar ve Endoskoplar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Aşırı yoğunlaştırılmış mor ışık.


Paranın manyetik alanı ölçümü yapan kristal. Hologram ve gölge analizi için beyaz ışık. Zanlıların evlerinin çatı aralarına gizlenmiş milyon dolar ve milyon 2bin lira sahte para ele geçirildi. Osmaniye Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, ” mor ışık ” adı verilen operasyonun aydır devam ettiğini, Osmaniye merkezli operasyon kapsamında. Güçlü ultraviyole mor ışığı ile sahpe para ,bakteri,kedi dışkısı,köpek dışkısı gibi tespit özelliğinin dışında el feneri olarak da kullanılabilirsiniz.


Fuji mor işık sahte para kontrol makinesi En Uygun Fiyatlı Ürünler 20. Fazla Ürün Çeşidi Gerçek Stok Aynı Gün Kargo Avantajı Merterelektronik. Mühlen violet para kontrol cihazı mor ışık. Arçelik K-31P Telve Türk Kahvesi Makinesi Cook sense özelliğine sahip bu ürün, kahveleriniz piştiğinde sizi sesli ve ışıklı.


Teknolojinin gelişmesiyle birlikte paraları gerçeğinden gözle ayırt etmek oldukça zorlaştı. Siz de para mağduru olmak istemiyorsanız hemen bir UV ışınlı para kontrol cihazı edinin! Atatürk portresi üzerinde kupür değeri ve ‘TL’ harfleri belirerek kırmızı renkte parlama verir. Sahte Para Kontrol Cihazı. Deney için gerekli malzemeler hazırlandı ve lambalarını hazırladılar.


Lambanın ışığını kağıt para , kredi kartı, silgi, Akağıdı,vb cisimlerin üzerine tutup gözlem yaptılar. Ekonomik olmasının yanısıra, ergonomik ve kolay kullanımlı bir cihazdır. Rüyada Kağıt Para Görmek.


Anahtarlıklı sahte para kontrol cihazı. Her an yanınızda bulunsun. Kızılötesi uv ışığı ile gerçek paraların hologramlarını görebilirsiniz.


Merhabalar öncelikle size çok teşekkür ederim her zaman yorumlarınız doğru olarak çıkıyor. Dün geceki rüyada sürekli bir mor ışık hüzmesinin haki olduğunu gördüm. Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar