21 Aralık 2015 Pazartesi

Enerji koruma prizi

Enerji koruma prizi

TL KDV Dahil Favorilere Ekle. Surge Pro Serisi Tükendi. M Cable - 9Joule - Rohs. Aynı şekilde, prizlerin joule ile ölçülen kapasitesi bulunur ve bu.


V ile beslenen bir cihaz için oldukça yüksek bu. TV, ses ve görüntü sistemlerinden cep telefonlarına, bilgisayarlardan oyun ve hobi ürünlerine, beyaz eşyadan kişisel bakıma, teknoloji ürünlerinde yüzlerce markanın binlerce ürününü tüketicilerle buluşturmaktadır. Bu koruma özelliklerine sahip olmayan kalitesiz prizler, elektronik cihazlarınızın arızalanmasına ve kullanım ömürlerinin kısalmasına sebep olur. Eğer elektronik cihazlarınız enerji koruma prizlerinin koruması altında değilse, yandaki. TUNÇMATİK 6lı Powersurge 3Joules Akım Koruma Prizi 1. Emniyetli Priz Küçük çocukların parmaklarını prize sokmasına müsaade etmez.


Bu değer ise size prizin akım korumalı ömrünü ifade eder. Jule değeri düşük olan prizler daha kısa sürede akım koruma özelliğini kaybederken yüksek jule değerine sahip olanlar daha dayanıklıdır ve daha uzun süre cihazınızı yüksek voltaja karşı koruyabilir. Malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı garanti kapsamındadır. Ups akım koruma prizin deki özelliklere ek olarak elektrik kesintilerinden ve voltaj dalgalanmarından da korur. Televizyon elektrik kesintilerinden etkilenmez akım koruma prizi almanız yeterli.


Enerji koruma prizi

Akım koruma prizi yüksek voltajdan ve parazitlerden korur. Yerinizde olsam link deki ürünü alırdım. BU ÜRÜN HAKKINDA HERHANGİ BİR YORUM BULUNMAMAKTADIR.


Endüstriyel Akü Çözümleri. Temin Edilemiyor S-Link Swapp SPG4-X-Akım Korumalı Priz. Kredi Kartına Peşin Fiyatına Taksitle.


Daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek adına internet sitemizde çerez kullanılmaktadır. Gizlilik ve Çerez Politikası’nı inceleyiniz. Piyano beyazı bir kaplamaya sahip olan Enerchic, üzerindeki LCD paneli ile çekilen akımın miktarını göstererek kullanıcıları bilgilendiriyor. Bu prizlerin imalatında kullanılan malzeme kalitesinin yetersizliği ve güvenlik fonksiyon ve donanımı eksikliği kullanıcı açısından ciddi riskler. Bu ürünü ilk yorumlayan siz olun.


Böylece, hassas cihazların çalışma geriliminin güvenilir çalışma sınırları içinde kalması sağlanır. ENERJİ VERİMLİLİĞİ KANUNU. Kanun kapsamı dışındadır. Hazır topraklı priz bulmuşken yanına birde Tuncmatik 3Joule enerji koruma prizi alayım dedim fakat bu prizle kullandığım zaman güç kaynağı ses yapıyor, normal direkt prize taktığımda ses yapmıyor.


Sepetinizde hiç ürün yok. TL indirimli fiyatı ve PTT Kargo güvencesiyle. Teknik özellikleri, ürün görselleri, taksit seçenekleri, ortalama teslim süresi bilgisi, sevkiyat detayları, garanti bilgisi ve diğer açıklamalar burada. Tahmini Kargo Ücreti: Alıcı Öder. Delta Bilişim Hizmetleri İç ve Dış Tic.


Mt (Siyah) en uygun fiyatla. Etiket: enerji koruma prizi. Elektronik cihazları koruma prizi. Enerji koruma priziyle güç kaynağı ses sorunu.


Tüm fiyatlar ve özellikler ve yorumları anında bulun. RJprizi için geçerlidir. Aydınlık ortamlarda ise hiç enerji tüketmez. Evlerde topraklı priz kullanımını öneririz, topraklı prizler koruma görevinide sağlar. Schneider Sedna Anahtar ve Priz Çeşitleri Titanyum Tv.


Birçok elektrik prizi çeşidi de vardır. Bir elektrik fişi yardımı ile, doğrudan kablo veya uzatma kablosu ile elektrikli cihazlara enerji aktarmak için kullanılan bir araçtır. Piyasada üretici firmalar tarafından priz modelleri, çok çeşit ve renk seçeneği ile her türlü priz ihtiyacını karşılamaya yönelik. En Çok Satan Akım Korumalı Priz. Tavsiye Edilen Satış Fiyatı.


Enerji koruma prizi

Degişimlerde Kargo Ücreti Alıcıya Aitdir Kargo Takibi İçin. LI AKIM KORUMA PRİZİ : Ürün Bilgisi: Benzer Ürünler. Alışveriş sepetinizde ürün yok. Tüm Markalar OG Sarf Malzeme Test ve Ölçü Haberleşme ve Yangın Hücre Topraklama ve Koruma Kondonsatör Harmonik Klemens Pano İçi Sarf Malz. Alüminyum gövdesinden dolayı yağlı, tozlu, nemli, tuzlu ve kıvılcımlı ortamlarda güvenle kullanılabilirler.


Yeni bir enerji dünyası için güç ve otomasyonu her seviyede inovasyonla baştan tanımlıyoruz. Kauçuk Eğik Duvar Prizi Kauçuk Uzatma Prizi Kauçuk Duvar Prizi Kauçuk ‘lü Grup Priz Pano Prizi (Üst Yan Giriş). Satın aldığınız ürünlerle ilgili yorum yapıp diğer kullanıcıları bilgilendirebilirsiniz.


Bazen odadaki ışık bir an için söneyazar, işte bu tip dalgalanmalara karşı kendisine takılı cihazları teorik olarak koruyan aygıttır enerji koruma prizi. LÜ AKIM KORUMA PRİZİ : Ürün Bilgisi: Benzer Ürünler. Ekstra indirimli fiyat.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar