8 Aralık 2015 Salı

Elektronik kart onarımı

Müşterilerimizden gelen arızalı elektronik kart ve cihazlar, görüldüğü gibi en gelişmiş bilgisayar destekli arıza bulma cihazlarının bulunduğu bir laboratuvar ortamında ve bu alanda deneyimli teknik eleman kadrosu tarafından güvenilir bir şekilde en kısa zamanda onarımı yapılır. Arızalı elektronik kartlarınızın onarımını biz yapıyoruz. Endüstrinin her alanında kullanılan elektronik kartların bakım ve onarımı faaliyetlerini teknik servisimizde veya işletmenizde gerçekleştirir.


Elektronik kart onarımı

Makine ve cihazlarda bulunan tüm elektronik kartların onarımı , tecrübe ve bilgimiz ile hem uygun fiyata, hemde çok daha hızlı sürelerde yapılmaktadır. Firmamız elektronik kart tamiri sırasında yeni nesil lehimleme ve lehim sökme cihazları (JBC Ersa Hakko) kullanmaktadır. Ayrıca firmamızda kullanılan tüm elektronik kompanentler RoHs uyumlu ve orjinal ürünlerdir. Elektronik Kart , Cihaz Onarımı. Eğitimli ve deneyimli personel, en güncel teknik altyapı ilkesiyle faaliyetlerini gerçekleştiren teknik servis birimimiz, kalite bilinciyle çalışmalarını sürdürmektedir.


Ana kart onarımı -Tuş takımı değişimi-Ekran degişimi -Dokunmatik cam degişimi-Tuş takımı onarımı tarafımızca yapılabilmektedir. Ayrıca bunların dışında her türlü endüstriyel elektronik kart bakım ve tamiratı yapılmaktadır. HER MARKA KLİMA KARTLARI TAMİRATI YAPILIR.


Elektronik kart onarımı

ENDÜSTRİYEL SANAYİ TİP CİHAZLARIN KARTLARIN TAMİRATI YAPILMAKTADIR. Gemi ve teknelerin, tersanelerin, gemi-tekne yapım, bakım, onarım firmalarının her türlü elektronik donanım, kumanda, radar sistemi, uydu sistemi, elektronik kartların tamiri. Fabrika CNC tezgahlarının ve diğer iş makinalarının elektronik arızalarının tamiri. Teklifte geçen miktar müşterimiz tarafından onaylanmadığı sürece onarım işlemi gerçekleşmez.


Siemens ER, LT Modül,İnverter, Operatör ve dokunmatik panel onarımı. Makinelerinizin kontrol ve kumanda sistemlerinde yer alan her türlü elektronik kartların, bilgisayar ve otomasyon enstrümanlarının bakımı, onarımı , ve modernizasyonu. Net Sistem olarak tamirini yaptığımız elektronik cihaz ve makina kartlarından bazılarını aşağıda bulabilirsiniz. Devre şemasına ihtiyaç duymadan ve elektronik kartlara voltaj uygulamadan elektronik.


Yaptırmak istediğiniz her türlü elektronik kurulum, montaj ve aktivasyon işlemlerinizi profesyonel ve güvenilir teknik ekimizle yapabilirsiniz. Yerinde tespitlerimiz ve çözüm odaklı uygulamalarımız ile sürpriz yaşatmıyoruz. Kart Onarım konusunda uzman bir ekip ile çalışıyoruz. Firmamızın test laboratuvarlarında yapılan incelemelerde elektronik kart onarımı öncesinde tüm kart bileşenleri, tek biri atlanmaksızın teker teker incelenir.


Bu sayede karttaki arıza kesin olarak tespit edilebilir. Endüstride, sanayide, askeri ve medikal sistemlerde kullanılan elektronik kart ve cihazlarınızın onarımını profesyonelce ve hızlı bir sekilde yaparak çözüme ulaştırıyoruz. Yılda milyon mutlu müşteri. Uthixo Electronic Repair Center. Makina elektronik kart tamiri,makina kart tamiri, elektronik kart tamiri,makina tamiri, kart tamiri,sanayi,imalat,iş makinaları kart tamiri hızlı hizmet.


Elektronik kart onarımı

Ekibimiz elektronik kart onarımı öncesinde arızanın nereden kaynaklandığını kesin olarak belirlediğinden, bu aşamada onarımın da nasıl yapılacağına karar verilir ve. Hareket kontrol cihazlarının onarımı konusunda üst düzey tecrübeye sahip personelimiz aynı zamanda, cnc tezgahları, metal işleme makinaları, ahşap işleme tezgahları, elektronik kartlar, operatör paneller, plc sistemleri ve ahtapot baskı makinalarının tamir ve bakımını yapmaktadır. Yurt içi piyasasına en hızlı şekilde ulaşıyoruz,yurt dışı malzemelerini anlaşmalı malzeme tedarikcilerimizden en hızlı sürede karşılıyoruz.


Arızalı kartlarınızı yerinizden alıyoruz onarımı yapılan kartları uzman teknisyen kadromuzla. Bakım ve onarımı faaliyetlerini teknik serviste veya yerinde gerçekleştirir. Antistatik ortamlı laboratuarında, SM DIP,BGA pin yapısına sahip tek ve çok katmanlı kartların arızaları, devre şemaları kullanılmadan, enerji verilmeden yüksek teknolojiye sahip test ve ölçü.


Endüstride kullanılan her türlü elektronik kart ve cihazın (pcc, CNC tezgahları, motor sürücüler v.b.) arıza tespitini ve onarımlarını devre şeması ve dökümana ihtiyaç duymaksızın orijinal üreticisinden çok daha kısa sürede ve çok daha ekonomik şartlarda gerçekleştirmektedir. TETRAPAK Dolum Makinalarına ait her turlu elektronik kart ve cihazın onarımı yapılmaktadır. Güvenlik sistemleri onarımı. Askeri ve Uydu Haberleşme Sistemlerine ait elektronik kart ve cihazların onarımlarını yapmaktayız.


Motor Sürücü Onarımı Marka bağımsız Motor Sürücü onarımı ve sonrası testlerini kalite standartları çerçevesinde yaparak hizmet vermekteyiz. Müşterilerimizin yolladıkları ürünün teknik servisimizde bakım ve onarımı yapılırken üretimleri aksamaması için stoklarımızda bulunması durumunda ÜCRETSİZ YEDEK KART verilmektedir. Anasayfa Servis Hizmetleri. Elekrtonik kart tamiri televizyonların içinde bulunan önemli parçalardan sadece biridir.


Bu parça zaman aşımına bağlı veya diğer sebeplerden dolayı arıza belirtisi gösterebilir. Tamir sürecini en az süreye indirebilmek için firmamız güçlü komponent ve malzeme stoğu bulundurmaktadır. Firmamızın otomasyon sistemleri kart onarımı hizmetlerinde parça değişiminin gerekmesi gibi durumlar.


Onarımı yapılan degişen yedek parçaların garantisi 6-ay dır. Işıklı yönlendirme panellerinde Dünyada bir ilk. Tamamiyle yerli nano teknoloji kullanılarak üretilmiş aydınlatma paneli ile alışılmışın dışında kendini ifade etme. Kurumsal Ürünler Hizmetler Merkalarımız Blog İletişim. Bilgisayar ve cep telefonu tamir işlemlerinde olduğu gibi elektronik kart tamiri kapsamında da üst düzey bir hizmet deneyimi yaşatıyoruz.


Mekanİk ve elektronİk arızaların teşhİs ve onarımı. Hedefimiz en iyi olmak, en büyük olmak değil. Cnc sistemlerde zorunlu olan personel ve makine güvenliği için emniyet halılarının yerine kızıl ötesi çalışan bölgeli emniyet bariyer sisteminin. Arıza tespit ve onarımı için iş bilinci taşımayan teknik servislerle çalışmak, çoğu zaman arızası mümkün olan cihazı tamir edilemez hale getirmektedir. Doğru tespit ve doğru müdahale” ile müşteri memnuniyetini en üst.


ELEKTRONİK KART TAMİRİ İZMİR. Bu sebeplere voltaj regülasyon bozuklukları,malzeme ömürleri,kullanıcı hataları. Arızalı kart veya cihaz sisteminizin durmasına ve üretiminizin aksamasına sebep olurlar. Her türlü malzeme temini.


Elektronik kart onarımı

Firmamız sürekli kapasitesini artırarak Endüstriyel kart onarımı ve bakımında profesyonel çözümler sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar