9 Aralık 2015 Çarşamba

Endüstriyel konnektör

Endüstriyel konnektör

HARTING endüstriyel konnektörler , sektör ve uygulama alanları ile diğer ürünlere genel bakış. Ağır endüstriyel bağlayıcılar, özellikle kaba (sert) ortamlarda kullanım için tasarlanmıştır ve gücü ve sinyalleri yaymak için kullanılır. Alman konnektör ve bağlantı ekipmanları üreticisi Teleg ä rtner‘in tüm ürünlerini bizden temin edebilirsiniz. Tecrübe ve test edilmiş olan MULTILAM ile tasarlanmış konnektörlerimiz düşük kontakt direnci ve son derece yüksek akım yoğunluğu sunmaktadır. Bağlantı teknolojileri her türlü endüstriyel tesisin vazgeçilmezidir.


Sanayi tipi konnektörler rüzgar türbinleri, raylı sistemler, otomotiv endüstrisi gibi farklı çalışma alanları için özel üretilmektedir. Konnektörler çoğu zaman zorlu şartlarda kullanılır. ENDÜSTRİYEL KARE KONNEKTÖRLER.


Kullanılacağı kablo ile konnektörün uyumlu olması gereklidir. IPve IPkoruma istenir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. MPC6F3: ORing CatFTP Moduler Plug 3u.


MPC6U3: ORing CatUTP Moduler Plug 3u. MPC5F3: ORing Cat5e FTP Moduler Plug 3u. MPC5U50: ORing Cat5e UTP Moduler Plug 50u. MPC5U3: ORing Cat5e UTP Moduler Plug 3u. MX150L endüstriyel bağlantı sistemi düşük sinyal uygulamaları kadar 40A kadar ki güç uygulamalarında ve marin’ den off-road yapım donanım uygulamalara kadarki birçok uygulamada gerekli olan sağlam su geçirmez bağlantı sistemini karşılamak üzere tasarlanmıştır.


Yüksek Performanslı ağ bileşenleri ve makine bağlantı ürünleri: Çok çeşitli endüstriyel otomasyon uygulamaları için güvenilir ve performans sağlayan, son kullanıcıya ve OEM ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş fiziksel ağ ve fieldbus altyapı bileşenleri. Bu konnektörler birkaç mA sinyallerden 200A gibi yüksek akımlara, çeşitli kutup sayılarına göre çeşitlenebilir. HARTING elektrik ve elektronik konnektörleri , cihaz terminalleri, ağ bileşenlerinin yanı sıra fabrikada ağlar,.


Heavycon ADVANCE serisi endüstriyel tip sanayi konnektörleri bayonet kilitleme ile de üretilmeye başlandı. AC Servo Motor Sürücü ve Redüktörler. Registration is free and easy!


Crosstalk ve diğer etkilerden etkilenmeyecek şekilde dizayn edilmiştir. Yaygın olarak kullanılan ürünlerimizi internet üzerinden aracısız sipariş edebilirsiniz: Kablo, konnektör , lehimleme ürünleri, uydu, anten, IPTV malzemesi. Aynı iş günü teslim, tüm kartlara vade. Ayrıca temininde güçlük çekilen ürünleride kısa sürede ithal ederek siz değerli sanayicilerimizin hizmetine sunmaktadır.


Askeri ve endüstriyel projelere uygun konnektör çözümleri sunmaktayız. Endüstriyel konnektörler. Otomasyon sistem konnektörleri. Robotlar ve manuel kaynak tabancaları, takım değiştiriciler ve kilitleme sistemleri için yüksek performanslı konnektörler.


Yeni ürünlerinizi görmek için filtreleri uygulaya tıklayın. RF (koaksiyel), network ve veri iletişim, fiber optik, ses (audio), görüntü (video), multimedya bağlantı çözümler. Sadece iyi bağlantıları iyi bir geleceği var. Seçiminizle eşleşen ürün bulunamadı. Harting modüler endüstriyel konnektörle tanışın!


This video is unavailable. Daha Fazla Bilgi İçin Ürünlere Göz Atın. Flydragon (Xiamen) Technology co, lt Pilot bulunan Serbest Ticaret Bölgesi, Xiamen şehir, adanmış profesyonel bir şirket tasarım, araştırma ve yüksek performans geliştirmek devlet-of-the-art endüstriyel konnektörler teknolojik açıdan gelişmiş ürünleri için seçim çevre dostu sonuçları ile, taahhüt çözme high-end bağlantı çözümleri. Servo motor kullanılan tüm sinyal ve güç sistemlerinde kablo, konnektör ve montaj hizmetlerinde tasarım aşamasından üretim aşamasına kadar tüm proseslerde hizmet vermekteyiz.


DCP-1industrial catkonnektör çakılışı. Middle seri dairesel su geçirmez konnektörleri çok zor çevre ve endüstriyel şartlarında en güvenilir şekilde kullanılması amaçlı tasarlanmıştır. CHOGORI savunma, endüstriyel , denizcilik, LED aydınlatma vb.


Endüstriyel konnektör

Türkiye teslim satışlarımız başlamıştır. PCB (Baskı Devre) Malzemeleri. Pin Headerlar ve Soketler. Paslanmaz Malzeme Teklif Formu.


Kalitesi sanayi makinasıi ekipmanları, denizcilikte kullanılan elektronik, led ışıklarda güç ve sinyal kontrol ünitelerinin güvenilir bir şekilde bağlantılarını sağlar. Dünya Çapında Phoenix Contact. Yurtdışı tedarik ile temin edilir. Ortalama teslim süresi online sipariş sonrası 7-iş günüdür. Güncel fiyat ve teslim süresi bilgisi için yukarıdaki iletişim formunu doldurunuz.


Endüstriyel konnektör

DACEL Mühendislik, endüstriyel kontrol ve otomasyon ürünlerinin satışı ve servisinde geniş ürün çeşidi ve rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli çözümler sunan bir destek ve tedarikçi adresidir. RFS rf feeder kablo, anten ürünleri ve Luxsolar – Wetra uçak ikaz lambaları, Wavecontrol emr elektromanyetik radyasyon ölçüm cihazları ve baz istasyonu malzemeleri satan firma. O yüzden hem askeri alanda hem de endüstriyel alanlarda farklı noktalarda değerlendirilir.


Su geçirmez konnektör çeşitleri, valf soketi ya da diğer tüm konnektör seçenekleri güven içerisinde kullanılabilir, güçlü bir iletken yapısı kapsamında düzenli şekilde istenilen üst düzey performans alınabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar