19 Temmuz 2016 Salı

Asit fanı

Asit fanı

Labaratuvarlarda, çeker ocaklarda, kimyasal asidik ortamlar da güvenle kullanabileceğiniz ürün çeşitlerine aşağıdan göz atabilirsiniz. Kurumsal Firmamız Seat Ventilation Firmasının Türkiye Distribütörüdür. VizyonumuzMisyonumuz. SEAT PP - PVC- PE ASİT ve ÇEKER OCAK FANLARI, pp asit fanıi pe asit fanı , polipropilen asit fanı , polypropilen asit fanı , plastik asit fanı , plastik salyangoz fan , asit aspiratörü, asit fanı fiyat, asit fanı fiyatları, empo, venplast, iren, kimyasal ortam fanları , asit buharı emme fanı , asit buharı aspiratörü, labaratuvar fanı , labaratuvar aspiratörü, asit havalandırma. Asit ve kimyasal buhar fanları.


Anti-statik özellikli PE malzemeden imal edilmiş fanlar ideal geometrileri ve boyutlu airfoil kanat profilleri ile sac fanlardan çok daha verimli bir performans sunar. Gövdenin ve rotorun plastik esaslı oluşu olası metal darbelerinde kıvılcım oluşumunu engeller. Korozyon dirençleri en yüksek seviyede olup zamanla oksitlenme yapmazlar. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.


Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Fanın hareketli elemanı olan kanatlar hava üzerinde iş yapar ve ona statik ve kinetik enerji kazandırır. Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. Havalandırma makineleri üretimi yapıyoruz. Söz verdiğimiz sürede iş teslimi yaparak müşterilerimizin güvenini kazanıyoruz.


Kuruluşumuzdan bu yana asit ve kimyasal madde ekipmanları ismi altında asit pompaları, asit fanları , asit havalandırmaları , asit depolama tankları, kaplama banyoları, asit çeker ocakları scrubber konularında titizlikle üretim yapmaktayız. Hürriyet Mah Taşocağı Cad:. FİYAT TEKLİFİ Almak İçin : GAZCILAR ŞUBEMİZ İLE İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ. Yuvarlak Kanal Fanları (Karma Akışlı) Ürüne Git. Tek Kademeli Blower Fan Ürüne Git.


Proses Ekipmanları İmalatı. Scrubber Sistemi – Gaz Yıkama Sistemleri. Monomer propilenin polimer hale getirilmesi ile elde edilen polipropilen kimyasal solventlere ( asit ve bazlar) karşı aşırı derecede dirençlidir. Polypropilen kimyasal ve asitli ortam fanı.


Havaya kanzandırılan bu statik ve kinetik enerjilerin birbirine oranı, fan ın özelliklerine bağlıdır. Manyetik pompalar ise asit uygulamalarındaki en önemli seçeneklerden bir tanesidir. Kuruluşumuzdan günümüze, uzman kadrosu ve geniş ürün gamı ile, hergün planlı ve dengeli bir şekilde büyüyen VEFA MOTOR A. Kurşun asit güneş pili 6v3. OMG-AS-IN PASLANMAZ ÇELİK INOX ALÇAK BASINÇLI SALYANGOZ FAN. PE ATEX EX-PROOF ANTİSTATİK PLASTİK SALYANGOZ FAN.


Atex Sertifikalı EX-Proof Fanlar. Motora, harici motor koruma tertibatı (Ex sınıfı termistör rölesi) baglanarak tam koruma saglama, fan motoru 5-kademeli transformatör vasıyasıyla veya voltaj regülasyonu ile hız kontrolüne uygun ürünlerdir. Aluminyum üzeri elekrostatik fırın boyalı gövde, Antistatik fan kanatları ile KOMPLE ATEX belgesine sahiptir. Construction Characteristics P series HOUSING: Completely moulded without welding - materials: PP - PPS - PPel - PE - PE-es - PE-el.


Sistem içerisinde Kimyasal gazı kaynağında yakalaması için bir davlumbaz veya açıklık mevcuttur. Yatay Radyal Çatı Fanları Yatay Aksiyal Çatı Fanları Harici Motorlu Fanlar Kutu Tipi Fanlar. Gizli Flatörlü Full Paslanmaz Drenaj Dalgıç Pompa (Açık fan ) Ürüne Git. Soğutma Ceketli Karıştırıcılı Foseptik Pompalar Ürüne Git. Pervane Sistemi Ürüne Git.


Isıtma Sistemi Ürüne Git. Yağlı Kompresör Ürüne Git. ASİTLER , DENİZ SUYU , HAVUZ SUYU , SULAMA SEKTÖRÜ. Emici ve Üfleyici olarak kullanılabilir, Üfleme hızı. Akışkanın hassas olduğu durumlarda asit pompaları tercih edilmektedir.


Kısıtlı kuru çalışma süresi vardır. Fan Kapakları Flanşlar Klemens Kutu Kapakları Klemens Kutuları Klemensler. Kaplinli ve direkt akuple olarak üretilmektedir. Erkoç Mühendislik internet sitesini ziyaret ederek göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.


Yenilenen internet sitemizde sizlere üretim programımızda bulunan ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi vermeyi, seçim yaparken kolaylık sağlamayı, teknik olarak hangi konulara dikkat edilmesi gerektiğini ve sektörümüzle ilgili kayda değer konularla ilgili bilgi vermeyi gaye. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Manyetik asit pompası firmamızın yüksek mühendislik alt yapısı ile tasarlanmakta, akış ve mukavemet analizleri ile optimize edilmektedir. Böylece asit pompası ürünlerimizin uzun yıllar sorunsuz çalışması sağlanmaktadır. Müşteri talepleri doğrultusunda manyetik asit pompalarımızda tasarım ve malzeme değişikliği yapılabilmektedir.


Fan ve havalandırma ekipmanları, yüzey işlem sektöründe kullanılmak üzere asit ve kimyasallara dayanıklı PP, PVC ve paslanmaz malzemeden üretilmektedir. Fanlarımızın direk akuple, kayış-kasnaklı, elastik kaplinli modelleri mevcuttur. Tek kademeli jakuzi ve asit pompalar dır. Bu tip pompalar, plastik gövdeli olması sebebi ile maximum m. Fan Kontrol Sistemi : (Inverter) Cihazımızın öncelikli işlevi, içerisinde oluşan asit vb buharları emniyetli bir şekilde tahliye etmesidir demiştik. Dolayısı ile cihazımızın performansı ayrıca kullanılması gereken Vantilatörlerle direk alakalıdır.


Aydınlatma ;Düşük güç yüksek yoğunluklu 8lüx (Floresan lamba). Derişik asit ,baz ve uçucu çözücülerle çalışırken zehirli gazların ve buharların solunmaması için çeker ocak kullanılması zorunludur. Ocaklar kullanılmadan önce.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar