19 Temmuz 2016 Salı

Cep telefonu dedektörü devresi

Cep telefonu dedektörü devresi

Yavuz Erol cep telefonu dedektör devresi paylaşmış. Sinyaller dijital olarak kodlandığından, devre ile sinyal aktivitisei algılamak mümkün. Kapalı durumda olan bir cep telefonu ilk açıldığı anda, baz istasyonu ile arasında kısa süreli bir iletişim gerçekleşiyor. Bu iletişim dedektör devresi ile tespit edilebiliyor.


Yani telefon açıldığı sırada dedektör devresindeki kulaklıktan 2-saniye süresince parazitik sesler duyuluyor. Bu elektronik devre cep telefonu dedektörü diyebiliriz. Bu devre yardımıyla ortamdaki cep telefonlarını kulaklık yardımıyla dinleyebilir yada tespit edebilirsiniz. Devrenin şeması ve baskı devresi aşağıdadır. Elektronik dönem ödevleri.


Konuya ek olarak verilen. Her ünite dipol anteni, bobin ve diyot içeriyor. GSM sinyalleri anten tarafından alınıyor. Sonra bobin devresinde küçük bir gerilim indükleniyor.


Cep telefonu dedektörü devresi

RF sinyali al-g›lama mesafe çok çok azal›yor. Testler Kapal› durumda olan bir cep telefonu ilk aç›l-d›¤› anda, baz istasyonu ile aras›nda k›sa süreli bir iletiflim gerçeklefliyor. GSM bandındaki sinyalleri tespit etmeye yarayan RF dedektör devresi yapımı. Dokümanda yapılan testlerde 5-metre mesafeden tespit edilebildiği yazılmış.


Ayrıca daha düşük frekanslar içinde kullanılabilir. Ayrıntılı bilgileri ve devre şemasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. YAZI: pdf dosyayı incelemek için tıklayın. Daha önce Androidli akıllı telefonlarda çeşitli versiyonlarını gördüğümüz bir çeşit metal dedektörü görevi gören bir uygulamayı Ovi Store üzerinden. Bu devre ile cep telefonlarının çalıştığı frekansın tespiti sağlanabiliyor.


Zira programın aktif hale gelebilmesi için ekranda gösterildiği doğrultuda bir süre telefonu sallamak gerekiyor. Arkadaşlar ,bitirme projem bir cep telefonu dedektörü tasarlamak. Bu iş için gereken devreyi netten buldum ve uyguladım. En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara) şeklindedir ve sırasıyla cep telefonu şarj cihazı devre şeması ürününün 1 kadarını karşılarlar.


Onaylı tedarikçileri seçerek ürün. Bunu E-postayla Gönder BlogThis! Metal Dedektörleri Metal Dedektörü Devre Şemalar. Yalnızca Işıklar ” modunda çalışmasından faydalanarak bir LDR’li devre ile cep telefonunun çalmasını algılamayı düşündük ve aşağıdaki karşılaştırıcı devreyi tasarladık.


Cep telefonu dedektörü devresi

Cep Telefonu Çalma Dedektörü. GHz frekans aralığında sinyalleri algılayarak etkin bir cep telefonunun varlığını algılamaya yardımcı olan basit bir devre. Casusluk için kullanılan cep telefonlarının izlenmesinde yardımcı olur. Telsiz sistemleri, cep telefonları , radyo-televizyon alıcı ve vericileri, uydu haberleşme sistemleri bunlardan bazıları. Prob, TTL seviyeler için tasarlanmıştır.


Fakat CMOS devreler içinde düzenlenebilir. Bu projemizde basit bir manyetik alan dedektörü yapımını göstereceğiz. Projenin basit bir devresi bulunmakta ,devreyi kurup projemizi çalıştırdığımız da eğer sensör manyetik alan görürse buzzer dan alarm sesi verecek ve rgb led kırmızı olarak yanacaktır.


Cep telefonu dedektörü devresi

Bu sensörlerin diğer ismide Reed Röle olarak geçmektedir. Piyasada ararken bu isimlede arayabilirsiniz. Bu donanım özellikle navigasyon esnasında ve harita uygulamalarında pusula işlevini yerine getirebilmeyi amaçlıyor. Gizli Kamera Yetkili Satış ve Servis Merkezi. Wifi kamerayı modeminize tanıtmak için indirilen uygulamada ”quick wifi.


Balans kontrollü lityum ion polimer pil şarj devresi Lazerli Hırsız Alarmı. METAL DEDEKTÖRÜ TEKNOLOJİ SİTELERİ. Cep telefonu ile Sms Atabilen Lazerli Güvenlik Sistemi Sensörlü Çizgi izleyen robot. Tamamen bir yazılım ile aldatmaca.


Böylelikle devre bitmiş oldu. J Eğer pic16f628a kullanırsanız kristal takmanıza gerek kalmıyor ve daha fazla hafızaya sahip olduğu için (2kbyte) daha fazla yazı yazabilirsiniz. Devre , birbirine benzer iki algılaycı birimden olusuyor. Her bir algılayıcıda bobin, dipol anten ve diyot bulunuyor. Devre bir elektromanyetik alan içerisinde bulunduğunda bobinde.


Itek Gaz Alarm Cihazı Doğalgaz Ve Lpg Dedektörü Tse Ve Gazmer Ona. Ex-Proof Gaz Alarm Cihazı - Kazan Daireleri İçin. Aynı zamanda buzzer (zil) de devreye girer ve doğalgaz dedektörü üzerinde bütünleşik röle konum değiştirir. Cihaz üzerindeki sarı led ise hata (arıza) işaretidir.


Sarı led sensörün süreklilik kaybı ve kısa devre durumunda devreye girer. GM UNIQUE DNA CEP TELEFONU DEDEKTÖR. Bu 3d EMSR dedektör , taranmakta olan yerin alt kısmının üç boyutlu bir grafiğini oluşturan.


Video Dedektörü Fiyat karşılaştırması, Fiyat Trendleri Video Dedektörü Senin Referans olarak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar