11 Temmuz 2016 Pazartesi

Koruma röleleri ve uygulamaları

Elektrik ile beslenen her sistem tehlike oluşturmaktadır ve sürekli olarak kontrol edilip acil, beklenmedik bir durum meydana geldiğinde çok kısa süreler içerisinde otomatik olarak müdahale edilmelidir. Koruma röleleri neden önemlidir? Bu bakımdan koruma cihazları önem.


Kaçak akım koruma röleleri herhangi bir termik veya manyetik koruma yapma özelliği yoktur. Sistemde herhangi bir kaçak akım olduğunda devreyi keserler. Kaçak akım rölesi seçilirken kendinden önceki devrenin işletme akımı göz önünde bulundurulur6.


Fazlardan biri yada fazlası kesildiğinde sistemi koruma altına alarak enerjiyi keser ( uygun kumanda devresi ile ). Günümüzde üretilen faz koruma röleleri hem çok ucuzlamış hem de çok işlevli hâle gelmiştir. Gelişmiş uygulamalar için koruma röleleri. Toplantı salonu kapasitesi kişilik olduğundan ancak rezervasyon yaptıran üyeler ve diğer sektör katılımcıları, başvuru sırasına göre yer ayrılabilecektir.


VİKO kaçak akım koruma röleleri , Panasonic Eco Solutions Türkiye tarafından kullanıcılara sunuluyor. TUTUCU BOBİNLER, çalışma bobini, Rezidüel toprak koruma , aşırı akım koruma rölesi çalışma prensibi, mesafe koruma rölesi çalışma prensibi, koruma röleleri yapısı ve çeşitleri, oruma röleleri megep, diferansiyel koruma rölesi, koruma röleleri nedir, transformatör koruma röleleri , koruma röleleri ve uygulamaları. Eşsiz verimlilik için Easergy Pserisi koruma röleleri.


Dahili ark koruması ile OG uygulamaları için ihtiyacınız olan güvenliği elde edin. Verimli Sadeleştirilmiş yapılandırma, test, kurulum ve bakımla eşsiz verimliliği tecrübe edin ve zamandan tasarruf sağlayın. Röleleri anma kaçak akımının önceden belirlenmiş seviyeye geldiğinde hemen devreyi kesen ve gecikmeli kesen olarak çeşit tipte üretilir. Gecikmesiz tip kaçak akım koruma şalterleri herhangi bir hata durumunda gecikmesiz olarak anma kaçak akım seviyelerinde 3ms’ den daha kısa bir sürede ani olarak açma yaparlar. Elektrik güç sistemlerinde korumanın önemi, koruma elemanları ve özellikleri, Koruyucu röleleme tanıtımı, Yapısına ve işlevine göre koruma röleleri , aşırı akım röleleri , empedans röleleri , diferansiyel röleler, dijital röle ile korumanın önemi ve alt sistemleri, İletim hattı koruma algoritmaları, arıza yeri.


Koruma röleleri ve uygulamaları

Alçak gerilim veya Yüksek Gerilim Kutu opsiyonu. Talebe ve güce göre dalgaduvarlı vakum dayanımlı ve radyatörlü tank tasarımı. Aşağıdaki şekilde gösterildiği gibi trafonun yüksek gerilim tarafındaki çok bölgeli bir empedans rölesinden oluşurlar. Mesafe röleleri primer koruma olarak veya trafo için bir yedek koruma olarak kullanılabilir. OGYG Seri Kapasitör Uygulamaları.


Monofaze ve trifaze pompa ve koruma röleleri uygulamaları. Aşağıda bazı uygulama örneklerine değinilmiştir. Tesisin projelendirme çalışmalarından başlayarak, koruma röleleri selektivite çalışmalarının yapılması ile sistemin kabul işlemlerinin gerçekleştirilmesine kadar tüm aşamalar mühendislik ve montaj ekibimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.


Modemler ve Veri Toplayıcılar ise RS4haberleşme protokolüne sahip reaktif güç kontrol röleleri , şebeke analizörleri, ölçüm cihazları ve koruma kontrol röleleri tarafından sağlanan parametre ve ölçüm değerlerinin Enerji Yönetimi yazılımlarına aktarılması amacıyla kullanılmaktadır. Programlanabilir mikroişlemci kontrol üniteleri ile fonksiyonel arabirimler üretilmektedir. Makine veya tesis otomasyonu alanında PLC uygulamaları ile esnek çözümler sağlanır. Bu yüzden gerilime baglı olmadan çalısan elektromekanik kaçak akım koruma röleleri tercih edilmelidir.


Tek fazlı elektrik dagıtımında kutuplu, üç fazlı elektrik dagıtımında ise kutuplu kullanılır. Aşırı ve Düşük Gerilim Röleleri B. Toprak Kısa Devre Rölesi B. ABB global pazara yüksek teknoloji geniş bir motor koruma çözümü sunuyor. Bu cihazlar ile motor anahtarlaması manuel olarak yapılır ve motorlar kısa devre, aşırı akım ve faz hatasına karşı korunur. Acti serisi C60H-DC, kA C eğrisi, DC uygulamaları Otomatik sigortalar için elektriksel yardımcı donanımlar ve aksesuarlar. AG ve OG kurulumların izlenmesi, oluşturulan senaryoların uygulanması , yük atma uygulamaları.


Enerji Yönetim Sistemleri (EMS) : Enerji izleme ve maliyet dağıtımları, enerji, su ve ısı tüketimi izleme ve faturalama. Endüstriyel elektronik uygulamaları ve onarımlarını yapar 5. Enerji nakilleri ve koruma sistemleri montajı yapar 6. Dağıtım pano sistemleri işlemlerini yapar 7. FİDER TOPRAK KORUMA DEVAM, aşırı akım koruma rölesi çalışma prensibi, yönlü aşırı akım rölesi, yönlü ve yönsüz aşırı akım rölesi, ters zamanlı aşırı akım rölesi, diferansiyel koruma rölesi, yönlü aşırı akım rölesi nedir, ters akım rölesi nedir, koruma röleleri ve uygulamaları , fider koruma rölesi. Tünel otomasyonu uygulamaları. AG sistemleri montajı ve devreye alma.


Zayıf akım sistemleri montajı ve devreye alma. Aktif ve pasif harmonik filtre uygulamaları. Test uygulamaları ve ürün tedariki konularının yanısıra projelendirme ve müşavirlik hizmetleri de Netcon Endüstri’nin faaliyet konuları arasındadır. DIN-Rayı ve pano kapağı monteli kaçak akım koruma röleleri gibi kapsamlı bir ürün yelpazesi sunmaktadır.


Su Tesisleri ve Şebeke Yönetimi. ACOS 7ile esnek ve küçük telekontrol uygulamaları için uygun bir ürün. Yeni ACOS 7RTU, yalnızca ACOS ürün ailesinin en yeni üyesi. Otomotiv Boya Uygulamaları Dersi Megep Modulleri(Güncel) Bisküvi Üretim Teknolojisi Megep Modülleri.


Akıllı Pano ile enerji yönetiminde uzmanlaşın. AG dağıtım ve kontrol uygulamaları için estetik ve teknolojik olarak diğer koruma cihazları ile koordine olacak şekilde geliştirilmiştir. Kendinize uygun eğitim yöntemini seçmek için lütfen 0. Bir fazlı motor sarımı yapmak 10. Alternatör sarımı yapmak 11. Kolektörsüz motorun montajını yapmak 12.


Koruma röleleri ve uygulamaları

Step ve servo motor bağlantılarını yapmak. Kumanda devre elemanları ve koruma röleleri 3. Güç ve kumanda şemalarını çizmek 4. Enerji SCADA Uygulamaları kapsamında sistemde yer alan Trafo, Generatör, UPS, AG dağıtım panosu, OG dağıtım hücresi, baralar ile ilgili sinyaller ve elektriksel parametreler (akım, gerilim, güç, frekans, güç faktörü, enerji, harmonik,.) izlenmesi,. Aslında zaten böyle birşeye gerek yok.


Zaten sigortalı klemensler vs var, kaçak akım röleleri var. Zaten röleleri de koruma amaçlı kullanabiliyorsunuz. Indirim Uygulamaları Ocak Ayında başladı. Genel kullanım alanları, fider ve motor koruma çözümlerinin ihtiyaç duyulduğu ağır sanayi uygulamaları , petrol ve doğalgaz tesisleri ve hafif sanayi tesisleridir.


Koruma röleleri ve uygulamaları

Kompakt yapıda, fider ve motor koruma fonksiyonları içermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar