19 Temmuz 2016 Salı

Duvar tipi aksiyal fan

Duvar tipi aksiyal fan

Küçük boyutlu, dar gövdeli aksiyal fan. Yerli üretim, kaliteli aksiyal tip fan. Sac kanatlı, duvar tipi aksiyal fan. Yuvarlak gövde, sanayi tipi aksiyal fan.


Duvar tipi aksiyal fan

Uzun hizmet ömrü için rulman motor ile donatılmıştır Tek fazlıdır. Entegre termal korumaya sahiptir. TL Kdv Dahil 25TL Kdv Dahil İNCELE. DUVAR TİPİ ORAK KANATLI AKSİYAL FANLAR. Sabit duvara monteli, kanal tipi ve isteğe bağlı mobil, tekerlekli, tiplerimiz mevcuttur.


Motor ve fan pervanesi ana gövdeye çelik taşıyıcılarla bağlıdır. Tüm modellerin hava giriş tarafı standart koruyucu tel kafeslidir. Fanexfan PEK tipi aksiyel duvar tipi aspiratör teknik özellikleri ve ölçüleri PEK-2Fanex Fan sac gövdeli, monofaze motorlu, aksiyel duvar tipi aspiratör fan üzerine teknik destek almak için firmamıza danışabilirsiniz.


ATEX sertifikası, Üç fazlı, IP motor koruma sınıfı, Montaj plakaları ve motor taşıyıcı gövdeleri yüksek kaliteli sacdan mamuldür. Motor Tüm motorlar IPsınıfı ve Class F yalıtımlıdır. Bununla birlikte tüm motorla rulman yataklıdır.


Tuvalet, banyo, çamaşır odası ve mutfak için uygundur. Toplam ürün görüntüleniyor. Aksiyal Fan İmalatlarımız.


Duvar tipi aksiyal fan

Fan kasası kısa kasetli olduğu için motor gövdesi kaset dışında kalır. Burçlu Kasnaklar ve Konik Burçlar. Kapaklı Tip Aspiratörler. Endüstriyel tesislerde soğutma veya havalandırma amaçlı olarak kullanılan aksiyel fanlar (aspiratörler) sabit duvara monteli, kanal tipi ve isteğe bağlı tekerlekli tiplerde satışa sunulmaktadır.


Sitemiz üzerinden aksiyel fan fiyatları nı görüntüleyebilir ve online sipariş verebilirsiniz. Domestik fanlardan endüstriyel fanlara, otopark havalandırma fanları ve duman tahliye fanları , exproof fanlardan yangın duman egzoz fanlarına kadar her tip çatı , duvar , kanal tipi fanları havalandırma sektörüne tedarik etmektedir. Silindir kısa gövde kanal- duvar tipi aksiyal fan. Direkt akuple motor, kanal tipi aksiyal fan.


Plastik - metal pervane seçeneği. Duvar tipi aksiyal fan modelleri. En uygun Sanayı Vantilatör fiyati fansepeti. Cama ya da duvara doğrudan montaj imkanı,.


Diğer Aspiratör fiyatı Beyaz Eşya kategorisinde. Otomatik panjurlu, hız ayarlı cam tipi. Yüksek kaliteli çift yönlü aspiratör. Alüminyum Döküm Gövdeli Salyangoz Fanlar.


AC kW Frekans Kontrollü hız anahtarı ayrıca alınır fiyata dahil değildir. Spor salonları, endüstriyel tesisler, seralar, atölyeler ve fabrikalar gibi geniş alanların havalandırılmasında kullanılır. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları. Banyo, WC, duş gibi ıslak (su sıçramasına açık yerlerde bile) ve her türlü ufak hacimlerde aspirasyon için kullanılabilir.


Estetik tasarımıyla dekorasyonunuza uyum sağlar. Sanayi aspiratörü-hücreli fan -klima santrali-jet fan -çatı fanı-kanal fanı-havalandırma fanı-aspiratör imalatı FANSAN Markasıyla üretimini sürdüren firmamız 4. Düşük basınçlı, bilyeli rulmanlı, asinkron AC motorlu, plastik pervaneli duvar tipi aksiyal fan. Kanal Tipi Fan Havalandırma Fanı Baca ve Çatı Fanı Tanjansiyel Fan Exproof Fan.


Duvar tipi aksiyal fan

Tamamı metalden yapısı ile dayanıklı, ideal kanat açıları ile güçlü hava akımına sahiptir. Pencere ve duvar montajı için uygundur. Kullanım Alanları: Mutfaklarda, cafelerde, ofis ve işyerlerinde kullanımı uygudur.


MODEL: PEK 20 PEK 25 PEK 30 PEK 350. Hacim ve yüksekliği fazla olmayan yapılarda ısıtma amaçlı kullanılan ürünlerdir. Fan Gövdesi Elektrostatik toz boyalı DKP sacdan kare kasalı olarak imal edilmektedir. Kanat kanatlı iç bükey kanat sistemi DKP sacdan imal edilmektedir. AKSİYEL KANAL TİPİ FAN AKSİYEL FANLAR.


Karşılaştırma Listesine Ekle. Güçtay markalı diğer ürünler Ürün Fiyat ı 14TL. Kampanyalardan ilk siz haberdar olun. Balansı alınmış radyal fan sayesinde minimum seviyede gürültü ve titreşim.


Mİçin Yeni Nesil Mantar Nemlendirme Sistemi Nozullu Zaman Kontrollü. STARFAN - fan , havalandırma, ısıtma, soğutma, kanal fanı, salyangoz fan , çatı fanı radyal fan , duman tahliyesi ve ısı geri kazanım sistemleri pazarlama sanayi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar