12 Ocak 2017 Perşembe

Google haritalar mesafe ölçme

Noktalar arasındaki mesafeyi ölçme. Başlangıç noktanızı sağ tıklayın. Adıİlk noktayı ekleyin. Kırmızı bir raptiye görürsünüz. Alt kısımda, ilgili yerin adına dokunun.


When you have eliminated the JavaScript , whatever remains must be an empty page. Klasik haritalarda mesafe ölçmeyi ayarları. Açılan ekranda ‘‘ Mesafe Ölçüm Aracı’’nı etkinleştir dedikten sonra ‘‘değişiklikleri kaydet’’ sekmesini tıklıyoruz. Haritalar Labs bağlantısını tıklıyoruz. Uzun süreli yolculuklar yapacaksanız ve bu noktalar arasındaki km bilgilerini öğrenmek istiyorsanız oldukça faydalı bir özellik.


Ben bir Konyalı olarak Alaaddin Tepesi ile Mevlana Türbesi arasındaki metre , kilometre şeklinde aradaki mesafe ölçümü için harita üzerinde faremizin sağ tuşunu kullanıyorum. Uygulama varsayılan olarak doğrusal mesafeleri hesaplayacak şekilde kurulur. Alan ölçer gps alan ölçme ile harita üzerindeki her alanı ölçün.


Mesela Fransa’da Paris’e gideceksiniz diyelim. Bu gps alan ölçüm uygulaması Dünyanın küresel yapısını dikkate alarak yüksek hassasiyette uzaklık ve alan ölçüleri vermektedir. Uygulamayı açtıktan sonra ölçmek istediğiniz alanı veya uzunluğu seçmeniz yeterli.


Android Uygulaması, telefonda alan ölçme , telefonda mesafe ölçme. Atina noktasına sol tıklayın veya Atina noktasını sol tıkla tutup yeni konuma sürükleyin. Ben yeni sürümerde mesafe ölçme aracı olmadığı için hep 6. Mesafe , iki yer arasındaki uzaklık anlamına gelmektedir. Tıkladığınızda karşınıza bir menü gelecektir. Menüde bulunan mesafe ölçme seçeneği kısmına tıklayın.


Google haritalar mesafe ölçme

Mesafeyi ölçtükten sonra rota belirleyin. Dilediğiniz rotayı dilediğiniz kadar uzatabilirsiniz. Bu özellikler çok işinize yarayacak.


Kilometre hesaplama, iki nokta arasındaki mesafeyi ölçme. Bu yolla satın almayı düşündüğünüz tarlanın kaç metrekare olduğunu. Yardımlarınız için teşekkür ederim.


A ile B kenti arası gerçekte km’dir. Ev ve iş adresini ayarlama Ev ve iş adresinizi kaydederek gereksiz yazma işinden kurtulun. Ardından, en hızlı rotayı öğrenerek işe gidip gelme sürenizi kısaltın.


Yeniliklerden ilk siz haberdar olun. Bildirimlere izin vererek sitemizdeki en yeni gelişmelerden ilk siz haberdar olun. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. BU VİDEOYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ.


Bunun için mesafe nasıl ölçülür? Bu uygulamada iki seçeneğiniz var. Bir başlangıç noktası belirleyip, varış noktasına kadar işaretleyip mesafe ölçme. Sayfanın sağ tarafındaki iller arası mesafe listesi.


Sadece iki il seçip aralarındaki mesafeyi görebilirsiniz. Mesafe hesaplamak için aşağıdaki forma Nereden ve Nereye alanlarını girmeli ve Mesafe Sorgula butonuna tıklayarak iki yer arasındaki mesafenin kaç kilometre olduğunu öğrenebilir ve ayrıca hem karayolu hem havayolu ile ne kadar sürede ulaşılabileceğinizi de görebilirsiniz. Email adresine yeni bir şifre gönderilecek.


Kuşbakışı çizilmiş bir harita , belli bir ölçekle kağıda aktarılmıştır. Gerçek mesafe haritada belli bir oranda küçülmüştür. Ana sayfam yap Favorilerime ekle. Measure Distance or Route ( Mesafe veya Rota Ölçme ) Evet internetten, yerinizden kalkmadan dünya haritası pardon dünya uydu görüntüsü üzerindeki mesafeleri ölçebilirsiniz.


Sitemizdeki içeriğin kullanımından doğabilecek herhangi bir zarardan dolayı sitemiz sorumlu tutulamaz. Sitemizden indirmiş olduğunuz dosyalara öncelikle virüs kontrolü yapmanız gerekmektedir. Böylece iki yer arasında yol tarifi de alarak toplam mesafe ve tahmini yol süresini de hesaplayabilirsiniz.


Try this link in Chrome instead. Arası Mesafeler ve Yol Mesafesi Sorgulama. Seçim yaptığınız harita aşağıdaki gibi görünmesi gerekmektedir.


Araziyi bulduktan sonra farenizin sağ tuşuna basıp “ Mesafe Öl. Ultrasonik Mesafe Sensörü. Tanım Topografya bir arazinin Topografik şekilleri ve üzerindeki. Yeryüzünde km lik mesafe için, Milyemlik açıya yaklaşık.


Google haritalar mesafe ölçme

Başka bir deyişle dakikalar mili gösterir. Hesaplama yapılabilmesi için haritanın sağ üst tarafındaki Çizimi Aç düğmesine tıklayın. Hesaplama moduna geçildiğini haritadaki değişiklerden anlayacaksınız. Hesaplamak istediğiniz yerleri Mouse sol tıklayıp, tıklamayı bırakmadan çizin. Uzaklık ölçer , kıyıdaki jeodezik noktada, reflektör ise hidrografi taşıtında bulunur.


Tek bir noktadan uzaklık ölçümü, iskandil noktasının konumunu belirlemeye yeterli olmadığından, botun sabit doğrultu üzerinde ilerlemesi, kıyıdan veya bottan açı ölçülmesi gibi yardımcı ölçmelere ihtiyaç duyulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar