16 Ocak 2017 Pazartesi

Sanayi tipi aspiratör

E - Bültene kayıt olun kampanyalardan ilk siz haberdar olun ! En iyi fiyatları sitemizde bulabilirsiniz. Tüm AYAS ve FANEX FAN ürünlerinde ÜCRETSİZ KARGO! Yıldır elektrik malzemeleri konusunda hizmet veren uzman bir kuruluştur.


Sanayi tipi aspiratör

Sanayi Tipi Aspiratörler. Pnumaralı standımızda tekrar yerimizi alacağız. SANAYİ TİPİ VANTİLATÖRLER.


Fanexfan PST tipi aksiyel sanayi tipi aspiratör teknik özellikleri ve ölçüleri PST-4Fanex Fan sac gövdeli, trifaze motorlu, aksiyel sanayi tipi aspiratör fan üzerine teknik destek almak için firmamıza danışabilirsiniz. ONLINE SATIŞ SİTEMİZ AÇILMIŞTIR. Yeni Fabrikamıza Taşındık.


Ev tipi elektrik kullanıcaksa monofaze bir fan tercih edilmelidir. Endüstriyel bir alanda kullanılacaksa da trifaze (3Volt) elektrik ile çalışan bir fan kullanılmalıdır. Monofaze) kanatlı, içbükey kanat sistemi. Duvar ve pencereye montaja uygun.


TL Güçtay (Banyo, Wc, Ofis) GD10E (14W) Dekoratif Havalandırma Fanı. Farklı bir kategori seçmek isterseniz “Diğer Kategorileri Göster’i” tıklayabilirsiniz. RÜNLERİMİZ DKP sacdan imal edilmiş olup, paslanmaya karşı elektrostatik toz boya ile korunmuştur. RÜNLERİMİZin ön ve arka bölümlerinde tel muhfaza kullanılarak oluşabilecek tehlikeli durumlar minimize edilmiştir.


Karayolları Mahallesi 648. Her türlü endüstriyel ve sanayi alanlarında, iki boru arasında (çıkışlarda veya orta kısımlarda) baca davlumbazlarında, çeşitli kazanlar, asansör motorları, yatlar, kontrol kutularının. Hes Kablo, Öznur Kablo Bayii, Pamukkale Kablo, Cata Led Bayii, Dündar Aspiratör , Bahçıvan Aspiratör. Gövdesi elektrostatik toz boyalı DKP sacdan imal edilmiştir.


Pervane yapısı içbükey kanat sistemle DKP sacdan imal edilmiştir. Her türlü Hırdavat İhtiyacınızı, İnşaat Malzemesini ve Nalbur Gereçlerinizi Online Mağazamız Üzerinden Güvenli Ödeme Yöntemlerimizle Tedarik Edebilirsiniz. TL Kdv Dahil 36TL Kdv Dahil 5. Bu durumda ürün tercihinizi yaparak fiyat araştırmasını başlatarak bütçenize uygun olan ürünü tercih edeceksiniz.


En büyük avantajı olan, yılların birikim ve tecrübesini, bugünün teknolojisi ile birleştirmeyi başaran VANTSAN dün olduğu gibi, bugünde sektöründe söz sahibi. Vantilatörler Ayaklı Vantilatörler. Kategori Tüm Kategoriler Nİ-SA ASPİRATÖR NİSA CM ENDÜSTRİYEL NSK-35M. Bu ürün sayesinde havalandırılması zor sağlanan fabrika gibi büyük yerler kolaylıkla havalandırılabilir. Size Özel Fırsatları Kaçırmayın Sürpriz fırsatları kaçırmamak için hemen e-bültene ücretsiz kaydolun!


Kullanım alanları: Fabrikalar, depolar, boyahaneler, alışveriş merkezleri jmalathaneler vb. Pervaneleri uçak pervanesine benzeyen bir yapıdadır bu nedenle ses düzeyi hissedilir niteliktedir. Aspiratör modelleri her mutfağa uyum sağlarken aynı zamanda modern bir görünüm sunuyor. Diyaframlı Havalı Pompalar. Firmamız her türlü havalandırma problemlerinize çözümler üretebilmek amacı ile faaliyet göstermektedir.


Kanal Harici Motorlu Aspiratör. HCFB-HCFT SERİSİ DUVAR TİPİ KOM Hızlı İletişim. Ayaklı vantilatör, duvar tipi vantilatör, sanayi tipi vantilatör ve aspiratör modelleri hirdavatalet. TL Fiyat : 33TL incele indirim. Viaclimate çatı tipi aspiratörler ve vantilatörler, iç ortamdaki hava kalitesi düşük havayı dışarı atmak ( egzost ) yapmak amacıyla tasarlanmıştır.


Dündar olarak ev ve sanayi tipi aksiyal, radyal aspiratörler , soğutma fanları, sanayi tip vantilatörler, tavan vantilatörü, elektrik motorları(Watt ile KW arası), mekanik meyve presi üretimi yapmaktayız. Kapaklı Kapaksız Aspiratörler ;. Cihazı ( sanayi tipi değilse) dış mekanlarda veya banyoda kullanmamaya özen gösterin. Su hazneli bir vantilatörünüz varsa kimyasal bir madde asla eklemeyin. Su haznesini veya haftada bir, su kanalını her hafta temizleyin.


Sanayi tipi aspiratör

Radyal vantilatör, aksiyel aspiratör , siklon filtre ve vibrasyon cihazı üretimi. Profesyonel yağ çözücüsü ızgara ve aspiratör filtresi temizliğinde nasıl kullanılır? Sepetinizde hiç ürün yok. Gövde ve pervane paslanmaya karşı selülozik boya ile korunmuştur.


Alüminyum Döküm Gövdeli Salyangoz Fanlar. ESMATİK Doğal Baca Aspiratörü. Plastik Gövdeli Aspiratörler. Yedek Parça ve Aksesuarlar. Aksiyal Aspiratör Çap 40cm.


Sanayi tipi aspiratör

Vefa Motor, Elektrik Motoru, Sürücüler, Redüktörler, Fan, Aspiratör , Blowerlar, Pompalar, Hidroforlar ve tüm ürünlerin yedek parça tedariğinin yanı sıra Mühendislik desteği ile kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Sık Kanatlı Hücreli Aspiratörler Sık Kanatlı Hücreli Fanlar. Seyrek Kanatlı Hücreli Fanlar.


Satışa sunduğumuz hücreli tip aspiratörlerin boyutu ve ağırlığı ne olursa olsun hiç bir şekilde kargo veya ambar ücreti talep etmiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar